Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Τι σημαίνει Coupe αυτοκίνητο;

Τα coupe είναι 2θυρα αυτοκίνητα με sport χαρακτήρα και αεροδυναμικό σχεδιασμό.

Διαθέτουν το πιο σέξι παρουσιαστικό από όλους τους τύπους αυτοκινήτων και καθήκον τους είναι να σαγηνεύουν τις αισθήσεις, τόσο των οδηγών όσο και των περαστικών.

Διάβασε περισσότερα για τα coupe αυτοκίνητα εδώ!

Είναι πρακτικά τα coupe; ;

Η πρακτικότητα των coupe διαφέρει ανάλογα το μοντέλο. Παρότι 2πορτα, τα περισσότερα coupe θεωρούνται μία εξαιρετικά πρακτική επιλογή. Συνήθως είναι εξοπλισμένα με πίσω καθίσματα, που μπορούν να φιλοξενήσουν 2 ή 3 επιπλέον επιβάτες, ενώ τα μπροστινά καθίσματα είναι αρκετά άνετα και ευρύχωρα.

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο coupe; ;

Τα coupe θεωρούνται από τους πιο κομψούς και στυλάτους τύπους αυτοκινήτων. Είναι όμορφα με κλασικό σχεδιασμό που αντέχει στο πέρασμα του χρόνου. Θα βρεις ένα coupe αυτοκίνητο ανεξαρτήτως τύπου, με τα περισσότερα να θεωρούνται γενικά γρήγορα, αφού τα περισσότερα σπορ αυτοκίνητα προσφέρονται ως κουπέ. Συνήθως είναι ευρύχωρα στο εσωτερικό και είναι άνετα στην οδήγηση με καλή ποιότητα κύλισης.

Είναι ακριβά τα coupe; ;

Τα coupe θεωρούνται από τις πιο ακριβές επιλογές, ειδικά όταν αγοράζονται καινούργια. Τα περισσότερα σπορ και πολυτελή αυτοκίνητα διαθέτουν coupe έκδοση, κάνοντας αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων από τις πιο περιζήτητες. Ο διαχρονικός και στυλάτος σχεδιασμός τους τα κάνουν να αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, καθιστώντας ένα καλά συντηρημένο μεταχειρισμένο κουπέ αυτοκίνητο ως μία ιδανική επιλογή.

Είναι ασφαλή τα coupe; ;

Τα coupe εξοπλίζονται με την τελευταία τεχνολογία και διαθέτουν πρόσθετο εξοπλισμό, καθιστώντας το μία εξαιρετικά ασφαλή επιλογή αυτοκινήτου. Στα crash test (π.χ. Euro NCAP), θα συναντήσεις τα κουπέ αυτοκίνητα μεταξύ των ασφαλέστερων τύπων αυτοκινήτου.

Ποιο είναι το βασικό πλεονέκτημα ενός coupe; ;

Τα coupe έχουν μεγαλύτερες πόρτες στην μπροστινή σειρά από ό,τι τα σεντάν, οι οποίες δίνουν στον οδηγό και τον συνοδηγό περισσότερο χώρο για είσοδο και έξοδο από το όχημα. Το φαρδύτερο πλαίσιο της πόρτας σε ένα κουπέ κάνει το κάθισμα του οδηγού ευκολότερα προσβάσιμο, τονίζοντας τον οδηγοκεντρικό τους χαρακτήρα. Επιπλέον, ο διαχρονικός σχεδιασμός τους τα καθιστά ιδιαίτερα επιθυμητά και μπορούν να διατηρήσουν την αξία τους αρκετά περισσότερο από άλλες κατηγορίες αυτοκινήτων.

Μπορώ να αγοράσω με δάνειο ένα coupe; ;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε coupe  έως 12 ετών, αρκεί αυτό να μην ανήκει σε ιδιώτη. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Όρισε τη δόση που θες και ανακάλυψε αυτοκίνητα  με τον υπολογιστή δόσης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
5 year warranty

ΧΡΟΝΙΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
8

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή