Μίλησέ μας

για την όμορφη εμπειρία σου, ή για κάτι που σε προβλημάτισε

Θα μας βρεις

 • Car Showcenter:
  Λεωφ. Σπάτων 17 χλμ, Παλλήνη, 153 51, Αττική

  Καθημερινές 09:00-21:00
  Σάββατο 09:00-17:00
 • 210 256 1460
  Καθημερινές 09:00-21:00
  Σάββατο 09:00-17:00
  Κυριακή 10:00-18:00
 • hello@spotawheel.gr

Κάλεσέ μας στο
210 256 1460

ή στείλε μας μήνυμα:

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό Το τηλεφώνο πρέπει να περιέχει μόνο αριθμούς Η μορφή του τηλεφώνου δεν είναι σωστή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Ευχαριστούμε! Θα σε καλέσει άμεσα ένας από την ομάδα της Spotawheel!

Συχνές Ερωτήσεις

Τι ακριβώς είναι η Spotawheel;

Στη Spotawheel αγοράζουμε και πουλάμε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, με έναν όμως εντελώς διαφορετικό τρόπο, πιο εύκολο, πιο κατανοητό, απόλυτα διαφανή, χωρίς αχρείαστα κόστη που θα επωμιστούν στο τέλος οι αγοραστές ή οι πωλητές.

Δεν πιστεύουμε στα φανταχτερά showrooms και τις στρατιές πωλητών για να σε πείσουμε πως το αυτοκίνητο που βλέπεις είναι πραγματικά καλό. Αντίθετα, επενδύουμε σε μηχανικούς και enthusiasts, ανθρώπους που κάνουν τα πάντα ώστε να βρούμε τα καλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς!

Στη Spotawheel σε πείθουμε γιατί σου δίνουμε όλη την πληροφορία, σημείο σημείο, για το τί έχει το αμάξι και τί όχι. Σου δίνουμε τo πραγματικό βιβλίο service, όπου τα τηλέφωνα στις σφραγίδες ισχύουν. Έχουμε τσεκάρει με κάθε δυνατό τρόπο τα χιλιόμετρα, από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, και τα έχουμε αντιπαραθέσει με την κατάστασή του. Τις πληροφορίες αυτές στις δίνουμε γραπτώς, όπως και τις 7 μέρες ή 300 χλμ δικαίωμα επιστροφής, απλά.

true

Είσαστε έμποροι;

Ναι, η Spotawheel έχει άδεια εμπορίας, που σημαίνει πως και εσύ καλύπτεσαι νομικά απόλυτα για την αγορά σου, βάσει του νομικού πλαισίου που διέπει τους εμπόρους αυτοκινήτων. Ταυτόχρονα κρατάμε όλα τα οφέλη της αγοράς από ιδιώτη, αφού έχουμε καθαρά αυτοκίνητα ιδιωτών που ξέρουμε ακριβώς που και πότε έκαναν τα πρώτα τους χιλιόμετρα, τα οποία παραμένουν ως και σήμερα, πραγματικά!

true

Ποιοι είναι οι μηχανικοί σας και τι είναι αυτοί οι "enthusiasts";

Τους μηχανικούς της Spotmechanic τους ξέρεις, είναι αυτοί οι τρελαμένοι ψείρες που έχουν φέρει τη Spotmechanic στην κορυφή, μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Κουβαλάνε μαζί τους αδιανόητο εξοπλισμό και βεβαιώνονται πως το αμάξι πληροί τα standards της Spotawheel!

Οι enthusiasts από την άλλη είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις πως επιλέγουμε τα αυτοκίνητά μας, ξέρουν τα πάντα για το αυτοκίνητο και θα σου λύσουν όποια απορία έχεις. Δεν είναι πωλητές, και δεν θα σε δουν ως ένα τσουβάλι λεφτά. Είναι enthusiasts, άνθρωποι με πάθος για το αυτοκίνητο και απόλυτη πίστη στο σκοπό και το όραμα της Spotawheel

true

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή