Δεν έχεις προσθέσει κάποιο αυτοκίνητο στα αγαπημένα σου. Για να προσθέσεις πάτα την καρδούλα στο αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει!

×

Cookies

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε ορισμένες ιστοσελίδες. Μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας και να παρέχουμε μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε εκτίμηση για το target group μας και τον τρόπο χρήσης που κάνει, για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις προτιμήσεις του κοινού αυτού (και έτσι μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε την ιστοσελίδα μας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά του), να επιταχύνει τις αναζητήσεις και να αναγνωρίζουμε κάποιον όταν επιστρέφει στην ιστοσελίδα μας . Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα cookies, δε μπορούν να βλάψουν τον υπολογιστή σας. Δεν αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα στοιχεία πιστωτικών καρτών, αλλά χρησιμοποιούν κρυπτογραφημένες πληροφορίες για να βοηθήσουν στη βελτίωση της πλοήγησης στο site. Σας δίνουμε αυτές τις πληροφορίες, βάσει της πρόσφατης νομοθεσίας και σας βεβαιώνουμε ότι είμαστε ειλικρινείς και σαφείς αναφορικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

H πολιτική των Cookies

Κατά την πλοήγηση στον παρόντα ιστότοπο, η εταιρείας μας ενδέχεται να συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP). Τα cookies είναι μικρά τμήματα κειμένου που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης από έναν ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης. Η χρήση των cookies διευκολύνει τον ιστότοπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη του χρήστη, όπως π.χ την προτιμώμενη γλώσσα σας, την απομνημόνευση των προτιμήσεών σας, όσον αφορά στην ασφαλή αναζήτηση, τον υπολογισμό του αριθμού των επισκεπτών ή τη διευκόλυνση της εγγραφής στις υπηρεσίες μας.

Πώς να ελέγχετε τα cookies: Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Ο χρήστης δύναται να κάνει χρήση του ιστοτόπου χωρίς προβλήματα και χωρίς τη χρήση των cookies αλλά ενδεχομένως εις βάρος της ευχρηστίας του και της λειτουργίας ορισμένων υπηρεσιών αυτού. Τυχόν προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies και μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένο επισκέπτη/χρήστη αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας αποκλειστικά για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Διαβίβαση/Κοινοποίηση δεδομένων σε τρίτα μέρη

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ενδέχεται να κοινοποιούνται ή διαβιβάζονται σε τρίτους, εφόσον αυτό επιβάλλεται για την εκπλήρωση υποχρεώσεων από το νόμο ή είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των σκοπών και λειτουργιών του ιστοτόπου, τηρουμένων των εγγυήσεων της οικείας νομοθεσίας. Ενδέχεται να αναθέτουμε σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα τη διεκπεραίωση ορισμένων υπηρεσιών και λειτουργιών του ιστοτόπου. Σε αυτά τα πρόσωπα διαβιβάζονται μόνο εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των ανατεθειμένων υπηρεσιών και δεσμεύονται έναντι της εταιρείας μας ως προς την εμπιστευτικότητα και την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.

Τα δικαιώματά σας σε σχέση με την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, έχετε δικαίωμα τόσο κατά τη φάση της συλλογής όσο και μεταγενέστερα να ενημερώνεστε για την τυχόν επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, τον σκοπό αυτής καθώς και την κοινοποίηση/διαβίβαση σε τρίτους και την ταυτότητα αυτών (δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης). Επίσης έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας που τηρούμε. Έχετε επίσης το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας και δικαίωμα εναντίωσης.

Για την ενημέρωσή σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo(at)spotawheel.gr. Επίσης σύμφωνα με τον Κανονισμό έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε στο πλαίσιο της λειτουργίας του ιστοτόπου είναι τα απολύτως απαραίτητα για τους σκοπούς της επικοινωνίας μαζί σας. Είναι απολύτως εμπιστευτικά και τηρούνται μόνο για τις ανάγκες αυτής της επικοινωνίας. Πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα έχουν ελάχιστα στελέχη της εταιρείας, τα οποία έχουν δεσμευθεί για την τήρηση εχεμύθειας. Επιπλέον, διαθέτουμε επαρκή συστήματα ασφαλείας και λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία και κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν παραβίαση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων (διαρροή, αποκάλυψη, πρόσβαση από μη δικαιούμενα πρόσωπα) από τα συστήματά μας.

Τροποποίηση της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: Η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ενδέχεται να αλλάξει όποτε αυτό απαιτείται και πάντοτε ακολουθώντας το εθνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο. Για το λόγο αυτό, καλείστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επισκέπτεστε την παρούσα σελίδα προς τη δική σας ενημέρωση. Με την πλοήγηση και χρήση του ιστοτόπου μας, οι επισκέπτες/χρήστες αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει, κατανοήσει και ανεπιφύλακτα αποδεχθεί την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε ερώτημα προκύψει αναφορικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή εάν πιστεύετε ότι υπάρχουν ασάφειες και ασυμβατότητα με την παρούσα πολιτική από τη μεριά μας, μπορείτε να το γνωστοποιήσετε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών δεδομένων στο dpo(at)ωωωωωωωωωωωω.gr.

Διαχείριση των cookies (ενεργοποίηση/απενεργοποίηση)

Εάν τα cookies δεν είναι ενεργοποιημένα στον υπολογιστή σας , αυτό θα σημαίνει ότι η πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να περιορίζεται στην απλή περιήγηση και την έρευνα.

Για να ενεργοποιήσετε τα cookies

Αν δεν είστε σίγουροι για τον τύπο και την έκδοση του browser που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο Διαδίκτυο :

Για τα PCs : κάντε κλικ στο “Help” στο πάνω μέρος του παραθύρου του browser και επιλέξτε την επιλογή “About”.

Για τα Macs : με το browser ανοιχτό , κάντε κλικ στο μενού Apple και επιλέξτε την επιλογή “About “.

Πώς να ελέγξετε αν τα cookies είναι ενεργοποιημένα για τα PCs

Google Chrome

1. Κάντε κλικ στο «Tools» στο επάνω μέρος του browser και επιλέξτε “Options” .
2. Κάντε κλικ στο “Under the Hood” , εντοπίστε το «“Privacy” και επιλέξτε το κουμπί “Content settings”
3. Τώρα επιλέξτε “Allow local data to be set”

Internet Explorer ( Microsoft Internet Explorer 6.0 , 7.0, 8.0 )
1. Κάντε κλικ στο «Tools» στο επάνω μέρος του browser και επιλέξτε “Internet options”. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Privacy”.
2. Βεβαιωθείτε ότι το επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων σας έχει οριστεί σε Medium , η οποία θα επιτρέψει τα cookies στον browser σας.
3. Ρύθμιση κάτω του Medium, θα απενεργοποιήσει τα cookies.

Mozilla Firefox
1. Κάντε κλικ στο «Tools» στο επάνω μέρος του browser και επιλέξτε “Options” .
2. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Privacy”
3. Κάντε κλικ στο Cookies , στη συνέχεια επιλέξτε “allow sites to set cookies”

Safari
1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο “Cog” στο επάνω μέρος του browser και επιλέξτε “Preferences”.
2. Κάντε κλικ στο «Security» , επιλέξτε εκεί που λέει “Block third-party and advertising cookies”.
3. Κάντε κλικ στο κουμπί «Save».

Πώς να ελέγξετε αν τα cookies είναι ενεργοποιημένα για τα Mac

Microsoft Internet Explorer 5.0 στις OSX
1. Κάντε κλικ στο “Explorer” στο επάνω μέρος του browser και επιλέξτε «Preferences».
2.Μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε “Cookies” στα Receiving Files.
3. Επιλέξτε το “Νever Ask”.

Safari για OSX
1. Κάντε κλικ στο “Safari” στο επάνω μέρος του browser και επιλέξτε «Preferences».
2. Κάντε κλικ στo “Security” και στη συνέχεια “Accept Cookies”.
3. Επιλέξτε το “Only from sites you navigate to”.

Mozilla και Netscape για OSX
1. Κάντε κλικ στο «Mozilla» ή «Netscape» στο επάνω μέρος του browser και επιλέξτε «Preferences».
2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε cookies υπό τον τίτλο “Privacy & Security”.
3. Επιλέξτε «Enable cookies for the originating web site only”

Opera
1. Κάντε κλικ στο “Menu” στο επάνω μέρος του browser και επιλέξτε «Settings».
2. Στη συνέχεια, επιλέξτε «Preferences» και επιλέξτε την καρτέλα “Advanced”.
3. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Accept cookies”.

Όλοι οι άλλοι browsers: Παρακαλούμε συμβουλευθείτε άλλα αρχεία βοήθειας.

×
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μένεις εκτός Αθηνών;

Δες τη νέα μας προσφορά
ΠΡΟΣΦΟΡΑ