Πιστοποιημένο
Nissan Qashqai 1.5 dCI Accenta
2017 - 1.461 cc - Πετρέλαιο - 80.159 χλμ
16.295
ή από 229/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
Πιστοποιημένο
Hyundai i 10 Edition20
2012 - 1.086 cc - Βενζίνη - 53.071 χλμ
7.300
ή από 106/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
Πιστοποιημένο
Chevrolet Spark LTZ
2013 - 1.206 cc - Βενζίνη - 117.287 χλμ
6.400
ή από 78/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
Πιστοποιημένο
Renault Clio Estate 1.5 dCI Luxe
2014 - 1.461 cc - Πετρέλαιο - 105.412 χλμ
9.300
ή από 131/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
Πιστοποιημένο
Mercedes-Benz A 180 d AMG
2016 - 1.461 cc - Πετρέλαιο - Αυτόματο - 36.367 χλμ
26.295
ή από 370/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
Πιστοποιημένο
Skoda Fabia Greenline
2013 - 1.199 cc - Πετρέλαιο - 113.475 χλμ
7.100
ή από 93/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
Πιστοποιημένο
Citroen C4 Cactus 1.6L e-HDI Feel
2015 - 1.560 cc - Πετρέλαιο - Αυτόματο - 96.394 χλμ
11.900
ή από 167/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
Πιστοποιημένο
Nissan Qashqai Acenta
2016 - 1.197 cc - Βενζίνη - Αυτόματο - 49.766 χλμ
18.500
ή από 260/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
  • 1 από 24

Γιατί να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;

Με ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο εξοικονομείς χρήματα τόσο κατά την αγορά όσο και κατά την μεταπώληση. Η ετήσια υποτίμηση της αξίας του είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με ένα καινούριο που χάνει έως και το 35% της αρχικής του αξίας τον πρώτο μόλις χρόνο.

Ταυτόχρονα, αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο θα οδηγείς ανώτερο (εξοπλιστικά) όχημα από αυτό που θα έπαιρνες καινούργιο με τα ίδια χρήματα.

Παρόλα αυτά, σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πρέπει να προσέξεις για προβλήματα και γυρισμένα χιλιόμετρα. Μάθε πως να αγοράσεις ένα πραγματικά καλό αυτοκίνητο

Είναι αξιόπιστο να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μπορεί να γίνει πολύπλοκη λόγω της πληθώρας και της αναξιοπιστίας πολλών οχημάτων που διατίθενται προς πώληση. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι ο καθένας από εμάς είναι ένας δυνητικός πωλητής και αγοραστής.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στα φθηνά αυτοκίνητα σε σχέση με τα αντίστοιχα που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά και που παρουσιάζονται ως αυτοκίνητα ευκαιρίες.

Στη Spotawheel διασφαλίζεται η ποιότητα και η αξιοπιστία κάθε αυτοκινήτου, καθώς ο στόλος μας απαρτίζεται από ατρακάριστα αυτοκίνητα χωρίς μηχανική βλάβη και με πραγματικά χιλιόμετρα. Όλα τα αυτοκίνητά μας ελέγχονται διεξοδικά και συνοδεύονται από γραπτή αναφορά ελέγχου 200+ σημείων, δικαίωμα επιστροφής χρημάτων και εγγύηση έως 5 χρόνια.

Πόσα χιλιόμετρα είναι πολλά για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;

Πολλά χιλιόμετρα δεν σημαίνει αναγκαστικά και κακοσυντηρημένο όχημα. Τα χιλιόμετρα δεν πρέπει να είναι ο μοναδικός παράγοντας επιλογής ενός αυτοκινήτου καθώς μπορεί ένα όχημα με λίγα χιλιόμετρα να έχει εμπλακεί σε σοβαρό ατύχημα ή ακόμα και τα χιλιόμετρά του να μην είναι πραγματικά.

Τα 3 πιο σημαντικά στοιχεία για την αγορά ενός μεταχειρισμένου είναι η συντήρηση του από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η γνησιότητα των διανυθέντων χιλιομέτρων. Έτσι ξέρεις τι αγοράζεις και τι περιμένεις ως μελλοντικά κόστη.

Διάβασε περισσότερα για αυτοκίνητα με πολλά χιλιόμετρα.

Μπορώ να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο όχημα με δάνειο ή leasing;

Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με δάνειο μπορείς να αγοράσεις μόνο από επαγγελματία έμπορο αυτοκινήτων και όχι από ιδιώτη. Το δάνειο εκδίδεται σε συνεργασία με κάποια τράπεζα ενώ μερικοί έμποροι δέχονται και αποπληρωμή με γραμμάτια, που όμως θα πρέπει να εξετάσεις διεξοδικά τους όρους πριν αποδεχτείς αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Στη Spotawheel μπορείς να αγοράσεις ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με 0€ προκαταβολή και έως 72 δόσεις! Επισκέψου τώρα τη σελίδα χρηματοδότησης για να μάθεις περισσότερα για το επόμενο σου αυτοκίνητο με το πρόγραμμα δόσεων την προκαταβολή που σου ταιριάζει!

Είναι ασφαλές να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο online;

Για να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο online, θα πρέπει να διασφαλίσεις νομικά ότι μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω σε περίπτωση που το όχημα δεν σε καλύπτει ή δεν ήταν αυτό που περίμενες.

Το πιο σημαντικό στην αγορά ενός μεταχειρισμένου οχήματος είναι η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια μεταξύ του αγοραστή και του πωλητή. Κι αυτό, γιατί ο πρώτος πρέπει να είναι σίγουρος για την ποιότητα του τελικού προϊόντος που λαμβάνει.

Στη Spotawheel έχεις τη δυνατότητα να περιηγηθείς online στο online showroom των αυτοκινήτων μας, να δεις λεπτομερείς φωτογραφίες με προβολή 360°, να λάβεις δωρεάν τον έλεγχο 200+ σημείων και να επιλέξεις ανέπαφη αγορά όπου θα έχει δωρεάν αποστολή στην πόρτα σου, πλήρες δικαίωμα επιστροφής χρημάτων και εγγύηση έως 5 χρόνια.

Τι ισχύει με την εγγύηση στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα;

Ένας σημαντικός λόγος που πολλοί προτιμούν την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου αντί για μεταχειρισμένου είναι η εγγύηση. Κατά την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δεν θα έχουν καμία εγγύηση, καθώς αυτή του εργοστασίου σε πολλές περιπτώσεις έχει λήξει. Παρόλο που πολλοί έμποροι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μπορεί να προσφέρουν «εγγυήσεις», θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς μπορεί να έχουν θολά σημεία και να μην καλύπτουν βασικές επισκευές.

Στη Spotawheel εκτός από την εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας, παρέχουμε γραπτή εγγύηση έως 5 χρόνια για κάθε αυτοκίνητό μας. Είναι η ένδειξη ένδειξη εμπιστοσύνης προς τις διαδικασίες επιλογής των αυτοκινήτων μας. Εκτός από την 5ετή εγγύηση - τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη - καλύπτουμε κάθε αυτοκίνητο με πολιτική επιστροφής χρημάτων εντός 7 ημερών για οποιονδήποτε λόγο!

5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα