SPOTAWHEEL 365 OFFER
ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 2021 ΜΕ
365
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
* Ισχύει για κρατήσεις έως 31 Ιανουαρίου 2021 και δεν συνδυάζεται με άλλες εκπτώσεις ή προωθητικές ενέργειες.
Χάρη στην κορυφαία αξιοπιστία του, το χαμηλό κόστος συντήρησης και τον ώριμο χαρακτήρα του, το Toyota Yaris είναι ίσως το πιο αγαπημένο αυτοκίνητο πόλης στην χώρα μας! Σε συνδυασμό με μια γκάμα απο οικονομικούς κινητήρες και ένα πρακτικό εσωτερικό με καλούς χώρους, το Toyota Yaris καταφέρνει να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο, τόσο σε αρχάριους οδηγούς όσο και στους πιο έμπειρους! διάβασε περισσότερα

Έως 5 Χρόνια Εγγύηση

Γιατί στη Spotawheel βρίσκεις τα καλύτερα μεταχειρισμένα!

Μάθε περισσότερα

Πιστοποιημένα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν πρόσφατα

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Toyota Yaris

Ό,τι και να γράψουμε για το Toyota Yaris είναι λίγο αφού πρόκειται ίσως για το πιο αγαπημένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πόλης στην χώρα μας χάρη στην κορυφαία αξιοπιστία του, το χαμηλό κόστος συντήρησης και τον ώριμο χαρακτήρα του. 

Δεν είναι τυχαίο που τα μεταχειρισμένα Toyota Yaris κρατάνε καλύτερα την αξία τους απο τα άλλα αυτοκίνητα πόλης, αφού παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνισμό.

Γιατί Yaris; Για την σιγουριά που έρχεται με το όνομα Toyota στο επόμενο σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο αλλά και για τον ευκολοδήγητο χαρακτήρα του μικρού Yaris.

Σε συνδυασμό με μια γκάμα απο οικονομικούς κινητήρες και ένα πρακτικό εσωτερικό με καλούς χώρους, το Toyota Yaris καταφέρνει να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο, τόσο σε αρχάριους οδηγούς αλλά και στους πιο έμπειρους.

Toyota Yaris Mk.2 (2005-2011)

Χρονιές παραγωγής: 2005, 2006 ,2007, 2008, 2009, 2010, 2011

Η δεύτερη γενιά του Toyota Yaris διατήρησε την πετυχημένη σχεδιαστική γραμμή του πρώτου Yaris, υιοθετώντας τις αναγνωρίσιμες καμπύλες του και εφαρμόζοντας τες σε ένα πιο σύγχρονο αμάξωμα.

Παρά τις compact εξωτερικές διαστάσεις, το μεταχειρισμένο Toyota Yaris δεύτερης γενιάς μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση τέσσερις ενήλικες στο εσωτερικό του που χαρακτηρίζεται απο την πρακτικότητα και την ξεχωριστή σχεδίαση του.

Το ταμπλό χαρακτηρίζεται απο τον κεντρικά τοποθετημένο και ψηφιακό πίνακα οργάνων ενώ τα χειριστήρια του οδηγού διατηρούν ως προσόν την ευκολία στην καθημερινή χρήση, με το τιμόνι να είναι ελαφρύ και να κόβει αρκετά και τον λεβιέ ταχυτήτων να είναι ακριβής στις διαδρομές του και με εύκολο κούμπωμα.

Η γκάμα των κινητήρων βενζίνης ξεκινάει απο τα 1.000κ.εκ με απόδοση 68 ίππων και φτάνει τα 1.300κ.εκ με απόδοση 85 ίππων. Και οι δύο εκδόσεις συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Μοντέλα απο το 2010 και έπειτα κινούνται απο έναν πιο δυνατο κινητήρα 1.300κ.εκ με απόδοση 101 ίππων και συνδυάζονται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Στο δρόμο, το Toyota Yaris είναι ένα απο τα άνετα και ασφαλή αυτοκίνητα της γενιάς του, προσφέροντας ικανοποιητικές επιδόσεις και ανταγωνιστική κατανάλωση καυσίμου. Όσοι όμως ψάχνουν κάτι πιο πιπεράτο οδηγικά, μάλλον θα απογοητευτούν αφού το Yaris είναι ξεκάθαρα προσανατολισμένο στην ευκολία χρήσης και όχι στο να προσφέρει την πιο κοφτερή οδική συμπεριφορά.

Toyota Yaris Mk.3 (2011 - σήμερα)

Χρονιές παραγωγής: 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018

Η τρίτη γενιά του Toyota Yaris παρουσιάστηκε για πρώτη φορα το 2011 και έκτοτε έχει κατακτήσει μια απο τις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

Η μεγάλη δημοτικότητα του Ιαπωνικού αυτοκινήτου πόλης σημαίνει επίσης πως μπορείτε να επιλέξετε μέσα απο μια εξαιρετική μέγάλη γκάμα μεταχειρισμένων Toyota Yaris ώστε να βρείτε το αυτοκίνητο που πραγματικά θέλετε.

Η τρίτη γενιά του Toyota Yaris επανασχεδιάστηκε απο την αρχή και είναι άμεσα αναγνωρίσιμη απο το πιο τετράγωνο σχήμα του αμαξώματος. Το εσωτερικό είναι επίσης καινούργιο και αυτήν την φορά υιοθετεί ένα κλασικό πίνακα οργάνων μπροστά απο τον οδηγό, σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Οι χώροι της καμπίνας είναι επίσης βελτιωμένοι, με τα εμπρός καθίσματα να φέρουν πιο λεπτές πλάτες ώστε οι πίσω επιβάτες να έχουν περισσότερο χώρο για τα γόνατα τους. Το πίσω κάθισμα εξακολουθεί να είναι αναδιπλούμενο και σπαστό ώστε να μπορείτε να φορτώσετε πιο ογκώδη αντικείμενα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Yaris, η γκάμα περιλαμβάνει μια υβριδική έκδοση. Το Toyota Yaris Hybrid κινείται απο ένα συνδυασμό ενός κλασικού κινητήρα βενζίνης και ενός ηλεκτρικού μοτέρ για μικρότερη κατανάλωση. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα περισσότερα μεταχειρισμένα Toyota Yaris στην χώρα μας κινούνται είτε απο ένα κινητήρα βενζίνης 1,300κ.εκ απόδοσης 100 ίππων ή απο με έναν κινητήρα πετρελαίου 1,400κ.εκ με απόδοση 90 ίππων. Η πετρελαιοκίνητη έκδοση της τρίτης γενιάς Yaris έχει βρει μεγάλο κοινό στην χώρα μας, χάρη στην μικρή κατανάλωση καυσίμου και τις παραπάνω απο επαρκείς επιδόσεις της.

Το 2014 η Toyota προέβει στο πρώτο facelift του Yaris το οποίο έδωσε στο μικρό Ιαπωνικό αυτοκίνητο πόλης μια πιο μοντέρνα εμφάνιση και πιο ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό του. Η γκάμα των κινητήρων παρέμεινε ως έχει.

Αυτό ωστόσο άλλαξε το 2017 με το δεύτερο facelift του Toyota Yaris, το οποίο εκτός απο μια ανανεωμένη εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση, απέκτησε μια αναβαθμισμένη Hybrid έκδοση (η οποία υπόσχεται μια μικτή κατανάλωση καυσίμου στα 3.3 λίτρα ανα 100 χλμ) και ένα νέο κινητήρα βενζίνης 1,500κ.εκ. Ο τελευταίος αντικατέστησε τον προηγούμενο κινητήρα βενζίνης 1,300κ.εκ. και έχει απόδοση 111 ίππων και μικτή κατανάλωση 4.8 λίτρα ανα 100 χλμ. 

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Toyota Yaris;

Το Toyota Yaris είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μικρά hatchbacks που μπορεί κανείς να αγοράσει. Πρόκειται για ένα οικονομικό μοντέλο, εύκολο στην οδήγηση το οποίο συνήθως εξοπλίζεται με αρκετό extra εξοπλισμό, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινό αυτοκίνητο.

Να αγοράσω ένα βενζινοκίνητο, πετρελαιοκίνητο (diesel) ή υβριδικό Toyota Yaris;

Το Toyota Yaris εξοπλίζεται με μία πληθώρα επιλογών καυσίμου για να ταιριάζει σε κάθε στυλ οδήγησης αλλά και στο στο ποσό που θέλει κανείς να διαθέσει. Αν και η υβριδική έκδοση συνήθως συναντάται ως η ακριβότερη, είναι η πιο χαμηλή στην κατανάλωση από τις άλλες δύο (diesel και βενζίνη).

Εάν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα Toyota Yaris και δεν ξέρεις ποια από τις 3 επιλογές καυσίμου να επιλέξεις (βενζίνη πετρέλαιο, υβριδικό) δες εδώ.

Πόσο συχνά χρειάζεται σέρβις ένα Toyota Yaris;

Το Toyota Yaris είναι ένα αρκετά οικονομικό - σε συντήρηση - αυτοκίνητο με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Για ένα τυπικό σέρβις (π.χ. αλλαγή λαδιών) θα χρειαστεί περίπου 15-20.000 χλμ.

Φυσικά μεγάλο ρόλο στην αγορά ενός μεταχειρισμένου Toyota Yaris παίζει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω αχρείαστα service!
5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή