Δεν έχεις προσθέσει κάποιο αυτοκίνητο στα αγαπημένα σου. Για να προσθέσεις πάτα την καρδούλα στο αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει!

×

Μια ομάδα με όνειρο

τη διαφάνεια στην αγορά και πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Πριν από περίπου 2 χρόνια ονειρευτήκαμε μία διαφανή αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αφού παραλίγο να την πατήσουμε εμείς οι ίδιοι. Δημιουργήσαμε λοιπόν τη Spotmechanic, τη μόνη υπηρεσία επιτόπιων τεχνικών ελέγχων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Μέχρι σήμερα, η ομάδα της Spotmechanic έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να πάρουν μία σωστή απόφαση. Με τη παροιμιώδη αξιοπιστία του ελέγχου, αποκτήσαμε χιλιάδες φανατικούς υποστηρικτές, αλλά και φανατικούς εχθρούς, επαγγελματίες και μη. Όλα αυτά, επειδή λέγαμε ό,τι βλέπαμε, όπως ήταν!

Με τη spotmechanic καταλάβαμε πόσο βαθύ είναι το πρόβλημα στην αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Με τη spotawheel το λύνουμε

Η spotawheel είναι η φυσική συνέχεια αυτής της προσπάθειας, ένα μοντέλο εμπορίας αυτοκινήτων που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια. Ταράζουμε τα νερά για ακόμα μια φορά προσφέροντας:

 1. Αυτοκίνητα ιδιωτών με πραγματικά χιλιόμετρα, μόνο
 2. Κατάσταση που αναλύεται γραπτώς από τη Spotmechanic σε συνεργασία με τη Bosch
 3. Test drive στο χώρο που επιθυμεί ο αγοραστής
 4. Χαμηλά κόστη και περιθώρια κέρδους, η αξία περνά στον πωλητή και τον αγοραστή
 5. Ασφάλεια, οδική βοήθεια και εγγύηση καλής λειτουργίας, δωρεάν!
 6. Όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής, ανταλλαγή και χρηματοδότηση
 7. Παράδοση σε όλη την Ελλάδα
 8. 7 μέρες ή 300 χλμ δικαίωμα επιστροφής του αυτοκινήτου, χωρίς ερωτήσεις
 9. Μία διαδικασία εύκολη και διαφανή, από την αρχή μέχρι το τέλος
 10. Η spotawheel υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται από τους πιο επιφανείς Έλληνες ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές, ενώ έχει συνάψει πολύτιμες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Η ομάδα της spotawheel αριθμεί αυτή τη στιγμή πάνω από 30 ανθρώπους στη δύναμή της, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την απόλυτη εμπειρία των πελατών της, ιδιοκτητών και αγοραστών.

  Με τη Spotawheel, το όνειρο μόλις έγινε πραγματικότητα!