Γράφουν για τη Spotawheel

...γιατί αλλάζουμε την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου!

No.1 στην Ελλάδα (Νο.39 στην Ευρώπη) ανάμεσα στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Through their predictive analytics, Spotawheel identifies which used cars are most likely to be reliable, and offers them to consumers with a five-year warranty.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Spotawheel offers an online B2C platform for used cars that has redesigned the buy-sell process from scratch to create a “frictionless” and trusted buying experience.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το 2017 βρήκε τη Spotawheel στο Τop-5 της καταναλωτικής αγοράς του µεταχειρισµένου αυτοκινήτου, οδεύοντας ολοταχώς για νέα triple digit ανάπτυξη το 2018.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
H Spotawheel, ένας έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που παρέχει την απόλυτη εμπιστοσύνη, λειτουργεί κόντρα σε ό,τι ήξερες μέχρι τώρα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Amazon των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι εδώ, και είναι ελληνική: Σε 9 μήνες λειτουργίας έχει κύκλο εργασιών μεγαλύτερο του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, stock 140 αυτοκινήτων, προσωπικό 40 ανθρώπων και τη δυναμική να αλλάξει την αγορά μεταχειρισμένου ανεπιστρεπτί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Spotawheel διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο μηχανικών στην Ελλάδα, εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του διαδικτύου, επενδύει στην απόλυτη διαφάνεια και επιχειρεί να αναβαθμίσει εμπειρία του τελικού καταναλωτή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Δίνουμε ένα τεράστιο test drive», μας είπαν οι 3 ιδρυτές της Spotawheel συνεχίζοντας «είμαστε εδώ για να επαναπροσδιορίσουμε την αγορά αυτοκινήτου και στοχεύουμε να είμαστε η νο.1 επιλογή αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων πανελλαδικά»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο online showroom της Spotawheel θα βρεις "premium" αυτοκίνητα για όλα τα βαλάντια, ασχέτως αν είναι μικρά, μεγάλα, Ιαπωνικά ή Γερμανικά. Το καθένα έχει ελεγχθεί λεπτομερώς και αποτελεί την αφρόκρεμα της κατηγορίας τους, ενώ συνοδεύεται από πολύμηνη εγγύηση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Spotawheel είναι ένα νέο μοντέλο αγοράς και πώλησης αυτοκινήτων. Βασισμένη στην τεχνολογία, την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια, στον online στόλο της θα βρεις τα καλύτερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ιδιωτών!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Spotawheel είναι μία εταιρεία που βασίζεται στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία για να επαναπροσδιορίσει την αγορά μεταχειρισμένου φέρνοντας διαφάνεια, ευκολία και δίκαιη τιμολόγηση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Mέσα από την πλατφόρμα της Spotawheel μπορεί κανείς να αγοράσει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ιδιωτών στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Φροντίζουν γι’ αυτό οι ίδιοι, διαλέγοντάς τα ένα προς ένα, δίνοντας προσοχή στο να έχουν διαφανές ιστορικό, ενώ τα συνοδεύουν με δωρεάν ασφάλεια, εγγύηση, οδική βοήθεια και 7 ημέρες δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
“Φρένο“ στον αδιαφανή τρόπο, με τον οποίο λειτουργούν οπλλές επιχειρήσεις εμπορίας αυτοκινήτων στην Ελλάδα, αλλά και ιδιώτες πωλητές, φιλοδοξεί να βάλει η Spotawheel, λανσάροντας ένα διαφορετικό μοντέλο αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων.
Η Spotawheel είναι ένα νέο μοντέλο εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με όραμα τη δημιουργία μίας διαφανούς αγοράς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Όσοι πραγματικά αγαπάμε το αυτοκίνητο είμαστε και οι πρώτοι που ζητάμε μια “καθαρή” αγορά μεταχειρισμένου! Αυτό ακριβώς κατάλαβε και η Spotawheel, μια νέα υπηρεσία αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και το έκανε πράξη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η πρωτοτυπία εδώ έγκειται στο ότι η αγοραπωλησία γίνεται 100% online - δεν χρειάζεται καμία μετακίνηση του ιδιοκτήτη αλλά ούτε του αγοραστή! Ο τελευταίος ειδικά έχει και 7 ημέρες δικαίωμα να επιστρέψει το αυτοκίνητο για οποιονδήποτε λόγο και να πάρει τα χρήματά του πίσω!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ