Αγόρασε με δόσεις:

Προκαταβολή

Η μικρότερη δυνατή προκαταβολή είναι 0€

Η μεγαλύτερη δυνατή προκαταβολή είναι 15000€

Μηνιαία Δόση

Η μικρότερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 100€

Η μεγαλύτερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 1000€

Δες αυτοκίνητα

Πιστοποιημένα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν πρόσφατα

Γιατί Spotawheel

Εώς 5 χρόνια εγγύηση

Μείνε ξέγνοιαστος με την κορυφαία εγγύηση της αγοράς

200+ Σημεία Ελέγχου Με γραπτή αναφορά

Ελεγμένα από έμπειρους τεχνικούς με γραπτή αναφορά

7 ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής

100% επιστροφή χρημάτων ή δωρεάν αντικατάσταση

Δυνατότητα Χρηματοδότησης

Σχεδίασε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει με εώς 72 δόσεις

Ανέπαφη Αγορά

Aπό την άνεση του σπιτιού με δωρεάν παράδοση πανελλαδικά

Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Τι σημαίνει Micro αυτοκίνητο

Είναι πιο μικρά από την κατηγορία των mini αυτοκινήτων και θα μπορούσε κανείς να τα κατατάξει ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες και τα αυτοκίνητα, μιας και η ικανότητά τους να παρκάρουν είναι εφάμιλλη εκείνης των δικύκλων. Κάτω από το καπό τους θα βρεις κάποιον μικρό και οικονομικό κινητήρα, ικανοποιητικής απόδοσης, συνήθως με τη βοήθεια ενός τούρμπο. Σήμερα δεν βγαίνουν στην παραγωγή πολλά micro cars καθώς η τεχνολογία και τα διεθνή standards ασφαλείας για τους επιβάτες είναι δύο τομείς αδιαπραγμάτευτοι. Τρανό παράδειγμα ενός micro αυτοκινήτου είναι το Smart ForTwo.

Τι είδους αυτοκίνητο είναι ένα πολύ μικρό;

Τα πολύ μικρά αυτοκίνητα είναι ο μικρότερος τύπος αυτοκινήτου που θα συναντήσεις. Μαζί με το μικρό μέγεθος και τις διαστάσεις τους, προσφέρουν και κινητήρες με χαμηλά κυβικά για να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα και την οικονομία καυσίμου. Είναι μια ιδανική επιλογή για καθημερινή οδήγηση στην πόλη κάνοντας την κίνηση και το παρκάρισμα εύκολη υπόθεση.

Γιατί να αγοράσω ένα πολύ μικρό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;

Ένα πολύ μικρό αυτοκίνητο θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου, καθώς εκτός από το ότι αποτελούν το αυτοκίνητο με το πιο συμβατικό μέγεθος, πρόκειται για την πιο οικονομική κατηγορία αυτοκινήτου που θα βρεις διαθέσιμη. Είτε ψάχνεις ένα πρώτο αυτοκίνητο, είτε κινείσαι καθημερινά εντός μιας πόλης, είτε ψάχνεις κάτι που θα σου λύσει τα χέρια στο παρκάρισμα, ένα πολύ μικρό αυτοκίνητο αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Είναι ασφαλή τα πολύ μικρά αυτοκίνητα;

Παρά το μικρό μέγεθος και τις διαστάσεις τους, τα πολύ μικρά αυτοκίνητα είναι εξαιρετικά ασφαλή για την κατηγορία τους, καθώς είναι ποιοτικά κατασκευασμένα με ανθεκτικά υλικά. Σε δοκιμές ασφάλειας θα τα συναντήσεις με υψηλές βαθμολογίες, καθώς έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ασφάλεια στην καθημερινή οδήγηση.

Ποια είναι τα πιο διάσημα πολύ μικρά αυτοκίνητα;

Τα πολύ μικρά αυτοκίνητα έχουν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα, καθώς οι ανάγκες της σύγχρονης ζωής και κίνησης στην πόλη τα καθιστούν απαραίτητα, με ολοένα και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες να επενδύουν σε αυτά. Τα πιο διάσημα πολύ μικρά αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή είναι τα εξής:

Smart ForTwo
Toyota IQ
Skoda Citigo
Peugeot 107
Seat Mii
Volkswagen Up
Citroen C1

Μπορώ να αγοράσω με δάνειο ένα πολύ μικρό αυτοκίνητο;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε πολύ μικρό αυτοκίνητο έως 12 ετών, αρκεί αυτό να μην ανήκει σε ιδιώτη. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Ανακάλυψε περισσότερα για το δάνειο και τη χρηματοδότηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εδώ.
5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
181
13

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή