Αγόρασε με δόσεις:

Προκαταβολή

Η μικρότερη δυνατή προκαταβολή είναι 0€

Η μεγαλύτερη δυνατή προκαταβολή είναι 15000€

Μηνιαία Δόση

Η μικρότερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 100€

Η μεγαλύτερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 1000€

Δες αυτοκίνητα
Με διεθνείς διακρίσεις,
που μπορείς να εμπιστευτείς
badge ft-1000 Νο.39 στην Ευρώπη
Νο.1 στην Ελλάδα
badge endeavor Μέλος του Global
Endeavor Network

Τι σημαίνει sedan αυτοκίνητο;

Επί σειρά ετών αποτελούσαν τον ορισμό του οικογενειακού αυτοκινήτου, αλλά και σύμβολα κοινωνικής καταξίωσης. Τα sedan αυτοκίνητα είναι αυτό που έχουμε στο μυαλό μας όλοι, ως το "παραδοσιακό" οικογενειακό αυτοκίνητο. Χαρακτηρίζονται από τις 4 πόρτες και το "απομονωμένο" από την καμπίνα πορτ μπαγκάζ. Προσφέρουν άφθονους χώρους για μια οικογένεια και διαθέτουν ένα "σοβαρό" προφίλ που μπορεί να ταιριάξει σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σου!

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για τα sedan αυτοκίνητα εδώ.

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο sedan;

Εάν ψάχνεις για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με χώρους για την οικογένεια αλλά και οδηγική ευχαρίστηση ίσως σου ταιριάζει ένα sedan. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που πρόκειται για τον αρχαιότερο και ιστορικότερο τύπο οικογενειακού αυτοκινήτου.

Είναι ακριβά τα sedan;

Τα sedan αν και δεν ανήκουν στην πιο φθηνή κατηγορία των αυτοκινήτων, έρχονται με μία υψηλή ποικιλία που συνδυάζει όλες τις επιλογές: μπορεί κανείς να βρει από μικρά οικογενειακά αυτοκίνητα μέχρι πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου μεγέθους για να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Είναι τα sedan ασφαλή;

Τα sedan φιγουράρουν συνήθως στις υψηλότερες θέσεις ασφάλειας του Euro NCAP και θεωρούνται ιδανική επιλογή για οικογενειακό αυτοκίνητο. Φυσικά, στην ασφάλεια ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου παίζει ρόλο η μάρκα, η χρονολογία και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ένα όχημα!

5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
244
22

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή