Με τη Spotawheel μπορείς να κάνεις δικό σου ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο αυτοκινήτο επιλέγοντας το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σε βολεύει!

Αρχίζοντας από 0% προκαταβολή και επιλέγοντας μηνιαίες δόσεις διάρκειας έως 84 μήνες το επόμενό σου αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σου πιο εύκολα από ποτέ!

Επίλεξε το αυτοκίνητο που επιθυμείς και κάλεσε μας στο 2102561460 για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα χρηματοδότησης και την αγορά του επόμενου αυτοκινήτου σου!

Έχεις απορίες; Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου και θα σε καλέσουμε άμεσα!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

Τι προκαταβολή χρειάζεται;

Μπορείς να επιλέξεις εσύ την προκαταβολή του δανείου αρχίζοντας από 0€. Σε περίπτωση χαμηλού εκκαθαριστικού μπορεί να ζητηθεί συγκεκριμένο ποσοστό επί της συνολικής αξίας του αυτοκινήτου για να εγκριθεί το δάνειό σας.

Καλέστε στο 210 256 1460 για βοήθεια!


Τι έγγραφα χρειάζονται για την έκδοση του δανείου;

Για την αίτηση δανείου αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου θα χρειαστούν τα παρακάτω έγγραφα:

  • Τελευταίο εκκαθαριστικό
  • Φωτοτυπία ταυτότητας
  • 2 τελευταίες αποδείξεις μισθοδοσίας
  • Λογαριασμός ΔΕΚΟ στο όνομά σας


Πόσες δόσεις μπορώ να επιλέξω;

Ο μέγιστος αριθμός δόσεων που μπορείς να επιλέξεις είναι 72 δόσεις. Παρόλα αυτά ισχύει ο κανόνας: Η ηλικία του αυτοκινήτου συν την διάρκεια της χρηματοδότησης δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 14 έτη.

Παράδειγμα για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο του 2011:
Ηλικία αυτοκινήτου 10 έτη.
Υπόλοιπο διάρκειας για συμπλήρωση 14 ετών: 4 έτη
Μέγιστες δόσεις: (4 έτη) x (12 μήνες) = 48 μήνες

Επομένως ένα αυτοκίνητο του 2011 μπορεί να έχει μέγιστη διάρκεια δόσεων 48 μήνες (το παράδειγμα είναι προσεγγιστικό καθώς την διάρκεια επηρεάζει ο ακριβής μήνας 1ης αδείας του αυτοκινήτου).


Μπορώ να κάνω ανταλλαγή του αυτοκινήτου μου σε συνδυασμό με δάνειο;

Με τη Spotawheel μπορείς να ανταλλάξεις το παλιό σου αυτοκίνητο και η συμφωνημένη τιμή να θεωρηθεί μέρος της προκαταβολής ώστε να μειωθεί η μηνιαία δόση ή ή διάρκεια του δανείου!

Έχεις απορίες; Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου και θα σε καλέσουμε άμεσα!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή
;