Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Jeep

Είναι τετρακίνητα τα Jeep; ;

Τα περισσότερα μοντέλα της Jeep διαθέτουν κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Ωστόσο, πολλά νέα μοντέλα προσφέρονται και ως προσθιοκίνητα (Renegade, Compass), ώστε να καλύψουν τους οδηγούς που αποζητούν ένα καθημερινό όχημα με χαμηλή κατανάλωση και τα περισσότερα από τα πλεονεκτήματα ενός SUV.

Ποια είναι τα πιο γνωστά μοντέλα της Jeep; ;

Η Jeep διαθέτει κατεξοχήν SUV μοντέλα. Ένα από τα δημοφιλέστερα είναι το Renegade, το οποίο είναι ένα Crossover ιδανικό για την καθημερινότητα. Παρόμοιο είναι και το Compass, το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος και προσφέρεται τόσο ως τετρακίνητο όσο και ως προσθιοκίνητο.

Το Grand Cherokee είναι ένα μεγάλο και πολυτελές SUV ικανό για κάθε χρήση, ενώ το Wrangler προσφέρεται για περιπέτειες και εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Jeep; ;

Η Jeep είναι μία αυτοκινητοβιομηχανία, που κατασκευάζει μερικά από τα πιο γνωστά και ικανά SUV, από Crossover έως μεγάλα οικογενειακά. Η Jeep διαθέτει ασφαλή αυτοκίνητα, με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη, από μετακινήσεις στην πόλη έως εκτός δρόμου περιπέτειες.

Είναι αξιόπιστα τα Jeep; ;

Αν και η Jeep θεωρείται ως μία αξιόπιστη εταιρεία σε γενικές γραμμές, διαθέτει αυτοκίνητα με πολύπλοκους μηχανισμούς και τελευταία τεχνολογία. Έτσι, η αξιοπιστία ενός μεταχειρισμένου Jeep εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προηγούμενη χρήση και συντήρηση. 

Στη Spotawheel, εκτός από τον γραπτό τεχνικό έλεγχο, προσφέρουμε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων και εγγύηση έως 5 ετών.

Μπορώ να αγοράσω με δάνειο ένα Jeep; ;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε Jeep  έως 12 ετών, αρκεί αυτό να μην ανήκει σε ιδιώτη. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Όρισε τη δόση που θες και ανακάλυψε αυτοκίνητα  με τον υπολογιστή δόσης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Ποιοι είναι οι επίσημοι αντιπρόσωποι της Jeep στην Ελλάδα; ;

H επίσημη εισαγωγική της Jeep στην Ελλάδα είναι η: FCA Ελλάς.

Μερικοί από τους επίσημους εμπορικούς αντιπροσώπους της Jeep στην Ελλάδα είναι: Σφακιανάκης (Αθήνα & Θεσσαλονίκη), Βελμαρ (Αθήνα), Σπυκαρ Γκρουπ (Αθήνα), Μουστάκας (Κόρινθος), Κουμαντζιάς (Θεσσαλονίκη), Μαυριδάκης (Χανιά), Τζεδάκης (Ρέθυμνο), Αφοι Ιωαννίδη (Δράμα), Αυτοκίνηση (Πάτρα), Καρέλλης (Λαμία).

5 year warranty

ΧΡΟΝΙΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
7

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή