Αγόρασε με δόσεις:

Προκαταβολή

Η μικρότερη δυνατή προκαταβολή είναι 0€

Η μεγαλύτερη δυνατή προκαταβολή είναι 15000€

Μηνιαία Δόση

Η μικρότερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 100€

Η μεγαλύτερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 1000€

Δες αυτοκίνητα

Γιατί Spotawheel

Εώς 5 χρόνια εγγύηση

Μείνε ξέγνοιαστος με την κορυφαία εγγύηση της αγοράς

200+ Σημεία Ελέγχου Με γραπτή αναφορά

Ελεγμένα από έμπειρους τεχνικούς με γραπτή αναφορά

7 ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής

100% επιστροφή χρημάτων ή δωρεάν αντικατάσταση

Δυνατότητα Χρηματοδότησης

Σχεδίασε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει με εώς 72 δόσεις

Ανέπαφη Αγορά

Aπό την άνεση του σπιτιού με δωρεάν παράδοση πανελλαδικά

Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Τι σημαίνει Hatchback;

Εδώ και κάποιες δεκαετίες τα ακούμε ως «κομπακτ» ή απλά ως μικρομεσαία. Η διεθνής ορολογία τα ορίζει ως «hatchbacks».

Τι είναι το hatchback; Πρόκειται για ένα όχημα του οποίου το πίσω μέρος ανοίγει ενιαία και δίνει πρόσβαση στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Υπό αυτό το εννοιολογικό πρίσμα, οτιδήποτε έχει πόρτα-πορτ μπαγκάζ που ανοίγει μαζί με το παρμπρίζ είναι hatchback. Αυτό το στοιχείο χαρακτηρίζεται ως 3η ή 5η πόρτα, αναλόγως των αριθμό των πλαϊνών θυρών.

Τα hatchbacks είναι αυτοκίνητα μικρομεσαίας κατηγορίας, συμπαγών διαστάσεων, τα οποία εκπληρώνουν άνετα, τόσο τις υποχρεώσεις ενός καθαρά οικογενειακού αυτοκινήτου, όσο και τις ανάγκες ενός εργένη!

Τι σημαίνει hatchback αυτοκίνητο;

Τα hatchback είναι μία κατηγορία αυτοκινήτων, στα οποία το πίσω μέρος του πορτ-μπαγκάζ λειτουργεί σαν επιπλέον πόρτα, ανοίγοντας ενιαία και δίνοντας πρόσβαση στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Γι' αυτό θα τα συναντήσεις και ως 3θυρα ή 5θυρα. 

Δημοφιλή hatchback είναι το Volkswagen Golf, Toyota Auris, Audi A3, Ford Focus κ.ά.

Μάθε περισσότερα για τα hatchback, εδώ.

Γιατί να αγοράσω ένα hatchback;

Τα hatchback συνδυάζουν εξαιρετικά το μέγεθος με την πρακτικότητα, καθώς είναι ευρύχωρα εσωτερικά και μικρά και ευέλικτα εξωτερικά. Είναι από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες αυτοκινήτων και προσφέρουν οικονομία, μεγάλους χώρους αποσκευών, καλή ορατότητα και είναι εύκολα στην οδήγηση, καθιστώντας τα μία τέλεια επιλογή για καθημερινή οδήγηση.

Είναι πρακτικά τα hatchback;

Παρά το μικρό τους μέγεθος, τα hatchback αποτελούν μία εξαιρετικά πρακτική επιλογή. Αυτό οφείλεται κυρίως στον χώρο αποσκευών που ανοίγει σαν έξτρα παράθυρο, απελευθερώνοντας περισσότερο χώρο σε σχέση με παραδοσιακές κατηγορίες αυτοκινήτων όπως τα sedan. Επίσης, τα πίσω καθίσματα πέφτουν ενώ προσφέρονται  συνήθως ως 3θυρα ή 5θυρα, για να επιλέξεις εσύ πόσο πρακτικό το θέλεις.

Γιατί τα hatchback είναι τόσο δημοφιλή;

Τα hatchback είναι από τις κατηγορίες αυτοκινήτων με τις περισσότερες πωλήσεις και τη μεγαλύτερη ζήτηση. Αυτό οφείλεται στην αυξημένη πρακτικότητα που προσφέρουν, σε συνδυασμό με την οδική αίσθηση και τους χώρους που παραπέμπουν σε μεγαλύτερες και ακριβότερες κατηγορίες αυτοκινήτων.

Είναι ασφαλή τα hatchback;

Τα hatchback πετυχαίνουν υψηλές βαθμολογίες στις αξιολογήσεις ασφάλειας του Euro NCAP και θεωρούνται μία εξαιρετικά ασφαλής επιλογή. Φυσικά, αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως η μάρκα, το έτος κατασκευής και η κατάσταση του αυτοκινήτου, ειδικά αφορά ένα μεταχειρισμένο όχημα.

Είναι ακριβά τα hatchback;

Τα hatchback προσφέρουν μεγάλο εύρος επιλογών, οπότε και η τιμή τους ποικίλει ανάλογα. Από μικρά μοντέλα βασικού εξοπλισμού, έως premium και ισχυρά σπορ μοντέλα, μπορείς να βρεις ένα hatchback για όλα τα γούστα και σε κάθε εύρος τιμών. Σε γενικές γραμμές, είναι φθηνότερα και πιο οικονομικά από τα αντίστοιχα Sedan ή Crossover.
5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
757
87

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή