Αγόρασε με δόσεις:

Προκαταβολή

Η μικρότερη δυνατή προκαταβολή είναι 0€

Η μεγαλύτερη δυνατή προκαταβολή είναι 15000€

Μηνιαία Δόση

Η μικρότερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 100€

Η μεγαλύτερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 1000€

Δες αυτοκίνητα

Πιστοποιημένα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν πρόσφατα

Γιατί Spotawheel

Εώς 5 χρόνια εγγύηση

Μείνε ξέγνοιαστος με την κορυφαία εγγύηση της αγοράς

200+ Σημεία Ελέγχου Με γραπτή αναφορά

Ελεγμένα από έμπειρους τεχνικούς με γραπτή αναφορά

7 ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής

100% επιστροφή χρημάτων ή δωρεάν αντικατάσταση

Δυνατότητα Χρηματοδότησης

Σχεδίασε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει με εώς 72 δόσεις

Ανέπαφη Αγορά

Aπό την άνεση του σπιτιού με δωρεάν παράδοση πανελλαδικά

Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Toyota Yaris

Ό,τι και να γράψουμε για το Toyota Yaris είναι λίγο αφού πρόκειται ίσως για το πιο αγαπημένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πόλης στην χώρα μας χάρη στην κορυφαία αξιοπιστία του, το χαμηλό κόστος συντήρησης και τον ώριμο χαρακτήρα του. 

Δεν είναι τυχαίο που τα μεταχειρισμένα Toyota Yaris κρατάνε καλύτερα την αξία τους απο τα άλλα αυτοκίνητα πόλης, αφού παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνισμό.

Γιατί Yaris; Για την σιγουριά που έρχεται με το όνομα Toyota στο επόμενο σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο αλλά και για τον ευκολοδήγητο χαρακτήρα του μικρού Yaris.

Σε συνδυασμό με μια γκάμα απο οικονομικούς κινητήρες και ένα πρακτικό εσωτερικό με καλούς χώρους, το Toyota Yaris καταφέρνει να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο, τόσο σε αρχάριους οδηγούς αλλά και στους πιο έμπειρους.

Toyota Yaris Mk.2 (2005-2011)

Χρονιές παραγωγής: 2005, 2006 ,2007, 2008, 2009, 2010, 2011

Η δεύτερη γενιά του Toyota Yaris διατήρησε την πετυχημένη σχεδιαστική γραμμή του πρώτου Yaris, υιοθετώντας τις αναγνωρίσιμες καμπύλες του και εφαρμόζοντας τες σε ένα πιο σύγχρονο αμάξωμα.

Παρά τις compact εξωτερικές διαστάσεις, το μεταχειρισμένο Toyota Yaris δεύτερης γενιάς μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση τέσσερις ενήλικες στο εσωτερικό του που χαρακτηρίζεται απο την πρακτικότητα και την ξεχωριστή σχεδίαση του.

Το ταμπλό χαρακτηρίζεται απο τον κεντρικά τοποθετημένο και ψηφιακό πίνακα οργάνων ενώ τα χειριστήρια του οδηγού διατηρούν ως προσόν την ευκολία στην καθημερινή χρήση, με το τιμόνι να είναι ελαφρύ και να κόβει αρκετά και τον λεβιέ ταχυτήτων να είναι ακριβής στις διαδρομές του και με εύκολο κούμπωμα.

Η γκάμα των κινητήρων βενζίνης ξεκινάει απο τα 1.000κ.εκ με απόδοση 68 ίππων και φτάνει τα 1.300κ.εκ με απόδοση 85 ίππων. Και οι δύο εκδόσεις συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Μοντέλα απο το 2010 και έπειτα κινούνται απο έναν πιο δυνατο κινητήρα 1.300κ.εκ με απόδοση 101 ίππων και συνδυάζονται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Στο δρόμο, το Toyota Yaris είναι ένα απο τα άνετα και ασφαλή αυτοκίνητα της γενιάς του, προσφέροντας ικανοποιητικές επιδόσεις και ανταγωνιστική κατανάλωση καυσίμου. Όσοι όμως ψάχνουν κάτι πιο πιπεράτο οδηγικά, μάλλον θα απογοητευτούν αφού το Yaris είναι ξεκάθαρα προσανατολισμένο στην ευκολία χρήσης και όχι στο να προσφέρει την πιο κοφτερή οδική συμπεριφορά.

Toyota Yaris Mk.3 (2011 - 2020)

Χρονιές παραγωγής: 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020

Η τρίτη γενιά του Toyota Yaris παρουσιάστηκε για πρώτη φορα το 2011 και έκτοτε έχει κατακτήσει μια απο τις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

Η μεγάλη δημοτικότητα του Ιαπωνικού αυτοκινήτου πόλης σημαίνει επίσης πως μπορείτε να επιλέξετε μέσα απο μια εξαιρετική μέγάλη γκάμα μεταχειρισμένων Toyota Yaris ώστε να βρείτε το αυτοκίνητο που πραγματικά θέλετε.

Η τρίτη γενιά του Toyota Yaris επανασχεδιάστηκε απο την αρχή και είναι άμεσα αναγνωρίσιμη απο το πιο τετράγωνο σχήμα του αμαξώματος. Το εσωτερικό είναι επίσης καινούργιο και αυτήν την φορά υιοθετεί ένα κλασικό πίνακα οργάνων μπροστά απο τον οδηγό, σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Οι χώροι της καμπίνας είναι επίσης βελτιωμένοι, με τα εμπρός καθίσματα να φέρουν πιο λεπτές πλάτες ώστε οι πίσω επιβάτες να έχουν περισσότερο χώρο για τα γόνατα τους. Το πίσω κάθισμα εξακολουθεί να είναι αναδιπλούμενο και σπαστό ώστε να μπορείτε να φορτώσετε πιο ογκώδη αντικείμενα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Yaris, η γκάμα περιλαμβάνει μια υβριδική έκδοση. Το Toyota Yaris Hybrid κινείται απο ένα συνδυασμό ενός κλασικού κινητήρα βενζίνης και ενός ηλεκτρικού μοτέρ για μικρότερη κατανάλωση. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα περισσότερα μεταχειρισμένα Toyota Yaris στην χώρα μας κινούνται είτε απο ένα κινητήρα βενζίνης 1,300κ.εκ απόδοσης 100 ίππων ή απο με έναν κινητήρα πετρελαίου 1,400κ.εκ με απόδοση 90 ίππων. Η πετρελαιοκίνητη έκδοση της τρίτης γενιάς Yaris έχει βρει μεγάλο κοινό στην χώρα μας, χάρη στην μικρή κατανάλωση καυσίμου και τις παραπάνω απο επαρκείς επιδόσεις της.

Το 2014 η Toyota προέβει στο πρώτο facelift του Yaris το οποίο έδωσε στο μικρό Ιαπωνικό αυτοκίνητο πόλης μια πιο μοντέρνα εμφάνιση και πιο ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό του. Η γκάμα των κινητήρων παρέμεινε ως έχει.

Αυτό ωστόσο άλλαξε το 2017 με το δεύτερο facelift του Toyota Yaris, το οποίο εκτός απο μια ανανεωμένη εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση, απέκτησε μια αναβαθμισμένη Hybrid έκδοση (η οποία υπόσχεται μια μικτή κατανάλωση καυσίμου στα 3.3 λίτρα ανα 100 χλμ) και ένα νέο κινητήρα βενζίνης 1,500κ.εκ. Ο τελευταίος αντικατέστησε τον προηγούμενο κινητήρα βενζίνης 1,300κ.εκ. και έχει απόδοση 111 ίππων και μικτή κατανάλωση 4.8 λίτρα ανα 100 χλμ.

Toyota Yaris Mk.4 (2020 - σήμερα)

Χρονιές παραγωγής: 2020, 2021, 2022

Η τέταρτη και πιο πρόσφατη γενιά του Toyota Yaris ήρθε στη χώρα μας το φθινόπωρο του 2020. Πρόκειται για ένα καινούργιο αναβαθμισμένο σύνολο, με το ιαπωνικό supermini να είναι πιο χαμηλό και περισσότερο φαρδύ από ποτέ. Έχοντας μεγαλώσει σε διαστάσεις, το Yaris ενσωματώνει ένα πλήρες πακέτο τεχνολογίας και ασφάλειας, ήδη από τη βασική του έκδοση (Advanced Driver Assistance Systems), το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ανίχνευση αλλαγής λωρίδας, υποβοήθηση τιμονιού έκτακτης ανάγκης και ανίχνευση διασταύρωσης.

Οι χώροι στο εσωτερικό του έχουν αυξηθεί σημαντικά, και ιδιαίτερα ως προς το πλάτος του. Χαρακτηριστικό είναι ότι η απόσταση μεταξύ του οδηγού και του συνοδηγού έχει αυξηθεί κατά 20 χιλιοστά. Ο χώρος αποσκευών έχει παραμείνει στο ίδιο μέγεθος, προσφέροντας 286 λίτρα αποθηκευτικού χώρου.

Στη χώρα μας, το Yaris διατίθεται με τους δύο βενζινοκινητήρες 1.000 και 1.500 κυβικών και απόδοσης 72 ή 125 ίππων αντίστοιχα. Στην πρώτη περίπτωση, συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, ενώ στην έκδοση των 1.500 κυβικών το χειροκίνητο κιβώτιο αποκτά μία ακόμα σχέση και διατίθεται με 6 σχέσεις. Ακόμα, υπάρχει και η υβριδική έκδοση των 1.500 κυβικών που αποδίδει 116 ίππους. Σε αυτή την περίπτωση, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT.

Για πρώτη φορά το Yaris δεν διατίθεται σε πετρελαιοκίνητη έκδοση. Επίσης, για πρώτη φορά το ιαπωνικό supermini συναντάται αποκλειστικά σε 5θυρη έκδοση, με εξαίρεση το σπορ GR Yaris, όπου βγαίνει αποκλειστικά ως 3θυρο.

Η σπορ έκδοση του GR Yaris, εξοπλίζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.600 κυβικών που αποδίδει 260 άλογα και με την κίνηση να περνάει και στους 4 τροχούς. Θεωρείται ως ένα από τα λίγα αυτοκίνητα παραγωγής που έχουν κατασκευαστεί με τα πρότυπα και τις προδιαγραφές του ράλι.


Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Toyota Yaris;

Το Toyota Yaris είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μικρά hatchbacks που μπορεί κανείς να αγοράσει. Πρόκειται για ένα οικονομικό μοντέλο, εύκολο στην οδήγηση το οποίο συνήθως εξοπλίζεται με αρκετό extra εξοπλισμό, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινό αυτοκίνητο.

Να αγοράσω ένα βενζινοκίνητο, πετρελαιοκίνητο (diesel) ή υβριδικό Toyota Yaris;

Το Toyota Yaris εξοπλίζεται με μία πληθώρα επιλογών καυσίμου για να ταιριάζει σε κάθε στυλ οδήγησης αλλά και στο στο ποσό που θέλει κανείς να διαθέσει. Αν και η υβριδική έκδοση συνήθως συναντάται ως η ακριβότερη, είναι η πιο χαμηλή στην κατανάλωση από τις άλλες δύο (diesel και βενζίνη).

Εάν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα Toyota Yaris και δεν ξέρεις ποια από τις 3 επιλογές καυσίμου να επιλέξεις (βενζίνη πετρέλαιο, υβριδικό) δες εδώ.

Πόσο συχνά χρειάζεται σέρβις ένα Toyota Yaris;

Το Toyota Yaris είναι ένα αρκετά οικονομικό - σε συντήρηση - αυτοκίνητο με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Για ένα τυπικό σέρβις (π.χ. αλλαγή λαδιών) θα χρειαστεί περίπου 15-20.000 χλμ.

Φυσικά μεγάλο ρόλο στην αγορά ενός μεταχειρισμένου Toyota Yaris παίζει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω αχρείαστα service!

Είναι αξιόπιστο το Toyota Yaris;

Το Toyota Yaris θεωρείται γενικά από τα πιο αξιόπιστα στην κατηγορία του. Οι ιδιοκτήτες τους αναφέρουν ελάχιστα έως μηδαμινά προβλήματα.

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου Yaris χρειάζεται προσοχή και διαφάνεια.

Στη Spotawheel, εκτός από τον γραπτό τεχνικό έλεγχο, προσφέρουμε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων και εγγύηση έως 5 ετών. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ.

Είναι πρακτικό το Toyota Yaris;

Το Toyota Yaris είναι ένα μικρό hatchback με ικανοποιητικούς χώρους για καθημερινή χρήση. Προσφέρεται σε 3-θυρη αλλά και 5-θυρη έκδοση, καθιστώντας το τόσο πρακτικό όσο το θέλει ο ιδιοκτήτης του. Τα πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται, απελευθερώνοντας περισσότερο χώρο στο πορτ-μπαγκάζ για όποτε τον θελήσεις.

Μπορώ να αγοράσω με δάνειο ένα Toyota Yaris;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε Toyota Yaris έως 12 ετών, αρκεί αυτό να μην ανήκει σε ιδιώτη. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Ανακάλυψε περισσότερα για το δάνειο και τη χρηματοδότηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εδώ.

Πόσο καίει ένα Toyota Yaris;

Η μέση κατανάλωση των πιο δημοφιλών κινητήρων του Toyota Yaris είναι η εξής:

  • 3.0lt/100km για το 1.5 Υβριδικό Βενζινοκίνητο μοντέλο
  • 4.2lt/100km για το 1.0L βενζινοκίνητο 
  • 3.8lt/100km για το 1.4 πετρελαιοκίνητο

Εάν δεν είσαι σίγουρος ποια έκδοση να διαλέξεις, δες εδώ.
5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
189
8

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή