Αγόρασε με δόσεις:

Προκαταβολή

Η μικρότερη δυνατή προκαταβολή είναι 0€

Η μεγαλύτερη δυνατή προκαταβολή είναι 15000€

Μηνιαία Δόση

Η μικρότερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 100€

Η μεγαλύτερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 1000€

Δες αυτοκίνητα

Γιατί Spotawheel

Εώς 5 χρόνια εγγύηση

Μείνε ξέγνοιαστος με την κορυφαία εγγύηση της αγοράς

200+ Σημεία Ελέγχου Με γραπτή αναφορά

Ελεγμένα από έμπειρους τεχνικούς με γραπτή αναφορά

7 ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής

100% επιστροφή χρημάτων ή δωρεάν αντικατάσταση

Δυνατότητα Χρηματοδότησης

Σχεδίασε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει με εώς 72 δόσεις

Ανέπαφη Αγορά

Aπό την άνεση του σπιτιού με δωρεάν παράδοση πανελλαδικά

Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Βενζίνη

Αν αναζητάς καλές επιδόσεις και χαμηλό κόστος συντήρησης τότε χρειάζεσαι ένα αυτοκίνητο με κινητήρα βενζίνης! Η κατανάλωση καυσίμου δεν πρέπει να σε απασχολεί, μιάς και τα περισσότερα αυτοκίνητα πλέον διαθέτουν εξελιγμένους κινητήρες βενζίνης (βλέπε 3κύλινδρους), οι οποίοι προσφέρουν το απαραίτητο "τράβηγμα" στο δρόμο, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουν και τιμές μέσης κατανάλωσης αντίστοιχες με εκείνες των κινητήρων diesel.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των κινητήρων πετρελαίου και βενζίνης, τότε δεν μένει παρά να διαβάσεις το σχετικό άρθρο που έχουμε γράψει, "Κλασικά διλήμματα: Βενζίνη ή Πετρέλαιο; (2018)".

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο βενζινοκίνητο αυτοκίνητο;

Η βενζίνη είναι ο δημοφιλέστερος και επικρατέστερος τύπος καυσίμου. Τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα μπορούν να συνδυάσουν ένα μεγάλο εύρος, να προσφέρουν υψηλές επιδόσεις αλλά και να παραμένουν οικονομικά στην κατανάλωση. Επιπλέον, τα αυτοκίνητα με βενζίνη διαθέτουν προσιτή συντήρηση, ειδικά σε σχέση με εναλλακτικούς τύπους καυσίμου.

Είναι αξιόπιστα τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα;

Η αξιοπιστία των βενζινοκίνητων αυτοκινήτων εξαρτάται από τον εκάστοτε τύπου αυτοκινήτου, τη μάρκα, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ένα καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο με βενζίνη μπορεί να προσφέρει υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας και να μπορεί να αντέξει στον χρόνο.

Στη Spotawheel, εκτός από τον γραπτό τεχνικό έλεγχο, προσφέρουμε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων και εγγύηση έως 5 ετών.

Μπορώ να αγοράσω με δάνειο ένα βενζινοκίνητο αυτοκίνητο;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε βενζινοκίνητο αυτοκίνητο έως 12 ετών, αρκεί αυτό να μην ανήκει σε ιδιώτη. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Όρισε τη δόση που θες και ανακάλυψε αυτοκίνητα  με τον υπολογιστή δόσης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Αξίζει η αγορά ενός βενζινοκίνητου αυτοκινήτου;

Τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα αποτελούν τον ιστορικότερο και πιο διαδεδομένο τύπο αυτοκινήτων. Έτσι, η αξιοπιστία και η συντήρησή τους είναι δοκιμασμένη. Θα συναντήσεις ένα βενζινοκίνητο σε κάθε είδος και τύπο αυτοκινήτου, ενώ πλέον οι καταναλώσεις των σύγχρονων βενζινοκίνητων έχουν πέσει αισθητά. Ενώ άλλα καύσιμα μπορεί να είναι πιο οικονομικά σε συχνή χρήση και οδήγηση, εάν ψάχνεις ένα αυτοκίνητο για κανονική χρήση που να έχει μεγάλη αξιοπιστία, καλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση αξίζει να κοιτάξεις για ένα βενζινοκίνητο

Είναι ένα βενζινοκίνητο αυτοκίνητο πιο ακριβό στην αγορά;

Όταν αγοράζεται ως καινούργιο, ένα βενζινοκίνητο αυτοκίνητο είναι φθηνότερο σε σύγκριση με άλλους τύπους καυσίμου, όπως το πετρέλαιο ή το υβριδικό. Επιπλέον, τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα προσφέρουν εξαιρετικά επίπεδα αξιοπιστίας, καθώς χρησιμοποιούν τεχνολογία που είναι ήδη εφαρμοσμένη και δοκιμασμένη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα καλά συντηρημένο βενζινοκίνητο αυτοκίνητο φαντάζει ως η ιδανική επιλογή για μία μέση χρήση.

Είναι γρήγορα τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα;

Τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα συναντώνται σε μία ευρεία κατηγορία αυτοκινήτων, ενώ τα περισσότερα σπορ αυτοκίνητα είναι σχεδόν εξολοκλήρου βενζινοκίνητα. Τα αυτοκίνητα με βενζίνη προσφέρουν καλές επιδόσεις, ειδικά πλέον που τα περισσότερα εξοπλίζονται με κινητήρες turbo.
5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
2528
343

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή