Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Ηλεκτρικό

Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; ;

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν μηδενικές εκπομπές ρύπων και αποτελούν την οικονομικότερη και αποδοτικότερη μορφή μετακίνησης αυτή τη στιγμή. Δεν διαθέτουν έναν κλασικό κινητήρα όπως τον γνωρίζουμε, είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και μπορεί να είναι ακριβότερα κατά την αγορά. Στα πλεονεκτήματά τους είναι και τα μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας και η ελεύθερη είσοδος στον δακτύλιο.

Πόση είναι η αυτονομία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου; ;

Η αυτονομία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου διαφέρει ανάλογα με τη μάρκα, την κατηγορία και τις μπαταρίες που διαθέτει το κάθε όχημα. Ενδεικτικά, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να διαθέτει αυτονομία από 200 χιλιόμετρα μέχρι και 700 χιλιόμετρα.

Δες όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά αναλυτικά με την αυτονομία τους, εδώ.

Πως είναι στην οδήγηση ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; ;

Τα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα παρέχουν άμεση ισχύ από τη στάση και από τις πρώτες στροφές, κάνοντας τα εξαιρετικά γρήγορα και άμεσα. Η οδηγική εμπειρία είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με ένα κλασικό αυτοκίνητο, αφού η ροπή τους είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή.

Είναι άνετα και αθόρυβα, ενώ το βάρος τους είναι μοιρασμένο επιτρέποντας τους μία καλή οδική συμπεριφορά.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ηλεκτρικού και Plug-In Υβριδικού αυτοκινήτου; ;

Η βασική διαφορά μεταξύ ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου και Plug-In υβριδικού είναι ότι το πρώτο βασίζεται αποκλειστικά στις μπαταρίες και τον ηλεκτροκινητήρα του προκειμένου να κινηθεί, ενώ το δεύτερο χρησιμοποιεί τόσο έναν ηλεκτροκινητήρα όσο και έναν παραδοσιακό κινητήρα εσωτερικής καύσης που ενεργοποιείται σε περίπτωση που τελειώσουν οι μπαταρίες.

Που μπορώ να φορτίσω ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; ;

Υπάρχουν αρκετοί δημόσιοι αλλά και ιδιωτικοί σταθμοί φόρτισης για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Μπορείς να τα βρεις τόσο στα διαδίκτυο όσο και σε υπηρεσίες όπως το Google Maps. Η πιο φθηνή και συμφέρουσα λύση για τη φόρτιση είναι η οικιακή φόρτιση.

Μάθε περισσότερα για τα αναλυτικά κόστη και την καταλληλότερη ώρα φόρτισης, εδώ.

Μπορώ να κάνω ταξίδι με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; ;

Μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε ταξίδι με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αρκεί να έχεις ελέγξει προηγουμένως για τυχόν σταθμούς φόρτισης και την αυτονομία του αυτοκινήτου ανάλογα με τα χιλιόμετρα που σκοπεύεις να κάνεις.

Είναι αυτόματα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα; ;

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αφορούν την τελευταία τάση στην αυτοκίνηση, κάτι που σημαίνει ότι εξοπλίζονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Συνεπώς, όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο αλλά και τεχνολογικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει οθόνη infotainment, συστήματα ασφαλείας, κτλ.
5 year warranty

ΧΡΟΝΙΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
0

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή