Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αυτοκινητοβομηχανία στον κόσμο! Με μια τεράστια γκάμα που καλύπτει όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων, η Toyota έχει φανατικούς υποστηρικτές σε όλη την υφήλιο και είναι μια δημοφιλής επιλογή, κυρίως σε όσους αναζητούν ένα πρακτικό και αξιόπιστο αυτοκίνητο. Τα τελευταία χρόνια η Toyota έχει πειραματιστεί αρκετά με το design των αυτοκινήτων της και έχει παρουσιάσει μοντέλα τόσο ρηξικέλευθα, όσο και συμβατά με την πραγματικότητα. διάβασε περισσότερα
Πιστοποιημένο
Toyota Yaris Active plus
2015 - 1.364 cc - Πετρέλαιο - 99.504 χλμ
10.795
ή από 151/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
Πιστοποιημένο
Toyota Aygo X-Play Touch
2015 - 998 cc - Βενζίνη - 33.330 χλμ
9.500
ή από 133/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
Πιστοποιημένο
Toyota C-HR 2018 Hybrid
2018 - 1.798 cc - Υβριδικό Βενζίνη - Αυτόματο - 28.496 χλμ
23.500
ή από 330/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
Πιστοποιημένο
Toyota Yaris Hybrid Active
2015 - 1.497 cc - Υβριδικό Βενζίνη - Αυτόματο - 50.610 χλμ
13.300
ή από 187/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
Πιστοποιημένο
Toyota Yaris Hybrid Lounge
2015 - 1.497 cc - Υβριδικό Βενζίνη - Αυτόματο - 106.225 χλμ
12.400
ή από 173/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
Πιστοποιημένο
Toyota Yaris Hybrid Active
2015 - 1.497 cc - Υβριδικό Βενζίνη - Αυτόματο - 78.341 χλμ
13.300
ή από 187/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
Πιστοποιημένο
Toyota Auris 1.8 HSD Lounge
2015 - 1.798 cc - Υβριδικό Βενζίνη - Αυτόματο - 127.140 χλμ
14.995
ή από 211/μήνα
Ανέπαφη αγορά
με παροχές
  • 1 από 2

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Toyota

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αυτοκινητοβομηχανία στον κόσμο! Με μια τεράστια γκάμα που καλύπτει όλες τις κατηγορίες, η Toyota έχει φανατικούς υποστηρικτές σε όλη την υφήλιο και είναι δημοφιλής κυρίως σε όσους αναζητούν ένα πρακτικό και αξιόπιστο αυτοκίνητο. Τα τελευταία χρόνια η Toyota έχει πειραματιστεί αρκετά με το design των αυτοκινήτων της και έχει παρουσιάσει μοντέλα τόσο ρηξικέλευθα, όσο και συμβατά με την πραγματικότητα.

Τα best seller της Toyota στην ελληνική αγορά είναι τα εξαιρετικά αυτοκίνητα πόλης Aygo και Toyota Yaris, όσο και τα ικανότατο SUV, Τoyota RAV4 το οποίο αποτελεί ως μεταχειρισμένο εξαιρετική value-for-money επιλογή. Απέναντί της βρίσκονται η γερμανική Volkswagen, η Ford και η ομοεθνής, Honda.  

Τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Toyota

  • Toyota Aygo
  • Toyota Yaris
  • Toyota Corolla
  • Toyota Auris
  • Toyota RAV4

Αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Toyota με τη Spotawheel

Με ένα μεταχειρισμένο Toyota από τη Spotawheel θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος! Εκτός από την κορυφαία ποιότητα που θα διαπιστώσεις στα ελεγμένα αυτοκίνητα, με 7 ημέρες δικαίωμα επιστροφής και 5 χρόνια εγγύηση, μπορείς να είσαι πραγματικά σίγουρος για την επιλογή σου!

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Toyota;

Βασικοί λόγοι για την αγορά ενός μεταχειρισμένου Toyota είναι η αξιοπιστία των αυτοκινήτων της εταιρείας καθώς και η μεταπωλητική τους αξία που διατηρείται σε υψηλά επίπεδα σε σχέση με τον μέσο όρο της αγοράς. Χρειάζεται όμως προσοχή: η αυξημένη ζήτηση σε Toyota λόγω της αξιοπιστίας τους εντείνει τις κερδοσκοπικές πρακτικές από ιδιώτες ή επαγγελματίες εμπόρους.

Τι συμβολίζει το σήμα της Toyota;

Ο μεγάλος κύκλος στο σήμα της Toyota συμβολίζει τη γη, η οποία σε συνδυασμό με τον δεύτερο κύκλο σχηματίζει το γράμμα “Τ” από το αρχικό του Toyoda, του ιδρυτή της Ιαπωνικής κατασκευάστριας αυτοκινήτων. Βρείτε περισσότερα για τα λογότυπα όλων των αυτοκινητοβιομηχανιών και τον συμβολισμό τους.

Ποιες είναι οι αντιπροσωπείες της Toyota στην Ελλάδα;

H επίσημη εισαγωγική της Toyota στην Ελλάδα είναι η Toyota Hellas ΑΒΕΕ. Μερικοί από τους επίσημους εμπορικούς αντιπροσώπους της Toyota είναι οι: Car n Motion (Χαλκίδα), Νέος Κηφισός ΑΕΕΑ (Αθήνα), Παπαδαμαντίου (Αθήνα), Γιαννιτσάς (Αθήνα), Auto Κουβέλης(Πάτρα), Πόλις (Αθήνα & Θεσσαλονίκη), Παπακαλιάτης (Κρήτη), Γκαρτζονίκας (Ήπειρος), Αργυρόπουλος (Λαμία), Κάκουρος (Καλαμάτα).

Είναι αξιόπιστo ένα μεταχειρισμένο Toyota;

Τα αυτοκίνητα της Toyota θεωρούνται από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα της αγοράς. Δεν ισχύει όμως και για τα μεταχειρισμένα Toyota. Σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η συντήρησή του καθώς και το αν έχει εμπλακεί σε ατυχήματα στο παρελθόν. Γι'αυτό ο προ-αγοραστικός έλεγχος αλλά και η εγγύηση που συνοδεύει ένα όχημα είναι σημαντικά στοιχεία για την αγορά ενός μεταχειρισμένου Toyota./p>

5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα