ΦΙΛΤΡΑ

ΦΙΛΤΡΑ

  • Από ;
  • Έως ;

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα με 7 Θέσεις (6)

Φίλτρα (1)
Ταξινόμηση
Φίλτρα (1)
Ταξινόμηση

Πιστοποιημένα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν πρόσφατα

Γιατί Spotawheel

; ;
Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Τι είναι ένα 7θεσιο; ;

7θέσιο είναι ένα αυτοκίνητο, συνήθως SUV, MPV ή Van, το οποίο διαθέτει μία επιπλέον σειρά καθισμάτων στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, απελευθερώνοντας επιπλέον 2 θέσεις. Η πρόσβαση σε αυτή τα καθίσματα γίνεται είτε μέσω μιας ειδικής θύρας (ή το πορτ μπαγκάζ), είτε ρίχνοντας τα πίσω καθίσματα.

Γιατί να αγοράσω ένα 7θεσιο; ;

Εάν η οικογένεια σου ολοένα και μεγαλώνει και αναζητάς ένα αυτοκίνητο που θα μεταφέρει με ασφάλεια όλα τα μέλη της, ένα 7θέσιο είναι η κατάλληλη επιλογή. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, από SUV και MPV έως Van, οπότε μπορείς να βρείς ένα αυτοκίνητο με 7 θέσεις και τα πλεονεκτήματά του σε κάθε τύπο αυτοκινήτου που αναζητάς.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή 7θεσια; ;

Μπορείς να βρεις μία 7θέσια έκδοση σε αρκετά δημοφιλή μοντέλα, όπως:

Nissan X-Trail
Volvo XC 90
Fiat 500L
Skoda Kodiaq
Audi Q7
Citroen C4 SpaceTourer.
Renault Grand Scenic
Land Rover Discovery
BMW X5

Είναι ακριβά τα 7θεσια; ;

Υπάρχουν διαθέσιμες πολλές επιλογές για ένα 7θέσιο αυτοκίνητο, με την τιμή να εξαρτάται από τη μάρκα, τον τύπο και τον εξοπλισμό του κάθε οχήματος. Συνήθως, ένα 7θέσιο είναι πιο ακριβή επιλογή σε σχέση με ένα συμβατικό αυτοκίνητο, ωστόσο, μπορεί να βρεις ένα μεταχειρισμένο σε μία προσιτή τιμή.

Είναι αξιόπιστα τα 7θεσια; ;

Η αξιοπιστία ενός 7θέσιου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως είναι η μάρκα, η κατάσταση, η προηγούμενη χρήση και το ιστορικό των service. Συγκεκριμένα, για ένα μεταχειρισμένο 7θέσιο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όπως και με κάθε άλλο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Στη Spotawheel, εκτός από τον γραπτό τεχνικό έλεγχο, προσφέρουμε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων και εγγύηση έως 5 ετών. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ.

Μπορώ να αγοράσω με δάνειο ένα 7θέσιο; ;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε 7θέσιο έως 12 ετών, αρκεί αυτό να μην ανήκει σε ιδιώτη. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Ανακάλυψε περισσότερα για το δάνειο και τη χρηματοδότηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εδώ.
5 year warranty

ΧΡΟΝΙΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
60
6

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή