Αγόρασε με δόσεις:

Προκαταβολή

Η μικρότερη δυνατή προκαταβολή είναι 0€

Η μεγαλύτερη δυνατή προκαταβολή είναι 15000€

Μηνιαία Δόση

Η μικρότερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 100€

Η μεγαλύτερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 1000€

Δες αυτοκίνητα

Γιατί Spotawheel

Εώς 5 χρόνια εγγύηση

Μείνε ξέγνοιαστος με την κορυφαία εγγύηση της αγοράς

200+ Σημεία Ελέγχου Με γραπτή αναφορά

Ελεγμένα από έμπειρους τεχνικούς με γραπτή αναφορά

7 ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής

100% επιστροφή χρημάτων ή δωρεάν αντικατάσταση

Δυνατότητα Χρηματοδότησης

Σχεδίασε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει με εώς 72 δόσεις

Ανέπαφη Αγορά

Aπό την άνεση του σπιτιού με δωρεάν παράδοση πανελλαδικά

Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Τι σημαίνει SUV και Crossover;

Το ακρώνυμο SUV προέρχεται από τον όρο «Sport Utility Vehicle» και χαρακτηρίζει ένα μεγάλο, οικογενειακό, κυρίως 4×4 αυτοκίνητο που έχει τη δυνατότητα να κινείται με άνεση σε τραχύ έδαφος και παράλληλα να έχει κορυφαίες επιδόσεις στην άσφαλτο.

Με το πέρασμα των χρόνων όμως, αλλά και τις οικονομικές συγκυρίες, οι ανάγκες των καταναλωτών σταδιακά άλλαξαν. Από τη μια ήθελαν να κρατήσουν την άνεση και την πρακτικότητα των μεγάλων SUV, από την άλλη όμως ζητούσαν μεγαλύτερη οικονομία και μικρότερες διαστάσεις για ευελιξία στην πόλη.

Και εγένετο η κατηγορία των Crossovers! Ούτε τετρακίνηση, ούτε premium τιμή, ούτε απαραίτητα μεγάλος όγκος όπως προϋποθέτουν παραδοσιακά τα SUV.

Γιατί τα SUV είναι τόσο δημοφιλή;

Σήμερα, τα SUV αποτελούν τη δημοφιλέστερη κατηγορία αυτοκινήτων με τις υψηλότερες πωλήσεις. Τα SUV έρχονται με μια πλειάδα χαρακτηριστικών που τα κάνουν ιδιαίτερα εύχρηστα στην καθημερινότητα αλλά και σε κάθε είδους χρήση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υψηλότερη θέση οδήγησης που προσφέρει ευκολία και πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση, η άνεση χώρων και η ευκολία κίνησης τόσο σε άσφαλτο όσο και σε πιο κακοτράχαλους δρόμους. Οι επιλογές είναι πλέον πολλές, από μεγάλα και εμβληματικά SUV μέχρι μικρότερα και πρακτικά Crossover.

Είναι τα SUV ακριβά;

Στο παρελθόν τα SUV συνήθως εκλαμβάνονταν ως σύμβολο κύρους και πλούτου καθώς για την αγορά τους απαιτούνταν αρκετά περισσότερα χρήματα από κάποιο συμβατικό όχημα.

Λόγω της ποικιλίας της σημερινής αγοράς μπορεί κανείς να βρει ένα SUV σε τιμή που να ταιριάζει σε κάθε προϋπολογισμό, από πολύ φθηνά έως αρκετά ακριβά τόσο κατά την αγορά όσο και στην κατανάλωση και τη συντήρηση. Ειδικότερα στη Spotawheel, μπορείς να βρεις τον τύπο που σου ταιριάζει με εγγύηση που καλύπτει έως 5 έτη!

Είναι όλα τα SUV τετρακίνητα;

Αν και τα SUV ξεκίνησαν ως αυστηρά τετρακίνητα οχήματα με δυνατότητες εκτός δρόμου, οι ανάγκες της εποχής οδήγησαν πολλούς κατασκευαστές να προσφέρουν SUV σε μπροσθιοκίνητες ή πισωκίνητες εκδόσεις χωρίς την δυνατότητα τετρακίνησης.

Εάν οι κύριοι λόγοι απόκτησης ενός SUV είναι η καθημερινή μετακίνηση και οι χώροι για επιβάτες και αποσκευές, τότε δεν υπάρχει λόγος για την απόκτηση ενός τετρακίνητου SUV. Άλλωστε όταν ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιεί μόνο τους δύο τροχούς του εξοικονομεί καύσιμο και είναι λιγότερο κοστοβόρο στη συντήρηση του.

Εάν ενδιαφέρεσαι για την απόκτηση ενός SUV και δεν είσαι σίγουρος εάν χρειάζεσαι ή όχι την τετρακίνηση δες εδώ.

Ποια είναι η διαφορά ενός SUV και ενός Crossover;

Τα Crossover αποτελούν μία κατηγορία μικρότερων SUV η οποία συνδυάζει χαρακτηριστικά τόσο από SUV όσο και από συμβατικά αυτοκίνητα. 

Με απλά λόγια, ένα Crossover προσφέρει την υψηλότερη θέση οδήγησης και απόστασης από το έδαφος που έχει ένα SUV, με την πρακτικότητα, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και μικρότερες διαστάσεις που συναντώνται σε συμβατικά αυτοκίνητα. Μάθε περισσότερα για τα Crossover.
5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
997
123

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή