Αγόρασε με δόσεις:

Προκαταβολή

Η μικρότερη δυνατή προκαταβολή είναι 0€

Η μεγαλύτερη δυνατή προκαταβολή είναι 15000€

Μηνιαία Δόση

Η μικρότερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 100€

Η μεγαλύτερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 1000€

Δες αυτοκίνητα

Δες προτάσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν!

Πιστοποιημένα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν πρόσφατα

Γιατί Spotawheel

Εώς 5 χρόνια εγγύηση

Μείνε ξέγνοιαστος με την κορυφαία εγγύηση της αγοράς

200+ Σημεία Ελέγχου Με γραπτή αναφορά

Ελεγμένα από έμπειρους τεχνικούς με γραπτή αναφορά

7 ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής

100% επιστροφή χρημάτων ή δωρεάν αντικατάσταση

Δυνατότητα Χρηματοδότησης

Σχεδίασε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει με εώς 72 δόσεις

Ανέπαφη Αγορά

Aπό την άνεση του σπιτιού με δωρεάν παράδοση πανελλαδικά

Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Hyundai i 30

Το Hyundai i30 αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή στα μεταχειρισμένα μικρομεσαία αυτοκίνητα, αφού προσφέρει ένα εξαιρετικά πρακτικό πακέτο συνδυασμένο με άφθονο value for money.

H εποχή όμως που τα Hyundai πουλούσαν γιατί ήταν απλώς πιο οικονομικά από τον ανταγωνισμό τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί, και το μεταχειρισμένο i30 είναι ίσως η μεγαλύτερη ένδειξη.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην αγορά, το Hyundai i30 έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής σε όλους τους τομείς.

Το εσωτερικό του είναι σταθερά ένα από τα πιο ευρύχωρα και πρακτικά στην κατηγορία, η ποιότητα κατασκευής είναι στιβαρή ενώ στο δρόμο αποδεικνύεται φιλικό και ασφαλές. Παράλληλα τα περισσότερα μεταχειρισμένα Hyundai i30 είναι πλούσια εξοπλισμένα, προσφέροντας ένα πραγματικά ολοκληρωμένο πακέτο στον πελάτη που ψάχνει ένα τίμιο μικρομεσαίο μοντέλο.

Hyundai i30 Mk.1 (2007-2011)

Χρονολογίες παραγωγής: 2007-2008-2009-2010-2011

To πρώτο Hyundai i30 λανσαρίστηκε το 2007 ως ένα γνήσια ανταγωνιστικό μοντέλο στην αρένα των μικρομεσαίων μοντέλων.

Η καμπίνα του θα χωρέσει με άνεση τέσσερις ενήλικες, οι οποίοι θα βρουν άνετο χώρο για τα γόνατα και τα κεφάλια τους, ενώ ένας τρίτος επιβάτης θα μπορέσει να βολευτεί για μικρές αποστάσεις.

Ο χώρος αποσκευών παράλληλα κρίνεται μεγάλος για τα δεδομένα της τότε κατηγορίας, προσφέροντας 340 λίτρα χωρητικότητας. Φυσικά με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα, ο χώρος φόρτωσης αυξάνεται δραματικά.

Η ποιότητα κατασκευής είναι επίσης καλή στο σύνολο της, αφού το εσωτερικό δίνει την απαραίτητη στιβαρή αίσθηση και τα πλαστικα μπορεί να μην δίνουν την μαλακή αίσθηση των κορυφαίων Γερμανικών μοντέλων αλλά έχουν αποδείξει την αντοχή τους στο χρόνο.

Οι χώροι για μικροαντικείμενα είναι πολλοί και διάσπαρτοι σε όλα τα σημεία της καμπίνας, ενώ οι πίσω πόρτες έχουν μεγάλο άνοιγμα για πιο εύκολη πρόσβαση.

Στο δρόμο το μεταχειρισμένο Hyundai i30 Mk.1 διατηρεί την φιλικότητα του, με όλα τα χειριστήρια να είναι ελαφριά στην αίσθηση και το τιμόνι να κόβει αρκετά. Η ανάρτηση είναι σαφώς ρυθμισμένη υπερ της άνεσης, καταπίνοντας με ευκολία τις κακοτεχνίες.

Εκεί που μένει λίγο πίσω από τον ανταγωνισμό το Hyundai i30 Mk.1 είναι στο θόρυβο κύλισης, αφού η καμπίνα κρίνεται πιο θορυβώδης στον αυτοκινητόδρομο από άλλα, άμεσα ανταγωνιστικά μοντέλα.

Μπορεί να μην είναι το πιο fun-to-drive μοντέλο της κατηγορίας, αλλά το μεταχειρισμένο Hyundai i30 Mk.1 παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ένα ασφαλές και πρακτικό μικρομεσαίο αυτοκίνητο.

Hyundai i30 Mk.2 (2011-2017)

Χρονολογίες παραγωγής: 2011-2012-2013-2014-2015-2016-2017

Η δεύτερη γενιά του Hyundai i30 βελτιώθηκε δραματικά σχεδόν σε όλους τους τομείς ενώ η σχεδιάση της πλέον κρίνεται αρκετά πιο ενδιαφέρουσα από τον προκάτοχο της.

Αν το πρώτο Hyundai i30 σας φαινόταν κάπως αδιάφορο σχεδιαστικά, τότε η δεύτερη γενιά σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Παράλληλα η καμπίνα είναι αρκετά μεγαλύτερη, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερους χώρους οι οποίοι κρίνονται εντυπωσιακοί ακόμα σε σύγκριση με πιο καινούργιους αντιπάλους.

Το πίσω κάθισμα θα χωρέσει με άνεση τρεις ενήλικες ενώ ο χώρος αποσκευών πλέον φτάνει τα 378 λίτρα χωρητικότητας, προσφέροντας αρκετό χώρο για τις ανάγκες μιας μικρής οικογένειας.

Η πιο ενδιαφέρουσα σχεδιάση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με το ταμπλό να υιοθετεί πιο έντονες γραμμές και σημαντικά βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής. Πολλά από τα πλαστικά είναι πλέον πιο μαλακά στην αφή, δίνοντας έτσι έναν πιο ευρωπαικό αέρα στην καμπίνα του μεταχειρισμένου Hyundai i30 Mk.2.

Οι χώροι για μικροαντικείμενα είναι ακόμη περισσότεροι σε σχέση με πριν ενώ τα επίπεδα εξοπλισμού είναι πλούσια, κάνοντας την επιλογή ενός μεταχειρισμένου Hyundai i30 Mk.2 ακόμη πιο εύκολη.

Η συμπεριφορά του στο δρόμο είναι προβλέψιμη και φιλική, προσφέροντας εξαιρετική πρόσφυση και καλό έλεγχο ακόμη και σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Η απόσβεση των ανωμαλιών είναι υποδειγματική, οι κλίσεις του αμαξώματος παραμένουν πάντα υπό έλεγχο ενώ και η ηχομόνωση είναι καλή, αν και μερικά ανταγωνιστικά μοντέλα είναι καλύτερα σε αυτό το κομμάτι.

Hyundai i30 Mk.3 (2017-σήμερα)

Χρονολογίες παραγωγής: 2017-2018-σήμερα

Η πιο σύγχρονη έκδοση του Hyundai i30 δεν κρύβει ότι θέλει να κερδίσει την κορυφή της μικρομεσαίας κατηγορίας.

Με όπλα του την μοντέρνα εμφάνιση, τον πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας και μια γκάμα από δυνατούς κινητήρες, το Hyundai i30 Mk.3 δεν είναι απλά μια βελτιωμένη εκδοχή του προηγούμενου, αλλά ένα από τα καλύτερα μοντέλα στην κατηγορία σημέρα.

Οι γενναιόδωροι χώροι στην καμπίνα παραμένουν ενώ ο χώρος αποσκευών είναι απλά μεγαλύτερος από τα περισσότερα μοντέλα στην κατηγορία, προσφέροντας 395 λίτρα χωρητικότητας.

Η σχεδίαση της καμπίνας ακολουθεί τον «ευρωπαικό» αέρα του αμαξώματος, έχοντας ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα σε σχέση με πριν, αλλά και καλύτερη ποιότητα υλικών. Οι βασικές εκδόσεις του μεταχειρισμένου Hyundai i30 Mk.3 είναι εξοπλισμένες με μια οθόνη αφής 5 ιντσών για το σύστημα infotainment ενώ πιο ακριβές εκδόσεις φοράνε μια μεγαλύτερη οθόνη διαμέτρου 8 ιντσών.

Στο δρόμο, το Hyundai i30 Mk.3 συνεχίζει να είναι προσανατολισμένο περισσότερο προς την άνεση των επιβατών. Σε συνδυασμό με την καλύτερη ηχομόνωση της καμπίνας, η κάλυψη μεγάλων αποστάσεων είναι εξαιρετικά εύκολη ενώ ο πλήρης εξοπλισμός ασφαλείας δίνει στον οδηγό περισσότερη σιγουριά από πριν.

Πόσο καίει το Hyundai i30;

Η μέση κατανάλωση των δημοφιλέστερων κινητήρων του Hyundai i30 είναι:

4.1lt/100km για το 1.4 Πετρελαιοκίνητο μοντέλο
4lt/100km για το 1.4 Πετρελαιοκίνητο μοντέλο
6lt/100km για το 1.4 Βενζινοκίνητο μοντέλο

Είναι ακριβό στη συντήρηση το Hyundai i30;

Το Hyundai i30 είναι ένα προσιτό αυτοκίνητο, με τα κόστη συντήρησης και service του να είναι από τα φθηνότερα στην κατηγορία. Παράλληλα, η αξιοπιστία και η αντοχή του στον χρόνο συμβάλλουν στο να μην ανησυχεί ο ιδιοκτήτης ιδιαίτερα για τη συντήρησή του, όταν αυτή είναι τυπική.

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Hyundai i30;

Το Hyundai i30 είναι ένα hatchback με εξαιρετικά επίπεδα αξιοπιστίας και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό, προσφέρει εργονομία και πρακτικότητα, ενώ είναι εξοπλισμένο με μικρούς κινητήρες και χαμηλό κόστος συντήρησης, καθιστώντας το μία εξαιρετική επιλογή για καθημερινό όχημα.

Είναι αξιόπιστο το Hyundai i30;

Το Hyundai i30 θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Παρόλα αυτά, η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου χρειάζεται προσοχή, αφού πολλά εξαρτώνται από την κατάσταση του οχήματος.

Στη Spotawheel, εκτός από τον γραπτό τεχνικό έλεγχο, προσφέρουμε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων και εγγύηση έως 5 ετών. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ.

Είναι πρακτικό το Hyundai i30;

Το Hyundai i30 είναι ένα hatchback μεσαίου μεγέθους με συμβατικές διαστάσεις και ευρύχωρο εσωτερικό. Κατά κύριο λόγο προσφέρεται ως 5θυρο, ενώ υπάρχει και 3θυρη έκδοση για να διαλέξεις ανάλογα με την πρακτικότητα που εσύ θέλεις.

Εάν χρειάζεσαι επιπλέον χώρους, το i30 προσφέρεται και σε Station Wagon έκδοση.

Μπορώ να αγοράσω με δάνειο ένα Hyundai i30;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε Hyundai i30 έως 12 ετών, αρκεί αυτό να μην ανήκει σε ιδιώτη. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Ανακάλυψε περισσότερα για το δάνειο και τη χρηματοδότηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εδώ.
5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
44
1

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή