Δεν έχεις προσθέσει κάποιο αυτοκίνητο στα αγαπημένα σου. Για να προσθέσεις πάτα την καρδούλα στο αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει!

×

Βρες το αυτοκίνητο που ψάχνεις... στο email σου!

Περιέγραψέ μας το αυτοκίνητο που θες!
Για να σου προτείνουμε κορυφαία αυτοκίνητα θα χρειαστούμε:

* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά

Κάθε αυτοκίνητο που σου προτείνουμε ελέγχεται για πραγματικά χιλιόμετρα, ιστορικό ατυχημάτων, μηχανικά προβλήματα

Έλεγχος 180 σημείων

Παίρνεις γραπτή τεχνική αναφορά για να ξέρεις τα πάντα! Μπορείς κι εσύ να το ελέγξεις σε οποιοδήποτε μηχανικό επιλέξεις!

spotmechanic
Πες μας τι ψάχνεις!
Επέλεξαν ένα spotawheel αυτοκίνητο
Γεράσιμος Α.

Σας ήξερα σαν Spotmechanic και όταν σας γνώρισα από κοντά, αρχικά για ένα Golf, κατάλαβα ότι από εσάς θα πάρω αυτοκίνητο. Μου άρεσε που δεν προσπαθήσατε να μου πουλήσουν ότι νά’ναι. Συζητήσατε μαζί μου για το τι ακριβώς ψάχνω και οι προτάσεις που μου κάνατε ήταν σωστές!

Γεωργία Σ.

Έψαχνα μήνες για αυτοκίνητο και είχα μπει αρκετές φορές στο site της Spotawheel. Είδα ένα Meriva στη σελίδα τους στο Facebook. Τους έστειλα μήνυμα, μου το έφεραν για test drive και ήταν ακριβώς όπως το ήθελα! Σας ευχαριστώ!

Γιάννης Κ.

Δύσκολα εμπιστεύομαι άλλους αλλά αυτό είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που παίρνω από τη Spotawheel μέσα σε 4 μήνες. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα και αν έπαιρνα τρίτο πάλι από Spotawheel θα ήταν!

Ηλίας

Με κέρδισαν από το πρώτο τηλέφωνο. Μια ομάδα νέων ανθρώπων να κάνει κάτι με πάθος, είναι κάτι που δεν συναντάς συχνά πλέον. Όσο για το Χ5, το φέρανε σπίτι μου για test drive και το αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν άργησε να αγοράσει και η αδερφή μου από τη Spotawheel, ένα Toyota Rav4. Άψογο και αυτό. Θα πάει ψηλά αυτή η εταιρία, είμαι σίγουρος.