Βρες το αυτοκίνητο που ψάχνεις... στο email σου!

Περιέγραψέ μας το αυτοκίνητο που θες!
Για να σου προτείνουμε κορυφαία αυτοκίνητα θα χρειαστούμε:

* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά

Κάθε αυτοκίνητο που σου προτείνουμε ελέγχεται για πραγματικά χιλιόμετρα, ιστορικό ατυχημάτων, μηχανικά προβλήματα

Έλεγχος 200+ σημείων

Παίρνεις γραπτή τεχνική αναφορά για να ξέρεις τα πάντα! Μπορείς κι εσύ να το ελέγξεις σε οποιοδήποτε μηχανικό επιλέξεις!

spotmechanic
Πες μας τι ψάχνεις!
Επέλεξαν ένα spotawheel αυτοκίνητο
Νατάσα

Πριν πω για το πως με βοήθησαν κ ποσο δίπλα μου στάθηκαν οι άνθρωποι από την Spotawheel θέλω να τους πως ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί χωρίς την δίκη τους βοήθεια κ καθοδήγήση μπορεί αυτή την στιγμή να μην είχα το αυτοκίνητο που πάντα ήθελα!!!! Με όσους είχα επικοινωνία ήταν όλοι ευγενικοί κ βοηθητικοί! Μέχρι κ την τελευταία μέρα που πήρα το αυτοκίνητο μου ήταν δίπλα μου, το ζούσαν μαζί μου κ μου εξηγούσαν την λειτουργία του μέχρι να πατήσω το γκάζι κ να φύγω!!!

Νικόλας Χ.

Έκανα ανταλλαγή πολύ γρήγορα, με 2 επισκέψεις, μία για τεστ rive κ έλεγχο του αυτοκινήτου (1-2 ώρες) κ μία για να αφήσω το αυτοκίνητό μου κ να πάρω το καινούργιο (10 λεπτά)!

Βαγγέλης Χ.

Ευχαριστώ ειδικά τους "enthusiasts" Δημήτρη και Νίκο που έφεραν το αυτοκίνητο έξω από την δουλειά μου για να το δω. Πολύ ευχαριστημένος και με το αυτοκίνητο που είναι σαν καινούργιο. Σας προτείνω ήδη σε φίλους!

Γιάννης Κ.

Δύσκολα εμπιστεύομαι άλλους αλλά αυτό είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που παίρνω από τη Spotawheel μέσα σε 4 μήνες. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα και αν έπαιρνα τρίτο πάλι από Spotawheel θα ήταν!

Γεράσιμος Α.

Σας ήξερα σαν Spotmechanic και όταν σας γνώρισα από κοντά, αρχικά για ένα Golf, κατάλαβα ότι από εσάς θα πάρω αυτοκίνητο. Μου άρεσε που δεν προσπαθήσατε να μου πουλήσουν ότι νά’ναι. Συζητήσατε μαζί μου για το τι ακριβώς ψάχνω και οι προτάσεις που μου κάνατε ήταν σωστές!

Γεωργία Σ.

Έψαχνα μήνες για αυτοκίνητο και είχα μπει αρκετές φορές στο site της Spotawheel. Είδα ένα Meriva στη σελίδα τους στο Facebook. Τους έστειλα μήνυμα, μου το έφεραν για test drive και ήταν ακριβώς όπως το ήθελα! Σας ευχαριστώ!

Ηλίας

Με κέρδισαν από το πρώτο τηλέφωνο. Μια ομάδα νέων ανθρώπων να κάνει κάτι με πάθος, είναι κάτι που δεν συναντάς συχνά πλέον. Όσο για το Χ5, το φέρανε σπίτι μου για test drive και το αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν άργησε να αγοράσει και η αδερφή μου από τη Spotawheel, ένα Toyota Rav4. Άψογο και αυτό. Θα πάει ψηλά αυτή η εταιρία, είμαι σίγουρος.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή