Πούλα το αυτοκίνητό σου πιο εύκολα από ποτέ, στην τιμή που του αξίζει!

Συμπλήρωσε τη φόρμα και πάρε δωρεάν προσφορά!
  • 1
  • 2
Βήμα 1ο
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Είναι εύκολο και σωστό για εσένα!
1
Πάρε προσφορά που θα χαρείς να το δώσεις, όχι να το σκοτώσεις

Δεν χρειαζόμαστε ατελείωτα τετραγωνικά και αμέτρητους πωλητές ώστε να πείσουμε για την ποιότητα των αυτοκινήτων μας. Ελαχιστοποιούμε τα κόστη και το κέρδος μας, μεταφέρουμε την αξία σε σένα και τον αγοραστή!

2
Άμεση αγορά ή εγγυημένη πώληση σε 30 μέρες, έχεις την επιλογή

Δεκάδες αγοραστές από όλη την Ελλάδα μας εμπιστεύονται καθημερινά, εσύ ξέρεις ακριβώς τι κερδίζεις ανάλογα με την επιλογή σου!

3
Η μεγαλύτερη ομάδα υποστήριξης στην Ελλάδα

Μηχανικοί, car enthusiasts, τηλεφωνική εξυπηρέτηση, όλοι εκεί για να λύσουν κάθε σου απορία!

Ευελιξία

Η επιλογή είναι δική σου, θα σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις σωστά

Διαφάνεια

Έχεις τον πλήρη έλεγχο, τα πάντα είναι τεκμηριωμένα

Ηρεμία

Όχι πια άσκοπα ραντεβού και περίεργες συμφωνίες

ΠΑΡΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μάθε περισσότερα
1. Τι ακριβώς είναι η Spotawheel;

Στη Spotawheel αγοράζουμε και πουλάμε αυτοκίνητα, με έναν όμως εντελώς διαφορετικό τρόπο, πιο εύκολο, πιο κατανοητό, απόλυτα διαφανή, χωρίς αχρείαστα κόστη που θα επωμιστούν στο τέλος οι αγοραστές ή οι πωλητές.

Δεν πιστεύουμε στα φανταχτερά showrooms και τις στρατιές πωλητών για να σε πείσουμε πως το αυτοκίνητο που βλέπεις είναι πραγματικά καλό. Αντίθετα, επενδύουμε σε μηχανικούς και enthusiasts, ανθρώπους που κάνουν τα πάντα ώστε να βρούμε τα καλύτερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της αγοράς!

2. Πως γίνεται η τιμολόγηση του αυτοκινήτου μου;

Η τιμή του αυτοκινήτου προκύπτει μετά από ανάλυση τριών παραγόντων, της κατάστασής του μέσω του ελέγχου μας, των τιμών αγοράς/πώλησης της αγοράς καθώς και της ζήτησης του συγκεκριμένου μοντέλου βάσει κίνησης στα διάφορα sites αγγελιών.

Οι τιμές που δίνουμε στους ιδιοκτήτες είναι εξαιρετικές και πολύ πάνω από οποιαδήποτε τιμή άλλου εμπόρου, ακριβώς γιατί ξέρουμε πως έχεις ένα καλό αυτοκίνητο και δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε “χιλιάδες ευρώ” από αυτό.

3. Πως μπορείτε να πουλήσετε το αυτοκίνητό μου γρήγορα;

Έχουμε μία απίστευτη ομάδα ανθρώπων οι οποίοι μιλάνε με δυνητικούς αγοραστές από όλη την Ελλάδα, ανθρώπους που εμπιστεύονται μόνο τη Spotawheel για να βρουν το επόμενό τους αυτοκίνητο!

Συνήθως δεν μας παίρνει πάνω από 15-20 μέρες να βρούμε τον επόμενο ιδιοκτήτη, εμείς όμως σου εγγυόμαστε την τιμή αυτή για 30 μέρες, ενώ παράλληλα μπορείς να οδηγείς κανονικά το αυτοκίνητό σου, δεν χρειάζεται να το αποχωριστείς!

Γενικά Κριτήρια

Προς το παρόν αναλαμβάνουμε αυτοκίνητα που:

Έλεγχος

Κάθε αυτοκινητο πριν ενταχθεί στη Spotawheel ελέγχεται σε 200+ σημεία συμπεριλαμβανομένων μηχανικών μερών, φανοποιείας, ελέγχου με διαγνωστικό και ελέγχων ιστορικού και πραγματικών χιλιομέτρων.

Ανταλλαγές

Εξυπηρετούμε ανταλλαγές αυτοκινήτων:

Σε περίπτωση που δεν πληρούν τα κριτήριά μας ώστε να ενταχθούν στη Spotawheel, έχουμε τη δυνατότητα προώθησης τους σε τρίτα κανάλια!

Ενδιαφέρεσαι για ανταλλαγή; Διάλεξε το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει, πάτησε στην επιλογή "Πες μας τι αυτοκίνητο έχεις" και συμπλήρωσε τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου!