Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Kia

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Κia; ;

Η Kia είναι μία αυτοκινητοβιομηχανία, γνωστή για τα ασφαλή και προσιτά αυτοκίνητα που παράγει. Τα μοντέλα της διαθέτουν εξαιρετική κατανάλωση καυσίμου, καλή σχέση ποιότητας-τιμής, είναι εύκολα στην οδήγηση και γενικά θεωρούνται ως μία ιδανική επιλογή για καθημερινό αυτοκίνητο. Στον στόλο της Kia θα βρεις από μικρά αυτοκίνητα πόλης και hatchback, έως SUV και σπορ εκδόσεις.

Είναι αξιόπιστα τα Kia; ;

Τα Kia θεωρούνται από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στην κατηγορία τους, με τους ιδιοκτήτες τους να τα τοποθετούν ψηλά σε αντίστοιχες έρευνες, αναφέροντα μηδαμινά προβλήματα. Ωστόσο, η αγορά ενός μεταχειρισμένου Kia χρειάζεται προσοχή, αφού η κατάστασή του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προηγούμενη χρήση και συντήρησή του. 

Στη Spotawheel, εκτός από τον γραπτό τεχνικό έλεγχο, προσφέρουμε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων και εγγύηση έως 5 ετών. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ.

Μπορώ να αγοράσω με δάνειο ένα Kia; ;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε Kia  έως 12 ετών, αρκεί αυτό να ανήκει σε κάποια αντιπροσωπεία. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Ανακάλυψε περισσότερα για το δάνειο και τη χρηματοδότηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εδώ.

Είναι ακριβά στη συντήρηση τα Kia; ;

Τα Kia φημίζονται για την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, με τη συντήρησή τους να είναι αρκετά προσιτή. Αυτό οφείλεται στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, στα οικονομικά service και τη γενικότερη αξιοπιστία τους.

Ποια είναι τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Kia; ;

Η Kia διαθέτει αυτοκίνητα πόλης, μικρομεσαία και SUV. Το δημοφιλέστερο hatchback είναι το Kia Ceed, το οποίο διαθέτει συμβατικές διαστάσεις ιδανικές για καθημερινή οδήγηση. Το ίδιο και το Kia Rio, το οποίο συναντάται σε πιο προσιτή τιμή. Το Picanto πρόκειται για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, ενώ το Sportage είναι ένα ικανό SUV με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, κατάλληλο για ταξίδια και εξορμήσεις αλλά και κίνηση μέσα στην πόλη.

Ποιοι είναι οι επίσημοι αντιπρόσωποι της Kia στην Ελλάδα; ;

H επίσημη εισαγωγική της Kia στην Ελλάδα είναι η: Kia Ελλάς Α.Ε. 

Μερικοί από τους επίσημους εμπορικούς αντιπροσώπους της Kia στην Ελλάδα είναι: Βελμαρ (Αθήνα), Τσαπαλος (Αθήνα), Gekaem - Γρυσμπολάκης (Αθήνα), FMS Retail (Αθήνα), Εσκιάδης - Μπαλοδήμος (Θεσσαλονίκη), Autotechnica Hellas (Θεσσαλονίκη), H&K (Ηράκλειο), Παπαδαντωνάκης (Ρέθυμνο), Ξενάκης (Ρόδος), Μαστροπέτρου (Χίος), Παπαδόπουλος (Δράμα), Αυτοκίνηση (Αλεξανδρούπολη), Θαγγόπουλος (Ξάνθη), Autolinea (Ιωάννινα), Κορφου Τζενεσις (Κέρκυρα).

5 year warranty

ΧΡΟΝΙΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
6

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή