Μίλησέ μας

για την όμορφη εμπειρία σου, ή για κάτι που σε προβλημάτισε
Κάλεσέ μας στο
210 256 1460

ή στείλε μας μήνυμα:

Θα μας βρεις

  • Δεμιρδεσίου 213, Νέα Ιωνία, 142 33, Aθήνα
  • 210 256 1460
    Καθημερινές 09:00-21:00
    Σάββατο 09:00-17:00
  • [email protected]

Μάθε περισσότερα
1. Τι ακριβώς είναι η Spotawheel;

Στη Spotawheel αγοράζουμε και πουλάμε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, με έναν όμως εντελώς διαφορετικό τρόπο, πιο εύκολο, πιο κατανοητό, απόλυτα διαφανή, χωρίς αχρείαστα κόστη που θα επωμιστούν στο τέλος οι αγοραστές ή οι πωλητές.

Δεν πιστεύουμε στα φανταχτερά showrooms και τις στρατιές πωλητών για να σε πείσουμε πως το αυτοκίνητο που βλέπεις είναι πραγματικά καλό. Αντίθετα, επενδύουμε σε μηχανικούς και enthusiasts, ανθρώπους που κάνουν τα πάντα ώστε να βρούμε τα καλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς!

Στη Spotawheel σε πείθουμε γιατί σου δίνουμε όλη την πληροφορία, σημείο σημείο, για το τί έχει το αμάξι και τί όχι. Σου δίνουμε τo πραγματικό βιβλίο service, όπου τα τηλέφωνα στις σφραγίδες ισχύουν. Έχουμε τσεκάρει με κάθε δυνατό τρόπο τα χιλιόμετρα, από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, και τα έχουμε αντιπαραθέσει με την κατάστασή του. Τις πληροφορίες αυτές στις δίνουμε γραπτώς, όπως και τις 7 μέρες ή 300 χλμ δικαίωμα επιστροφής, απλά.

2. Είσαστε έμποροι;

Ναι, η Spotawheel έχει άδεια εμπορίας, που σημαίνει πως και εσύ καλύπτεσαι νομικά απόλυτα για την αγορά σου, βάσει του νομικού πλαισίου που διέπει τους εμπόρους αυτοκινήτων. Ταυτόχρονα κρατάμε όλα τα οφέλη της αγοράς από ιδιώτη, αφού έχουμε καθαρά αυτοκίνητα ιδιωτών που ξέρουμε ακριβώς που και πότε έκαναν τα πρώτα τους χιλιόμετρα, τα οποία παραμένουν ως και σήμερα, πραγματικά!

3. Ποιοι είναι οι μηχανικοί σας και τι είναι αυτοί οι "enthusiasts";

Τους μηχανικούς της Spotmechanic τους ξέρεις, είναι αυτοί οι τρελαμένοι ψείρες που έχουν φέρει τη Spotmechanic στην κορυφή, μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Κουβαλάνε μαζί τους αδιανόητο εξοπλισμό και βεβαιώνονται πως το αμάξι πληροί τα standards της Spotawheel!

Οι enthusiasts από την άλλη είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις πως επιλέγουμε τα αυτοκίνητά μας, ξέρουν τα πάντα για το αυτοκίνητο και θα σου λύσουν όποια απορία έχεις. Δεν είναι πωλητές, και δεν θα σε δουν ως ένα τσουβάλι λεφτά. Είναι enthusiasts, άνθρωποι με πάθος για το αυτοκίνητο και απόλυτη πίστη στο σκοπό και το όραμα της Spotawheel