Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Υβριδικό Βενζίνη

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο υβριδικό; ;

Τα υβριδικά αυτοκίνητα προσφέρουν υψηλά επίπεδα αποδοτικότητας και οικονομίας καυσίμου, διατηρώντας την οδηγική εμπειρία ενός παραδοσιακού βενζινοκίνητου. Είναι σχεδόν αθόρυβα κι εξοπλίζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ διαθέτουν τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου μεταξύ των βενζινοκίνητων οχημάτων. Διαθέτουν γρήγορες επιταχύνσεις και πληρώνουν λιγότερα Τέλη Κυκλοφορίας από τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα.

Είναι ακριβό στην αγορά ένα υβριδικό; ;

Όταν αγοράζεται καινούργιο ένα υβριδικό αυτοκίνητο είναι ακριβότερο από την αντίστοιχη βενζινοκίνητη ή πετρελαιοκίνητη έκδοσή του. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή η διαφορά μπορεί να αποσβεστεί από τα χαμηλότερα έξοδα καυσίμου, η αγορά ενός μεταχειρισμένου πιστοποιημένου υβριδικού είναι η ιδανική επιλογή.

Είναι αξιόπιστο ένα μεταχειρισμένο υβριδικό; ;

Τα υβριδικά αυτοκίνητα διαθέτουν πολύπλοκους μηχανισμούς και εξοπλίζονται με την τελευταία τεχνολογία. Ως εκ τούτου, ένα μεταχειρισμένο υβριδικό προκειμένου να είναι αξιόπιστο θα πρέπει να έχει συντηρηθεί σωστά και στην ώρα του από την προηγούμενη ιδιοκτησία.

Στη Spotawheel, εκτός από τον γραπτό τεχνικό έλεγχο, προσφέρουμε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων και εγγύηση έως 5 ετών. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ.

Μπορώ να αγοράσω με δάνειο ένα υβριδικό αυτοκίνητο; ;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε υβριδικό αυτοκίνητο έως 12 ετών, αρκεί αυτό να μην ανήκει σε ιδιώτη. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Ανακάλυψε περισσότερα για το δάνειο και τη χρηματοδότηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εδώ.

Είναι ακριβό στη συντήρηση ένα υβριδικό; ;

Η συντήρηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, το μοντέλο, το είδος του αυτοκινήτου αλλά και η κατάστασή του. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στις μπαταρίες του, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση. Σε κάθε περίπτωση, ένα σωστά συντηρημένο υβριδικό αυτοκίνητο διαθέτει κόστη συντήρησης που δεν διαφέρουν πολύ από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο.

Ποια είναι η διαφορά ενός υβριδικού αυτοκινήτου κι ενός ηλεκτρικού; ;

Η κύρια διαφορά μεταξύ ενός υβριδικού αυτοκινήτου και ενός ηλεκτρικού είναι ότι το υβριδικό συνδυάζει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης και έναν ηλεκτροκινητήρα προκειμένου να στείλει ισχύ στους τροχούς του και να κινηθεί. Σε αντίθεση με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιεί αποκλειστικά έναν ηλεκτροκινητήρα χωρίς τον αντίστοιχο κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα ενός υβριδικού αυτοκινήτου; ;

Τα βασικά πλεονεκτήματα ενός υβριδικού αυτοκινήτου αποτελούν η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και οι μειωμένες εκπομπές ρύπων. Ακόμη, τα Τέλη Κυκλοφορίας ενός υβριδικού αυτοκινήτου είναι αισθητά λιγότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα ενός βενζινοκίνητου.  
5 year warranty

ΧΡΟΝΙΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
7

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή