Το Hyundai i10 είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα πόλης στην αγορά, αφού το μικρό μέγεθος του συνδυάζεται με έναν ώριμο χαρακτήρα που συναντάς σε μεγαλύτερου μεγέθους μοντέλα. Αυτό που κάνει το μεταχειρισμένο Hyundai i10 να ξεχωρίζει στην κατηγορία των μίνι είναι ότι δεν απαιτεί να κάνεις μεγάλους... διάβασε περισσότερα

Πιστοποιημένα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν πρόσφατα

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Hyundai I 10

Το Hyundai i10 είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα πόλης στην αγορά, αφού το μικρό μέγεθος του συνδυάζεται με έναν ώριμο χαρακτήρα που συναντάς σε μεγαλύτερου μεγέθους μοντέλα.

Αυτό που κάνει το μεταχειρισμένο Hyundai i10 να ξεχωρίζει στην κατηγορία των μίνι είναι ότι δεν απαιτεί να κάνεις μεγάλους συμβιβασμούς μαζί του όπως με τα περισσότερα ανταγωνιστικά μοντέλα.

Ο εξοπλισμός στα περισσότερα μεταχειρισμένα i10 είναι πλήρης, οι διαθέσιμοι κινητήρες είναι ήσυχοι και οικονομικοί στην λειτουργία τους ενώ και η εργονομία της καμπίνας του θα βολέψει με άνεση ακόμα και τους πιο ψηλούς οδηγούς.

Επίσης είναι ένα από τα μικρά αυτοκίνητα πόλης που δεν φοβάται τις εξορμήσεις εκτός των τειχών, αφού διαθέτει καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας ηχομόνωση, αλλά και ποιότητα κύλισης. Επίσης, οι ελαστικοί κινητήρες με τους οποίους συνδυάζεται βοηθούν στον να διατηρείς σταθερή την ταχύτητα σου στον αυτοκινητόδρομο.

Η εποχή που η Hyundai συγκαταλέγονταν στις μάρκες που προσφέραν καλό value for money και τίποτα παραπάνω έχει περάσει ανεπιστρεπτί, και αυτό φαίνεται ακόμα και από το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της.

Hyundai i10 Mk.1 (2007-2013)

Χρονολογίες παραγωγής: 2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013

To πρώτο Hyundai i10 λανσαρίστηκε το 2007 και σχεδόν αμέσως θεωρήθηκε ως ένα από τα καλύτερα μοντέλα της μίνι κατηγορίας.

Οι χώροι της καμπίνας είναι αρκετοί για να βολέψουν τέσσερις ενήλικες με άνεση ενώ ο χώρος απόσκευών φτάνει τα 225 λίτρα χωρητικότητας με τα πίσω καθίσματα στην όρθια θέση.

Οι πίσω πόρτες ανοίγουν διάπλατα για πιο εύκολη πρόσβαση ενώ τα πίσω πλευρικά παράθυρα είναι κανονικού τύπου και όχι ανοιγόμενα προς τα έξω, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα μίνι μοντέλα πόλης.

Η ποιότητα κατασκευής είναι επίσης αρκετά καλή, με το φινίρισμα και την συναρμογή να δίνουν μια αίσθηση στιβαρότητας. Τα περισσότερα πλαστικά αφήνουν μια φτήνη αίσθηση στην αφή, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τα περισσότερα μοντέλα στην κατηγορία του.

Η θέση οδήγησης θα βολέψει ακόμα και τους μεγαλύτερους σωματότυπους με άνεση αφού προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων ενώ τα όλα χειριστήρια είναι εργονομικά τοποθετημένα και εύκολα στην χρήση τους, κάνοντας την οδήγηση εντός της πόλης πραγματικό παιχνίδι.

Σε αυτό βέβαια βοηθάει και η καλή ρύθμιση της ανάρτησης, η οποία απόρρόφαει απότελεσματικά τις λακκούβες και παράλληλα ελέγχει απότελεσματικά τις κινήσεις του αμαξώματος με ασφάλεια. Η ορατότητα επίσης είναι απλά εξαιρετική προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αν το μπάτζετ σας το επιτρέπει και σχεδιάζετε να ταξιδεύετε πιο συχνά, αξίζει να επιλέξετε την έκδοση των 1,200κ.εκ του Hyundai i10 αφού προσφέρει σημαντικά καλύτερες επιδόσεις και ενεργητική ασφάλεια με ελάχιστη διαφορά στην κατανάλωση καυσίμου.

Το μεγαλύτερο ίσως μειονέκτημα του Hyundai i10 mk.1 στον αυτοκινητόδρομο είναι ίσως οι αεροδυναμικοί θόρυβοι οι οποίοι κάνουν αισθητή τη παρουσία τους σε ταχύτητες ταξιδιού.

Hyundai i10 Mk.2 (2013-σήμερα)

Χρονολογίες παραγωγής: 2013-2014-2015-2016-2017-2018-σήμερα

Η δεύτερη γενιά του μεταχειρισμένου Hyundai i10 κληρονόμησε όλα τα καλά στοιχεία του πρώτου μοντέλου και σχεδόν κανένα από τα μειονεκτήματα του.

Οι χώροι του παραμένουν κορυφαίοι για την κατηγορία, προσφέροντας πέντε θέσεις στο εσωτερικό του ενώ ο χώρος αποσκευών πλέον φτάνει τα 252 λίτρα χωρητικότητας, μια τιμή που είναι ακόμα και σήμερα η κορυφαία ανάμεσα στα μικρά αυτοκίνητα πόλης.

Το εσωτερικό πλέον κάνει χρήση έντονων χρωματικών επιλογών, δημιουργώντας μια πιο νεανική και ευδιάθετη ατμόσφαιρα. Η ορατότητα παραμένει εξαιρετική προς όλες τις κατευθύνσης ενώ τα επίπεδα εξοπλισμού είναι ακόμα καλύτερα από πριν.

Οι χώροι για μικροαντικείμενα είναι διάσπαρτοι στο εσωτερικό του, κάνοντας το μεταχειρισμένο Hyundai i10 Mk.2 ένα από τα πιο πρακτικά αυτοκίνητα πόλης που μπορείτε να αποκτήσετε.

Στο δρόμο το μικρό Hyundai συνεχίζει να είναι εύκολο στην οδήγηση και εξαιρετικά ευέλικτο. Ο εξαιρετικά μικρός κύκλος στροφής του σημαίνει οτι ακόμα τα πιο στενά σημεία της πόλης δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα, ακόμα και για τους πιο άπειρους οδηγούς.

Η ανάρτηση του απόσβένει αποτελεσματικά τις ανωμαλίες του δρόμου, με τρόπο μάλιστα που παραπέμπει σε αυτοκίνητα μεγαλύτερου μεγέθους, δίνοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον οδηγό. Παράλληλα ο έλεγχος του αμαξώματος είναι εξαιρετικός, με τις κλίσεις να παραμένουν περιορισμένες. Αν το τιμόνι προσέφερε περισσότερο αίσθηση, τότε θα μιλούσαμε για ένα γνήσιο fun-to-drive αυτοκίνητο πόλης αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.

Όπως και να έχει, η δεύτερη γενιά του Hyundai i10 δεν είναι απλά μια καλή επιλογή στα μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα πόλης, αλλά μια πραγματικά κορυφαία πρόταση και σίγουρα αξίζει της προσοχής σας.

Σου βρίσκουμε το αυτοκίνητο που ονειρεύεσαι!
Ασφαλές, ελεγμένο και να ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σου
Πες μας τι ψάχνεις
spotawheel

Πραγματικά χιλιόμετρα... επιτέλους!

Το ξέρουμε, το ακούς συχνά. Εμείς όμως πραγματικά επιβεβαιώνουμε τα χιλιόμετρα με 5 διαφορετικούς τρόπους!

spotawheel

7 ημέρες δικαίωμα επιστροφής χρημάτων

Μετά την αγορά μπορείς να επιστρέψεις το αυτοκίνητο εντός 7 ημερών για οποιοδήποτε λόγο!

spotawheel

12 μήνες ηρεμίας

30 ημέρες ασφάλεια + 6 μήνες εγγύηση + 12 μήνες οδική βοήθεια με κάθε αυτοκίνητο μας, δωρεάν!

spotawheel

Παράδοση στην πόρτα σου

Μην ταξιδέυεις άδικα! Στέλνουμε το αυτοκίνητο στην πόρτα σου! Υπογράφεις, βάζεις μπροστά και... καλοτάξιδο!

spotawheel

Test Drive όπου θες

Πες μας που και πότε θες, και σου φέρνουμε το αυτοκίνητο για test drive!

spotawheel

Πούλα το αυτοκίνητό σου... ακριβά

Στο αγοράζουμε χιλιάδες ευρώ παραπάνω από ότι άλλοι έμποροι!

Πες μας τι ψάχνεις!

* Για πιο άμεση επικοινωνία, παρακαλούμε άφησε και το κινητό σου στη παραπάνω φόρμα.
spotawheel διαθέσιμα>

Κορυφαίος έλεγχος μεταχειρισμένου

Ο μηχανικός μας, αφού πρώτα ελέγξει όλα τα έγγραφα και το βιβλίο service, ακολουθεί τη μοναδική διαδικασία ελέγχου 180 σημείων βήμα βήμα. Θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο πλαίσιο και τα δομικά μέρη, θα ψάξει για μηχανικές διαρροές, φθορές και τυχόν ζημιές, ενώ θα τεστάρει κάθε λειτουργία, από ηλεκτρικούς διακόπτες μέχρι και τη ρύθμιση του προσκέφαλου! Αρωγός μας ο εξειδικευμένος μας εξοπλισμός. PD8 για μέτρηση πάχους βαφής, Autel Elite MD802 για διάγνωση εγκεφάλου, μετρητές τάσης και πέλματος, Raceramps για να δει το αυτοκίνητο από κάτω, ακόμα και στη μέση του δρόμου! Η 10σέλιδη αναφορά της Spotmechanic θα αποτυπώσει ένα προς ένα όλα τα αποτελέσματα του ελέγχου, ενώ θα δοθεί στο νέο του ιδιοκτήτη, αποτελώντας και την εγγύηση της κατάστασής του!

Test Drive όπου θες

Οδήγησέ το όταν και όπου σε βολεύει. Ο χαμογελαστός μας enthusiast θα είναι μαζί σου, ρώτησέ τον ό,τι θες!

Παράδοση στην πόρτα σου

Δωρεάν μεταφορά στο νομό που βρίσκεται το όχημα, παραδίδουμε όμως σε όλη την Ελλάδα!

Δικαίωμα επιστροφής

7 μέρες ή 300 χλμ, χωρίς ψιλά γράμματα, για οποιονδήποτε λόγο! Τι άλλο θες;
 

6 μήνες δωρεάν εγγύηση

Κινητήρας, υπερσυμπιεστής, κιβώτιο, διαφορικό, ψύξη για να μην ανησυχείς για τίποτα!

Δωρεάν ασφάλεια + οδική βοήθεια

Για να το χρησιμοποιήσεις από το πρώτο λεπτό. Εσύ απλά γυρίζεις το κλειδί!

Ελεγμένα Χιλιόμετρα

Τα ελέγχουμε με 5 διαφορετικούς τρόπους, σε όλους τους επίσημους φορείς, δημόσιους και μη!

Δες μεταχειρισμένα
×
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μένεις εκτός Αθηνών;

Δες τη νέα μας προσφορά
ΠΡΟΣΦΟΡΑ