Το Hyundai i30 αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή στα μεταχειρισμένα μικρομεσαία αυτοκίνητα, αφού προσφέρει ένα εξαιρετικά πρακτικό πακέτο συνδυασμένο με άφθονο value for money. H εποχή όμως που τα Hyundai πουλούσαν γιατί ήταν απλώς πιο οικονομικά από τον ανταγωνισμό τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί, και το μεταχειρισμένο i30 είναι ίσως η μεγαλύτερη... διάβασε περισσότερα
Πιστοποιημένο
Hyundai i 30 Style
2011 - 1.582 cc - Πετρέλαιο - 108.315 χλμ
8.700
ή από 144/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές

Πιστοποιημένα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν πρόσφατα

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Hyundai i 30

Το Hyundai i30 αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή στα μεταχειρισμένα μικρομεσαία αυτοκίνητα, αφού προσφέρει ένα εξαιρετικά πρακτικό πακέτο συνδυασμένο με άφθονο value for money.

H εποχή όμως που τα Hyundai πουλούσαν γιατί ήταν απλώς πιο οικονομικά από τον ανταγωνισμό τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί, και το μεταχειρισμένο i30 είναι ίσως η μεγαλύτερη ένδειξη.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην αγορά, το Hyundai i30 έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής σε όλους τους τομείς.

Το εσωτερικό του είναι σταθερά ένα από τα πιο ευρύχωρα και πρακτικά στην κατηγορία, η ποιότητα κατασκευής είναι στιβαρή ενώ στο δρόμο αποδεικνύεται φιλικό και ασφαλές. Παράλληλα τα περισσότερα μεταχειρισμένα Hyundai i30 είναι πλούσια εξοπλισμένα, προσφέροντας ένα πραγματικά ολοκληρωμένο πακέτο στον πελάτη που ψάχνει ένα τίμιο μικρομεσαίο μοντέλο.

Hyundai i30 Mk.1 (2007-2011)

Χρονολογίες παραγωγής: 2007-2008-2009-2010-2011

To πρώτο Hyundai i30 λανσαρίστηκε το 2007 ως ένα γνήσια ανταγωνιστικό μοντέλο στην αρένα των μικρομεσαίων μοντέλων.

Η καμπίνα του θα χωρέσει με άνεση τέσσερις ενήλικες, οι οποίοι θα βρουν άνετο χώρο για τα γόνατα και τα κεφάλια τους, ενώ ένας τρίτος επιβάτης θα μπορέσει να βολευτεί για μικρές αποστάσεις.

Ο χώρος αποσκευών παράλληλα κρίνεται μεγάλος για τα δεδομένα της τότε κατηγορίας, προσφέροντας 340 λίτρα χωρητικότητας. Φυσικά με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα, ο χώρος φόρτωσης αυξάνεται δραματικά.

Η ποιότητα κατασκευής είναι επίσης καλή στο σύνολο της, αφού το εσωτερικό δίνει την απαραίτητη στιβαρή αίσθηση και τα πλαστικα μπορεί να μην δίνουν την μαλακή αίσθηση των κορυφαίων Γερμανικών μοντέλων αλλά έχουν αποδείξει την αντοχή τους στο χρόνο.

Οι χώροι για μικροαντικείμενα είναι πολλοί και διάσπαρτοι σε όλα τα σημεία της καμπίνας, ενώ οι πίσω πόρτες έχουν μεγάλο άνοιγμα για πιο εύκολη πρόσβαση.

Στο δρόμο το μεταχειρισμένο Hyundai i30 Mk.1 διατηρεί την φιλικότητα του, με όλα τα χειριστήρια να είναι ελαφριά στην αίσθηση και το τιμόνι να κόβει αρκετά. Η ανάρτηση είναι σαφώς ρυθμισμένη υπερ της άνεσης, καταπίνοντας με ευκολία τις κακοτεχνίες.

Εκεί που μένει λίγο πίσω από τον ανταγωνισμό το Hyundai i30 Mk.1 είναι στο θόρυβο κύλισης, αφού η καμπίνα κρίνεται πιο θορυβώδης στον αυτοκινητόδρομο από άλλα, άμεσα ανταγωνιστικά μοντέλα.

Μπορεί να μην είναι το πιο fun-to-drive μοντέλο της κατηγορίας, αλλά το μεταχειρισμένο Hyundai i30 Mk.1 παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ένα ασφαλές και πρακτικό μικρομεσαίο αυτοκίνητο.

Hyundai i30 Mk.2 (2011-2017)

Χρονολογίες παραγωγής: 2011-2012-2013-2014-2015-2016-2017

Η δεύτερη γενιά του Hyundai i30 βελτιώθηκε δραματικά σχεδόν σε όλους τους τομείς ενώ η σχεδιάση της πλέον κρίνεται αρκετά πιο ενδιαφέρουσα από τον προκάτοχο της.

Αν το πρώτο Hyundai i30 σας φαινόταν κάπως αδιάφορο σχεδιαστικά, τότε η δεύτερη γενιά σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Παράλληλα η καμπίνα είναι αρκετά μεγαλύτερη, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερους χώρους οι οποίοι κρίνονται εντυπωσιακοί ακόμα σε σύγκριση με πιο καινούργιους αντιπάλους.

Το πίσω κάθισμα θα χωρέσει με άνεση τρεις ενήλικες ενώ ο χώρος αποσκευών πλέον φτάνει τα 378 λίτρα χωρητικότητας, προσφέροντας αρκετό χώρο για τις ανάγκες μιας μικρής οικογένειας.

Η πιο ενδιαφέρουσα σχεδιάση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με το ταμπλό να υιοθετεί πιο έντονες γραμμές και σημαντικά βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής. Πολλά από τα πλαστικά είναι πλέον πιο μαλακά στην αφή, δίνοντας έτσι έναν πιο ευρωπαικό αέρα στην καμπίνα του μεταχειρισμένου Hyundai i30 Mk.2.

Οι χώροι για μικροαντικείμενα είναι ακόμη περισσότεροι σε σχέση με πριν ενώ τα επίπεδα εξοπλισμού είναι πλούσια, κάνοντας την επιλογή ενός μεταχειρισμένου Hyundai i30 Mk.2 ακόμη πιο εύκολη.

Η συμπεριφορά του στο δρόμο είναι προβλέψιμη και φιλική, προσφέροντας εξαιρετική πρόσφυση και καλό έλεγχο ακόμη και σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Η απόσβεση των ανωμαλιών είναι υποδειγματική, οι κλίσεις του αμαξώματος παραμένουν πάντα υπό έλεγχο ενώ και η ηχομόνωση είναι καλή, αν και μερικά ανταγωνιστικά μοντέλα είναι καλύτερα σε αυτό το κομμάτι.

Hyundai i30 Mk.3 (2017-σήμερα)

Χρονολογίες παραγωγής: 2017-2018-σήμερα

Η πιο σύγχρονη έκδοση του Hyundai i30 δεν κρύβει ότι θέλει να κερδίσει την κορυφή της μικρομεσαίας κατηγορίας.

Με όπλα του την μοντέρνα εμφάνιση, τον πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας και μια γκάμα από δυνατούς κινητήρες, το Hyundai i30 Mk.3 δεν είναι απλά μια βελτιωμένη εκδοχή του προηγούμενου, αλλά ένα από τα καλύτερα μοντέλα στην κατηγορία σημέρα.

Οι γενναιόδωροι χώροι στην καμπίνα παραμένουν ενώ ο χώρος αποσκευών είναι απλά μεγαλύτερος από τα περισσότερα μοντέλα στην κατηγορία, προσφέροντας 395 λίτρα χωρητικότητας.

Η σχεδίαση της καμπίνας ακολουθεί τον «ευρωπαικό» αέρα του αμαξώματος, έχοντας ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα σε σχέση με πριν, αλλά και καλύτερη ποιότητα υλικών. Οι βασικές εκδόσεις του μεταχειρισμένου Hyundai i30 Mk.3 είναι εξοπλισμένες με μια οθόνη αφής 5 ιντσών για το σύστημα infotainment ενώ πιο ακριβές εκδόσεις φοράνε μια μεγαλύτερη οθόνη διαμέτρου 8 ιντσών.

Στο δρόμο, το Hyundai i30 Mk.3 συνεχίζει να είναι προσανατολισμένο περισσότερο προς την άνεση των επιβατών. Σε συνδυασμό με την καλύτερη ηχομόνωση της καμπίνας, η κάλυψη μεγάλων αποστάσεων είναι εξαιρετικά εύκολη ενώ ο πλήρης εξοπλισμός ασφαλείας δίνει στον οδηγό περισσότερη σιγουριά από πριν.

Σου βρίσκουμε το αυτοκίνητο που ονειρεύεσαι!
Ασφαλές, ελεγμένο και να ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σου
Πες μας τι ψάχνεις