Αγόρασε με δόσεις:

Προκαταβολή

Η μικρότερη δυνατή προκαταβολή είναι 0€

Η μεγαλύτερη δυνατή προκαταβολή είναι 15000€

Μηνιαία Δόση

Η μικρότερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 100€

Η μεγαλύτερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 1000€

Δες αυτοκίνητα
Με διεθνείς διακρίσεις,
που μπορείς να εμπιστευτείς
badge ft-1000 Νο.39 στην Ευρώπη
Νο.1 στην Ελλάδα
badge endeavor Μέλος του Global
Endeavor Network

Μεταχειρισμένα οικογενειακά αυτοκίνητα

Οικογενειακά αυτοκίνητα είναι μια μεγάλη κατηγορία αυτοκινήτων που προσφέρουν χώρους στην καμπίνα και μεγάλο πορτ μπαγκάζ για να ικανοποιήσουν με άνεση τις ανάγκες μιας οικογένειας. Κλασικά παραδείγματα οικογενειακών αυτοκινήτων είναι τα μικρο-μεσαία hatchbacks που είναι ιδανικά για 1 παιδί, τα παραδοσιακά sedan, τα υπερυψωμένα SUV, τα station wagon και τα πολυμορφικά MPV.

Αγόρασε ένα μεταχειρισμένο οικογενειακό αυτοκίνητο με τη Spotawheel

Με ένα οικογενειακό αυτοκίνητο από τη Spotawheel θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος και θα είσαι 100% ασφαλής μιας και έχει ελεγχθεί με τα πιο αυστηρά κριτήρια της αγοράς! Εκτός από την κορυφαία ποιότητα που θα διαπιστώσεις στα ελεγμένα αυτοκίνητα, με 7 ημέρες δικαίωμα επιστροφής και 5 χρόνια εγγύηση μπορείς να είσαι πραγματικά σίγουρος για την επιλογή σου!

Τι είδους αυτοκίνητα είναι τα οικογενειακά αυτοκίνητα;

Τα οικογενειακά αυτοκίνητα βρίσκονται σε κάθε τύπο αυτοκινήτου, από hatchback και Crossover, έως SUV και Station Wagon, με κοινό γνώρισμα την ασφάλεια στις μετακινήσεις. Ανάλογα τον τύπο αυτοκινήτου που ψάχνεις, μπορείς να βρεις ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που θα μεταφέρει όλη σου την οικογένεια με ασφάλεια.

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο οικογενειακό αυτοκίνητο;

Τα οικογενειακά αυτοκίνητα αποτελούν τον αποτελεσματικότερο τρόπο να μεταφέρεις εσένα και την οικογένειά σου με ασφάλεια. Από τη μεταφορά τους στο σχολείο, τα ψώνια στο σουπερμάρκετ και ένα ταξίδι ή μία εξόρμηση στην εξοχή, ένα οικογενειακό αυτοκίνητο μπορεί να σε πάει παντού, παραμένοντας ασφαλές και άνετο.

Τι είδους οικογενειακό αυτοκίνητο να διαλέξω;

Ανάλογα τον σκοπό και τη χρήση που το χρειάζεσαι, υπάρχουν διάφορα είδη οικογενειακών αυτοκινήτων:
- Κίνηση στην πόλη και Ευκολία: Hatchback ή Crossover.
- Οδήγηση και χαρακτήρα: Sedan ή station wagon
- Πρακτικότητα και χώροι: MPV
- Κίνηση παντός συνθηκών και πρακτικότητα: SUV
- Μεγάλη οικογένεια: Van

Είναι ασφαλή τα οικογενειακά αυτοκίνητα;

Τα οικογενειακά αυτοκίνητα είναι η ασφαλέστερη μορφή αυτοκινήτων, αφού αυτός είναι και ο βασικός σκοπός της ύπαρξης τους. Στις κορυφαίες θέσεις των τεστ και των ελέγχων ασφαλείας των οχημάτων, όπως είναι το Euro Ncap, θα βρεις τα οικογενειακά αυτοκίνητα.

Μπορώ να αγοράσω με δάνειο ένα οικογενειακό αυτοκίνητο;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε οικογενειακό αυτοκίνητο έως 12 ετών, αρκεί αυτό να μην ανήκει σε ιδιώτη. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Ανακάλυψε περισσότερα για το δάνειο και τη χρηματοδότηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εδώ.
5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή