Αγόρασε με δόσεις:

Προκαταβολή

Η μικρότερη δυνατή προκαταβολή είναι 0€

Η μεγαλύτερη δυνατή προκαταβολή είναι 15000€

Μηνιαία Δόση

Η μικρότερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 100€

Η μεγαλύτερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 1000€

Δες αυτοκίνητα

Γιατί Spotawheel

Εώς 5 χρόνια εγγύηση

Μείνε ξέγνοιαστος με την κορυφαία εγγύηση της αγοράς

200+ Σημεία Ελέγχου Με γραπτή αναφορά

Ελεγμένα από έμπειρους τεχνικούς με γραπτή αναφορά

7 ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής

100% επιστροφή χρημάτων ή δωρεάν αντικατάσταση

Δυνατότητα Χρηματοδότησης

Σχεδίασε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει με εώς 72 δόσεις

Ανέπαφη Αγορά

Aπό την άνεση του σπιτιού με δωρεάν παράδοση πανελλαδικά

Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Τι είναι τα mini αυτοκίνητα;

Η mini κατηγορία αναφέρεται στα αυτοκίνητα που προορίζονται για χρήση μέσα στην πόλη. Συνήθως διαθέτουν 3 ή 5 πόρτες, έχουν ικανοποιητικούς χώρους για το μέγεθός τους και ενίοτε εξοπλίζονται με σβέλτους και οικονομικούς κινητήρες.

Σε αντίθεση με τα micro, τα mini είναι πιο ασφαλή και ολοκληρωμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να μπορείς να κάνεις ακόμα και ένα μικρό ή και μεγάλο ταξίδι.

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο μικρό αυτοκίνητο;

Τα μικρά αυτοκίνητα προσφέρουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό μεγέθους και πρακτικότητας, καθώς έχουν ένα ευέλικτο και συμβατικό μέγεθος εξωτερικά, ενώ παραμένουν άνετα και ευρύχωρα στο εσωτερικό τους. Είναι από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες αυτοκινήτων και προσφέρουν μεγάλη αποδοτικότητα, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, καλή ορατότητα και εύκολη οδήγηση, καθιστώντας τα ένα τέλειο καθημερινό όχημα.

Είναι ακριβά τα μικρά αυτοκίνητα;

Τα μικρά αυτοκίνητα θεωρούνται γενικά μεταξύ των πιο προσιτών τύπων αυτοκινήτου, με την τιμή του οχήματος να εξαρτάται από τη μάρκα, τον τύπο και τον εξοπλισμό του. Μπορείτε να βρείτε ένα καλά συντηρημένο μεταχειρισμένο μικρό αυτοκίνητο σε εξαιρετική τιμή.

Είναι ασφαλή τα μικρά αυτοκίνητα;

Τα μικρά αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται κυρίως για καθημερινή μετακίνηση, επομένως είναι συνήθως καλά κατασκευασμένα και θεωρούνται ως μία αρκετά ασφαλής επιλογή. Είναι ιδανικά για οδήγηση στην πόλη και παρά το μέγεθός τους, έχουν υψηλές βαθμολογίες σε crash tests όπως το Euro NCAP.

Γιατί είναι τόσο δημοφιλή τα μικρά αυτοκίνητα;

Τα μικρά αυτοκίνητα συγκαταλέγονται στις κατηγορίες αυτοκινήτων με τις περισσότερες πωλήσεις. Προσφέρουν μεγάλη πρακτικότητα, χαμηλή κατανάλωση και συνήθως είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ένα μικρό αυτοκίνητο είναι ικανό για κάθε τύπο χρήσης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα καθημερινό όχημα για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη, έως ένα ιδανικό πρώτο αυτοκίνητο.

Είναι πρακτικά τα μικρά αυτοκίνητα;

Παρά το εξωτερικό τους μέγεθος, τα μικρά αυτοκίνητα θεωρούνται ως εξαιρετικά πρακτικές κατηγορίες αυτοκινήτων. Διαθέτουν ένα πορτμπαγκάζ το οποίο μπορεί να χωρέσει πράγματα που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου, από μικρές αποσκευές και τσάντες, έως τα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Ακόμη, προσφέρονται συνήθως ως 3θυρα αλλά και 5θυρα, ώστε να διαλέξεις εσύ πόσο πρακτικό το θέλεις. Τα μικρά αυτοκίνητα είναι ευρύχωρα στο εσωτερικό τους με μικρες συμβατικές διαστάσεις στο εξωτερικό τους, καθιστώντας τα ιδανικά για οδήγηση στην πόλη.

Μπορώ να αγοράσω με δάνειο ένα μικρό αυτοκίνητο;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε μικρό αυτοκίνητο έως 12 ετών, αρκεί αυτό να μην ανήκει σε ιδιώτη. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Όρισε τη δόση που θες και ανακάλυψε αυτοκίνητα  με τον υπολογιστή δόσης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
1803
225

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή