Πούλα το αυτοκίνητό σου
πιο εύκολα από ποτέ!

Εκτίμησε την αξία του αυτοκινήτου
σε λιγότερο από 2 λεπτά

ΞΕΚΙΝΑ ΕΔΩ

Γιατί Spotawheel

Πούλα το γρήγορα
Ανέβασε όλα τα έγγραφα και τις λεπτομέρειες ηλεκτρονικά και πάρε γρήγορα μετρητά!
Ευκολία στη συναλλαγή
Ερχόμαστε σε εσένα ή κλείνεις ραντεβού στις εγκαταστάσεις μας για να αποφύγεις ουρές και καθυστερήσεις.
Ασφάλεια & Εμπιστοσύνη
Δεν χρειάζεται να συναντάς ξένους και αγνώστους. Πούλα το αυτοκίνητό σου με ασφάλεια χωρίς να χάσεις την αξία του.

Πως λειτουργεί

Συμπληρώστε τη φόρμα
Περιέγραψε το αυτοκίνητό σου σε λιγότερο από 2 λεπτά.
Πάρε την προσφορά
Λάβε μία προσφορά που ταιριάζει ακριβώς στην αξία του αυτοκινήτου σου.
Κλείσε το ραντεβού για τον έλεγχο
Επίλεξε το μέρος που σου ταιριάζει για να επιβεβαιώσουμε την κατάσταση του αυτοκινήτου σου.
Επίλεξε μεταξύ καινούργιου αυτοκινήτου ή μετρητών
Αντάλλαξε το παλιό σου αυτοκίνητο για ένα πιο καινούργιο ή μετρητά.
Ας ξεκινήσουμε! Πότε κατασκευάστηκε το αυτοκίνητό σου;

Συχνές ερωτήσεις

Τι κάνει η Spotawheel;

Στο Spotawheel αγοράζουμε και πουλάμε αυτοκίνητα, με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, ευκολότερο, πιο κατανοητό και πιο δίκαιο από ποτέ. Η διαδικασία μας είναι απολύτως διαφανής, χωρίς περιττά κόστη που θα επιβαρύνουν τους πωλητές ή τους αγοραστές.

true

Πώς κοστολογείται το αυτοκίνητο μου;

Η τιμή του αυτοκινήτου προκύπτει μετά από ανάλυση τριών παραγόντων: η κατάστασή του μέσω του ελέγχου μας, η ακριβής έκδοση και ο πρόσθετος εξοπλισμός του, καθώς και η ζήτηση του ακριβούς μοντέλου από την αγορά.

Δεδομένου ότι πιστεύουμε στην αξία του αυτοκινήτου σου, οι τιμές που δίνουμε στους ιδιοκτήτες είναι πολύ υψηλότερες από οποιαδήποτε άλλη τιμή αντιπροσώπου ή εμπόρου και αντικατοπτρίζουν την αξία του αυτοκινήτου σου, ακριβώς επειδή γνωρίζουμε ότι έχεις ένα καλό αυτοκίνητο το οποίο ενδιαφερόμαστε να αγοράσουμε χωρίς να αποσκοπούμε σε μεγάλες προμήθειες από αυτό.

true

Μπορώ να πουλήσω το αυτοκίνητό μου ενώ εκκρεμεί δάνειο ή είναι με leasing;

Μπορείς να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου ακόμα και εάν εκκρεμεί δάνειο, καθώς έχουμε τη δυνατότητα να προεξοφλήσουμε προκαταβολικά το δάνειο σου και να αγοράσουμε το αυτοκίνητό σου, εάν αυτό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας.

Το leasing είναι μία εντελώς διαφορετική διαδικασία, καθώς δεν περιλαμβάνεται καμία μορφή ιδιοκτησίας σε αυτό κι επιμένως δεν μπορούμε να αγοράσουμε το αυτοκίνητό σου, αφού αυτό δεν βρίσκεται στη δική σου ιδιοκτησία.

true

Πόση ώρα διαρκεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου;

Ο έλεγχος μας διαρκεί συνήθως περίπου 40 λεπτά και μπορεί να γίνει όπου σε βολεύει, είτε στο μέρος που θα επιλέξεις είτε στις εγκαταστάσεις μας.

Ο έλεγχος αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας πώλησης, αφού πρέπει να επιβεβαιωθεί η κατάσταση του αυτοκινήτου σου ώστε να πληρωθείς με βάση την πραγματική του αξία, χωρίς να αδικηθείς.

true

Μπορώ να ανταλλάξω το παλιό μου αυτοκίνητο για κάποιο νεότερο;

Αφού λάβεις την προσφορά μας από την ομάδα των ειδικών, μπορείς να επιλέξεις να ανταλλάξεις το παλιό σου αυτοκίνητο με ένα νεότερο ή να πάρεις τα χρήματα σε μετρητά. Στη Spotawheel, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που περιλαμβάνουν μοντέλα κάθε τύπου, μάρκας και εξοπλισμού, ενώ μπορούμε να σου βρούμε ακριβώς το μοντέλο που θέλεις, πλήρως πιστοποιημένο και να καλύπτεται από την εγγύησή μας, στην ακριβή τιμή της συναλλαγής.

true