Αγόρασε με δόσεις:

Προκαταβολή

Η μικρότερη δυνατή προκαταβολή είναι 0€

Η μεγαλύτερη δυνατή προκαταβολή είναι 15000€

Μηνιαία Δόση

Η μικρότερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 100€

Η μεγαλύτερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 1000€

Δες αυτοκίνητα

Πιστοποιημένα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν πρόσφατα

Γιατί Spotawheel

Εώς 5 χρόνια εγγύηση

Μείνε ξέγνοιαστος με την κορυφαία εγγύηση της αγοράς

200+ Σημεία Ελέγχου Με γραπτή αναφορά

Ελεγμένα από έμπειρους τεχνικούς με γραπτή αναφορά

7 ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής

100% επιστροφή χρημάτων ή δωρεάν αντικατάσταση

Δυνατότητα Χρηματοδότησης

Σχεδίασε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει με εώς 72 δόσεις

Ανέπαφη Αγορά

Aπό την άνεση του σπιτιού με δωρεάν παράδοση πανελλαδικά

Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Τι σημαίνει station wagon αυτοκίνητο;

Στην Ελλάδα τα λέμε συνήθως station wagons αλλά μπορείς να τα ακούσεις (ή διαβάσεις) ως estate ή τώρα τελευταία και shooting brakes. Αυτός ο τύπος αυτοκινήτου έχει συνδυάσει τη φιλοσοφία της 3ης (ή 5ης) πόρτας των hatchbacks, με το μέγεθος και το αντίστοιχο target group των sedans.

Τα station wagon έχουν μεγάλο μήκος και ξεχωρίζουν σαν την μύγα μες στο γάλα. Eίναι super ευρύχωρα και πρακτικά και στο εξωτερικό έχουν μεγάλη εμπορική επιτυχία. Στην Ελλάδα…δυσκολευόμαστε ακόμα να «χωνέψουμε» το ιδιαίτερο design τους. Εμάς πάντως, μας αρέσουν πολύ!

Τι είναι ένα Station Wagon;

Τα Station Wagon αφορούν μία κατηγορία αυτοκινήτων συνήθως παρόμοια με τα sedan, με τη διαφορά ότι η οροφή και το αμάξωμα επεκτείνεται μέχρι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, αναδεικνύοντας και το κυριότερο χαρακτηριστικό τους: τον μεγάλο χώρο αποσκευών.

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Station Wagon;

Τα Station Wagon αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή τόσο για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο όσο και για ένα όχημα με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους αλλά και υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Τα Station Wagons μπορεί να είναι από τις ακριβές κατηγορίες αυτοκινήτων, για αυτό και στην αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μπορείς να βρεις κάποιο σε μία προσιτή τιμή.

Να προτιμήσω ένα Station Wagon ή SUV;

Τόσο τα Station Wagon όσο και τα SUV προσφέρουν αυξημένους χώρους αποσκευών. Τα Station είναι χαμηλότερα και ελαφρύτερα από τα SUV, κάτι που συνεπάγεται καλύτερες επιδόσεις και οδική συμπεριφορά. Εάν δεν χρειάζεσαι τις εκτός δρόμου ικανότητες και την υψηλή θέση οδήγησης αλλά θέλεις τους χώρους ενός SUV, τα Station αποτελούν μονόδρομο.

Είναι ακριβά στη συντήρηση τα Station Wagon;

Με τα Station Wagon να προσφέρονται από ολοένα και περισσότερους κατασκευαστές, το κόστος συντήρησης εξαρτάται από τη μάρκα, την αξιοπιστία και τα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου. Ωστόσο, σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, η συντήρηση του εξαρτάται και από την προηγούμενη χρήση του.

Στο Spotawheel, εκτός από τον γραπτό τεχνικό έλεγχο, προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων και εγγύηση έως 5 ετών. Δες περισσότερα εδώ.
5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
133
13

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή