Αγόρασε με δόσεις:

Προκαταβολή

Η μικρότερη δυνατή προκαταβολή είναι 0€

Η μεγαλύτερη δυνατή προκαταβολή είναι 15000€

Μηνιαία Δόση

Η μικρότερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 100€

Η μεγαλύτερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 1000€

Δες αυτοκίνητα

Γιατί Spotawheel

Εώς 5 χρόνια εγγύηση

Μείνε ξέγνοιαστος με την κορυφαία εγγύηση της αγοράς

200+ Σημεία Ελέγχου Με γραπτή αναφορά

Ελεγμένα από έμπειρους τεχνικούς με γραπτή αναφορά

7 ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής

100% επιστροφή χρημάτων ή δωρεάν αντικατάσταση

Δυνατότητα Χρηματοδότησης

Σχεδίασε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει με εώς 72 δόσεις

Ανέπαφη Αγορά

Aπό την άνεση του σπιτιού με δωρεάν παράδοση πανελλαδικά

Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Πετρέλαιο

Αν διανύεις καθημερινά πολλά χιλιόμετρα ή χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο ως εργαλείο για τη δουλειά σου, τότε ένα αυτοκίνητο με κινητήρα diesel θα ήταν ό,τι πρέπει!

Τα αυτοκίνητα που εξοπλίζονται με πετρελαιοκινητήρες προσφέρουν οικονομία καυσίμου, χαμηλά έξοδα κίνησης, περισσότερη ροπή (ροπή=το "τράβηγμα" που νιώθεις όταν πατάς το γκάζι) και μεγάλη ανθεκτικότητα στο χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι "αντέχουν" περισσότερα χιλιόμετρα σε σχέση με τους βενζινοκινητήρες.

Τα πλεονεκτήματα των diesel επωφελούν κυρίως τα βαριά και μεγάλα σε όγκο οχήματα (και κατ' επέκταση τους ιδιοκτήτες τους), καθώς εκείνα είναι που χρειάζονται περισσότερη ενέργεια για να κινηθούν, άρα και περισσότερο καύσιμο. Η μεγάλη ροπή των diesel σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, σε αυτή την περίπτωση, δίνουν τη λύση!

Στον αντίποδα, τα αυτοκίνητα diesel κοστίζουν πιο ακριβά από τις αντίστοιχες βενζινοκίνητες εκδόσεις, ενώ παρουσιάζουν και μεγαλύτερο κόστος συντήρησης.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των κινητήρων πετρελαίου και βενζίνης, τότε δεν μένει παρά να διαβάσεις το σχετικό άρθρο που έχουμε γράψει, "Κλασικά διλήμματα: Βενζίνη ή Πετρέλαιο; (2018)".

Γιατί να αγοράσω ένα πετρελαιοκίνητο (diesel) αυτοκίνητο;

Τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα (diesel) είναι συνήθως μια πρακτική και οικονομική επιλογή καθώς προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Επίσης, το ντίζελ το βρίσκει κανείς αρκετά φθηνότερο σε βενζινάδικο σε σύγκριση με τη βενζίνη. Έχει αποδειχθεί ότι εάν κάνεις περισσότερα από 18.000 χλμ ετησίως, η αγορά ενός ντίζελ αυτοκινήτου είναι η καλύτερη και - με διαφορά - πιο οικονομική επιλογή. Για περισσότερους λόγους να αγοράσεις ένα πετρελαιοκίνητο (diesel) αυτοκίνητο δες εδώ.

Μπορεί ένα πετρελαιοκίνητο (diesel) αυτοκίνητο να είναι γρήγορο;

Τα σύγχρονα πετρελαιοκίνητα (diesel) αυτοκίνητα είναι αρκετά γρήγορα ακόμα και σε κινητήρες με λίγα κυβικά και ιπποδύναμη. Όλοι οι κινητήρες diesel διαθετουν υπερτροφοδότηση (turbo), κάτι που σημαίνει άπλετη ροπή, διαθέσιμη από αρκετά χαμηλές στροφές. 
Με λίγα λόγια, ένα diesel αυτοκίνητο έχει τη σβελτάδα και την επιτάχυνση που μπορεί κανείς να χρειαστεί σε χαμηλές ταχύτητες, κάτι που τα κάνει ιδανικά για καθημερινή οδήγηση.

Πληρώνουν τα πετρελαιοκίνητα (diesel) αυτοκίνητα τέλη κυκλοφορίας;

Τα περισσότερα πετρελαιοκίνητα (diesel) αυτοκίνητα είναι καινούργια και τα τέλη κυκλοφορίας ποικίλουν συνήθως βάσει των εκπομπών Co2. Συνήθως τα diesel εκπέμπουν περισσότερους ρύπους από τα βενζινοκίνητα οπότε ενδέχεται τα τέλη κυκλοφορίας να είναι λίγο περισσότερα από τις αντίστοιχες βενζινοκίνητες εκδόσεις τους. Αυτό που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, είναι η αγορά του diesel αυτοκινήτου να αφορά οχήματα με σύγχρονες τεχνολογίες (Euro 5,6), καθώς αυτοκίνητα με παλαιότερες τεχνολογίες υπάρχει περίπτωση να έχουν περιορισμούς (π.χ. Παλαιά πετρελαιοκίνητα τεχνολογίας euro 4, δε μπορούν να κινηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη).

Είναι ένα πετρελαιοκίνητο (diesel) αυτοκίνητο πιο ακριβό στην αγορά;

Ένα πετρελαιοκίνητο (diesel) αυτοκίνητο είναι συνήθως πιο ακριβό στην αρχική τιμή αγοράς από το αντίστοιχο βενζινοκίνητο. Κι ενώ, στις περισσότερες περιπτώσεις, ακόμη και αυτή η διαφορά τιμής μπορεί να αντισταθμιστεί με την πάροδο του χρόνου λόγω του πολύ χαμηλότερου κόστους λειτουργίας και καυσίμου, αυτή η διαφορά στην αρχική τιμή λύνεται εύκολα με την αγορά ενός μεταχειρισμένου αξιόπιστου αυτοκινήτου diesel.

Έχει ένα μεταχειρισμένο diesel αυτοκίνητο υψηλό κόστος συντήρησης;

Υπάρχει η φήμη ότι οι κινητήρες diesel είναι ακριβότεροι σε λειτουργία και έχουν υψηλότερο κόστος συντήρησης. Αν και αυτό εξαρτάται κυρίως από τον ιδιοκτήτη και τον οδηγό, ορισμένα ανταλλακτικά ενος πετρελαιοκίνητου κινητήρα μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά από ό,τι σε έναν βενζινοκίνητο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να είστε σίγουροι και διασφαλισμένοι για την ποιότητα του αυτοκινήτου που παίρνετε και να έχετε ένα πλήρες βιβλίο ιστορίας για να αποφύγετε περαιτέρω κόστη και ζημιές.
5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
1836
159

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή