Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Honda

Η Honda είναι μια εταιρία που κατασκευάζει αυτοκίνητα που αντέχουν στο χρόνο και απόδειξη σε αυτό είναι ότι επί σειρά ετών ανακηρύσσεται από τα διεθνή μέσα, ως "ο πιο αξιόπιστος κατασκευαστής αυτοκινήτων"! Μπορεί να μην έχει την πλούσια γκάμα που έχουν οι ανταγωνιστές της, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Honda... θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο!

Τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρίας είναι το Honda Jazz το οποίο με την πρακτικότητά του κυριαρχεί στην μικρή κατηγορία, το Honda Civic ως ένα διαχρονικό hatchback που μπορεί πάρει το “ρόλο” του οικογενειακού αυτοκινήτου, και τέλος, τα SUV της Honda, CR-V και HR-V που βρίσκονται αντιμέτωπα με τα Nissan Juke και Volkswagen Tiguan.

Τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Honda

  • Honda Jazz
  • Honda Civic
  • Honda CR-V
  • Honda HR-V

Αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Honda με τη Spotawheel

Με ένα μεταχειρισμένο Honda από τη Spotawheel θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος! Εκτός από την κορυφαία ποιότητα που θα διαπιστώσεις στα ελεγμένα αυτοκίνητα, με 7 ημέρες δικαίωμα επιστροφής και 5 χρόνια εγγύηση, μπορείς να είσαι πραγματικά σίγουρος για την επιλογή σου!

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Honda; ;

Η Honda είναι μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο, με τα μοντέλα της να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για την αξιοπιστία, την κατανάλωση καυσίμου, τη διατήρηση της μεταπωλητικής τους αξίας αλλά και για την τεχνολογία τους. Τα αυτοκίνητα της Honda είναι ασφαλή, στυλάτα και εκκεντρικά, με τα νεότερα μοντέλα να είναι εστιασμένα σε τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.

Είναι αξιόπιστα τα Honda; ;

Η Honda είναι δημοφιλής για την αξιοπιστία και την αντοχή των αυτοκινήτων της μέσα στον χρόνο. Ωστόσο, η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού πολλά εξαρτώνται από την προηγούμενη χρήση και συντήρησή του.

Στη Spotawheel, εκτός από τον γραπτό τεχνικό έλεγχο, προσφέρουμε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων και εγγύηση έως 5 ετών. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ.

Τι συμβολίζει το σήμα της Honda; ;

Το σήμα της Honda αποτελείται από ένα μεγάλο "H", που συμβολίζει το πρώτο γράμμα του ιδρυτή της εταιρείας. Το «Η» είναι έτσι σχεδιασμένο, στενότερο στο κάτω μέρος και πιο ανοιχτό ψηλά, ώστε να συμβολίζει 2 χέρια που υψώνονται προς τον ουρανό. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αρμονία με το σλόγκαν της Honda, "Η δύναμη των ονείρων".

Μάθε περισσότερα για τα λογότυπα των αυτοκινήτων και τη σημασία τους, εδώ.

Μπορώ να αγοράσω ένα Honda με δάνειο; ;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε Honda έως 12 ετών, αρκεί αυτό να μην ανήκει σε ιδιώτη. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Ανακάλυψε περισσότερα για το δάνειο και τη χρηματοδότηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εδώ.

Ποιοι είναι οι επίσημοι αντιπρόσωποι της Honda στην Ελλάδα; ;

H επίσημη εισαγωγική της Honda στην Ελλάδα είναι η: Honda Cars Sarakakis.

Μερικοί από τους επίσημους εμπορικούς αντιπροσώπους της Honda στην Ελλάδα είναι: Μουστάκας (Κόρινθος), Αφοι Σωτηρόπουλοι (Αθήνα), Mobility O.E. (Αθήνα), Σαρακάκης (Αθήνα & Θεσσαλονίκη), Ματσίκα & Σια (Βόλος), Αφοι Ζλατίνη (Αλεξανδρούπολη & Κομοτηνή), Τσιμόπουλος (Κοζάνη), Καλλιγάς (Ρόδος), Ατσαλάκης (Χανιά).
5 year warranty

ΧΡΟΝΙΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
10

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή