Το Hyundai i30 αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή στα μεταχειρισμένα μικρομεσαία αυτοκίνητα, αφού προσφέρει ένα εξαιρετικά πρακτικό πακέτο συνδυασμένο με άφθονο value for money. H εποχή όμως που τα Hyundai πουλούσαν γιατί ήταν απλώς πιο οικονομικά από τον ανταγωνισμό τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί, και το μεταχειρισμένο i30 είναι ίσως η μεγαλύτερη... διάβασε περισσότερα

Δες προτάσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν!

Πιστοποιημένα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν πρόσφατα

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Hyundai I 30

Το Hyundai i30 αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή στα μεταχειρισμένα μικρομεσαία αυτοκίνητα, αφού προσφέρει ένα εξαιρετικά πρακτικό πακέτο συνδυασμένο με άφθονο value for money.

H εποχή όμως που τα Hyundai πουλούσαν γιατί ήταν απλώς πιο οικονομικά από τον ανταγωνισμό τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί, και το μεταχειρισμένο i30 είναι ίσως η μεγαλύτερη ένδειξη.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην αγορά, το Hyundai i30 έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής σε όλους τους τομείς.

Το εσωτερικό του είναι σταθερά ένα από τα πιο ευρύχωρα και πρακτικά στην κατηγορία, η ποιότητα κατασκευής είναι στιβαρή ενώ στο δρόμο αποδεικνύεται φιλικό και ασφαλές. Παράλληλα τα περισσότερα μεταχειρισμένα Hyundai i30 είναι πλούσια εξοπλισμένα, προσφέροντας ένα πραγματικά ολοκληρωμένο πακέτο στον πελάτη που ψάχνει ένα τίμιο μικρομεσαίο μοντέλο.

Hyundai i30 Mk.1 (2007-2011)

Χρονολογίες παραγωγής: 2007-2008-2009-2010-2011

To πρώτο Hyundai i30 λανσαρίστηκε το 2007 ως ένα γνήσια ανταγωνιστικό μοντέλο στην αρένα των μικρομεσαίων μοντέλων.

Η καμπίνα του θα χωρέσει με άνεση τέσσερις ενήλικες, οι οποίοι θα βρουν άνετο χώρο για τα γόνατα και τα κεφάλια τους, ενώ ένας τρίτος επιβάτης θα μπορέσει να βολευτεί για μικρές αποστάσεις.

Ο χώρος αποσκευών παράλληλα κρίνεται μεγάλος για τα δεδομένα της τότε κατηγορίας, προσφέροντας 340 λίτρα χωρητικότητας. Φυσικά με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα, ο χώρος φόρτωσης αυξάνεται δραματικά.

Η ποιότητα κατασκευής είναι επίσης καλή στο σύνολο της, αφού το εσωτερικό δίνει την απαραίτητη στιβαρή αίσθηση και τα πλαστικα μπορεί να μην δίνουν την μαλακή αίσθηση των κορυφαίων Γερμανικών μοντέλων αλλά έχουν αποδείξει την αντοχή τους στο χρόνο.

Οι χώροι για μικροαντικείμενα είναι πολλοί και διάσπαρτοι σε όλα τα σημεία της καμπίνας, ενώ οι πίσω πόρτες έχουν μεγάλο άνοιγμα για πιο εύκολη πρόσβαση.

Στο δρόμο το μεταχειρισμένο Hyundai i30 Mk.1 διατηρεί την φιλικότητα του, με όλα τα χειριστήρια να είναι ελαφριά στην αίσθηση και το τιμόνι να κόβει αρκετά. Η ανάρτηση είναι σαφώς ρυθμισμένη υπερ της άνεσης, καταπίνοντας με ευκολία τις κακοτεχνίες.

Εκεί που μένει λίγο πίσω από τον ανταγωνισμό το Hyundai i30 Mk.1 είναι στο θόρυβο κύλισης, αφού η καμπίνα κρίνεται πιο θορυβώδης στον αυτοκινητόδρομο από άλλα, άμεσα ανταγωνιστικά μοντέλα.

Μπορεί να μην είναι το πιο fun-to-drive μοντέλο της κατηγορίας, αλλά το μεταχειρισμένο Hyundai i30 Mk.1 παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ένα ασφαλές και πρακτικό μικρομεσαίο αυτοκίνητο.

Hyundai i30 Mk.2 (2011-2017)

Χρονολογίες παραγωγής: 2011-2012-2013-2014-2015-2016-2017

Η δεύτερη γενιά του Hyundai i30 βελτιώθηκε δραματικά σχεδόν σε όλους τους τομείς ενώ η σχεδιάση της πλέον κρίνεται αρκετά πιο ενδιαφέρουσα από τον προκάτοχο της.

Αν το πρώτο Hyundai i30 σας φαινόταν κάπως αδιάφορο σχεδιαστικά, τότε η δεύτερη γενιά σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Παράλληλα η καμπίνα είναι αρκετά μεγαλύτερη, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερους χώρους οι οποίοι κρίνονται εντυπωσιακοί ακόμα σε σύγκριση με πιο καινούργιους αντιπάλους.

Το πίσω κάθισμα θα χωρέσει με άνεση τρεις ενήλικες ενώ ο χώρος αποσκευών πλέον φτάνει τα 378 λίτρα χωρητικότητας, προσφέροντας αρκετό χώρο για τις ανάγκες μιας μικρής οικογένειας.

Η πιο ενδιαφέρουσα σχεδιάση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με το ταμπλό να υιοθετεί πιο έντονες γραμμές και σημαντικά βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής. Πολλά από τα πλαστικά είναι πλέον πιο μαλακά στην αφή, δίνοντας έτσι έναν πιο ευρωπαικό αέρα στην καμπίνα του μεταχειρισμένου Hyundai i30 Mk.2.

Οι χώροι για μικροαντικείμενα είναι ακόμη περισσότεροι σε σχέση με πριν ενώ τα επίπεδα εξοπλισμού είναι πλούσια, κάνοντας την επιλογή ενός μεταχειρισμένου Hyundai i30 Mk.2 ακόμη πιο εύκολη.

Η συμπεριφορά του στο δρόμο είναι προβλέψιμη και φιλική, προσφέροντας εξαιρετική πρόσφυση και καλό έλεγχο ακόμη και σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Η απόσβεση των ανωμαλιών είναι υποδειγματική, οι κλίσεις του αμαξώματος παραμένουν πάντα υπό έλεγχο ενώ και η ηχομόνωση είναι καλή, αν και μερικά ανταγωνιστικά μοντέλα είναι καλύτερα σε αυτό το κομμάτι.

Hyundai i30 Mk.3 (2017-σήμερα)

Χρονολογίες παραγωγής: 2017-2018-σήμερα

Η πιο σύγχρονη έκδοση του Hyundai i30 δεν κρύβει ότι θέλει να κερδίσει την κορυφή της μικρομεσαίας κατηγορίας.

Με όπλα του την μοντέρνα εμφάνιση, τον πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας και μια γκάμα από δυνατούς κινητήρες, το Hyundai i30 Mk.3 δεν είναι απλά μια βελτιωμένη εκδοχή του προηγούμενου, αλλά ένα από τα καλύτερα μοντέλα στην κατηγορία σημέρα.

Οι γενναιόδωροι χώροι στην καμπίνα παραμένουν ενώ ο χώρος αποσκευών είναι απλά μεγαλύτερος από τα περισσότερα μοντέλα στην κατηγορία, προσφέροντας 395 λίτρα χωρητικότητας.

Η σχεδίαση της καμπίνας ακολουθεί τον «ευρωπαικό» αέρα του αμαξώματος, έχοντας ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα σε σχέση με πριν, αλλά και καλύτερη ποιότητα υλικών. Οι βασικές εκδόσεις του μεταχειρισμένου Hyundai i30 Mk.3 είναι εξοπλισμένες με μια οθόνη αφής 5 ιντσών για το σύστημα infotainment ενώ πιο ακριβές εκδόσεις φοράνε μια μεγαλύτερη οθόνη διαμέτρου 8 ιντσών.

Στο δρόμο, το Hyundai i30 Mk.3 συνεχίζει να είναι προσανατολισμένο περισσότερο προς την άνεση των επιβατών. Σε συνδυασμό με την καλύτερη ηχομόνωση της καμπίνας, η κάλυψη μεγάλων αποστάσεων είναι εξαιρετικά εύκολη ενώ ο πλήρης εξοπλισμός ασφαλείας δίνει στον οδηγό περισσότερη σιγουριά από πριν.

Σου βρίσκουμε το αυτοκίνητο που ονειρεύεσαι!
Ασφαλές, ελεγμένο και να ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σου
Πες μας τι ψάχνεις
spotawheel

Πραγματικά χιλιόμετρα... επιτέλους!

Το ξέρουμε, το ακούς συχνά. Εμείς όμως πραγματικά επιβεβαιώνουμε τα χιλιόμετρα με 5 διαφορετικούς τρόπους!

spotawheel

7 ημέρες δικαίωμα επιστροφής χρημάτων

Μετά την αγορά μπορείς να επιστρέψεις το αυτοκίνητο εντός 7 ημερών για οποιοδήποτε λόγο!

spotawheel

12 μήνες ηρεμίας

30 ημέρες ασφάλεια + 6 μήνες εγγύηση + 12 μήνες οδική βοήθεια με κάθε αυτοκίνητο μας, δωρεάν!

spotawheel

Παράδοση στην πόρτα σου

Μην ταξιδέυεις άδικα! Στέλνουμε το αυτοκίνητο στην πόρτα σου! Υπογράφεις, βάζεις μπροστά και... καλοτάξιδο!

spotawheel

Test Drive όπου θες

Πες μας που και πότε θες, και σου φέρνουμε το αυτοκίνητο για test drive!

spotawheel

Πούλα το αυτοκίνητό σου... ακριβά

Στο αγοράζουμε χιλιάδες ευρώ παραπάνω από ότι άλλοι έμποροι!

Πες μας τι ψάχνεις!

* Για πιο άμεση επικοινωνία, παρακαλούμε άφησε και το κινητό σου στη παραπάνω φόρμα.
spotawheel διαθέσιμα>

Κορυφαίος έλεγχος μεταχειρισμένου

Ο μηχανικός μας, αφού πρώτα ελέγξει όλα τα έγγραφα και το βιβλίο service, ακολουθεί τη μοναδική διαδικασία ελέγχου 180 σημείων βήμα βήμα. Θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο πλαίσιο και τα δομικά μέρη, θα ψάξει για μηχανικές διαρροές, φθορές και τυχόν ζημιές, ενώ θα τεστάρει κάθε λειτουργία, από ηλεκτρικούς διακόπτες μέχρι και τη ρύθμιση του προσκέφαλου! Αρωγός μας ο εξειδικευμένος μας εξοπλισμός. PD8 για μέτρηση πάχους βαφής, Autel Elite MD802 για διάγνωση εγκεφάλου, μετρητές τάσης και πέλματος, Raceramps για να δει το αυτοκίνητο από κάτω, ακόμα και στη μέση του δρόμου! Η 10σέλιδη αναφορά της Spotmechanic θα αποτυπώσει ένα προς ένα όλα τα αποτελέσματα του ελέγχου, ενώ θα δοθεί στο νέο του ιδιοκτήτη, αποτελώντας και την εγγύηση της κατάστασής του!

Test Drive όπου θες

Οδήγησέ το όταν και όπου σε βολεύει. Ο χαμογελαστός μας enthusiast θα είναι μαζί σου, ρώτησέ τον ό,τι θες!

Παράδοση στην πόρτα σου

Δωρεάν μεταφορά στο νομό που βρίσκεται το όχημα, παραδίδουμε όμως σε όλη την Ελλάδα!

Δικαίωμα επιστροφής

7 μέρες ή 300 χλμ, χωρίς ψιλά γράμματα, για οποιονδήποτε λόγο! Τι άλλο θες;
 

6 μήνες δωρεάν εγγύηση

Κινητήρας, υπερσυμπιεστής, κιβώτιο, διαφορικό, ψύξη για να μην ανησυχείς για τίποτα!

Δωρεάν ασφάλεια + οδική βοήθεια

Για να το χρησιμοποιήσεις από το πρώτο λεπτό. Εσύ απλά γυρίζεις το κλειδί!

Ελεγμένα Χιλιόμετρα

Τα ελέγχουμε με 5 διαφορετικούς τρόπους, σε όλους τους επίσημους φορείς, δημόσιους και μη!

Δες μεταχειρισμένα
×
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μένεις εκτός Αθηνών;

Δες τη νέα μας προσφορά
ΠΡΟΣΦΟΡΑ