Η Nissan, άλλοτε γνωστή και ως Datsun, είναι μια από τις σημαντικότερες αυτοκινητοβιομηχανίες της Ιαπωνίας. Εδραιώθηκε στα μάτια του κόσμου κατά τη δεκαετία του 1970 με το θρυλικό 240Z και στη συνέχεια, με τη σύμπραξή της με τη Renault το 1999. Η Nissan σήμερα ξεχωρίζει τόσο από τη σχεδιαστική της... διάβασε περισσότερα

Πιστοποιημένα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν πρόσφατα

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Nissan

Η Nissan, άλλοτε γνωστή και ως Datsun, είναι μια από τις σημαντικότερες αυτοκινητοβιομηχανίες της Ιαπωνίας. Εδραιώθηκε στα μάτια του κόσμου κατά τη δεκαετία του 1970 με το θρυλικό 240Z και στη συνέχεια, με τη σύμπραξή της με τη Renault το 1999.

Η Nissan σήμερα ξεχωρίζει τόσο από τη σχεδιαστική της ταυτότητα, όσο και από την αξιοπιστία των κινητήρων της Renault με τους οποίους εφοδιάζεται. Επιπλέον, η δραστηριότητά της επεκτείνεται και στα "μονοπάτια" της ηλεκτροκίνησης, με το Nissan Leaf να είναι ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά οχήματα που έκαναν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά, προσφέροντας χώρους για μια μικρή οικογένεια, πρακτικότητα και φυσικά οικονομία κίνησης.

Τα best seller όμως δεν είναι άλλα από το κορυφαίο οικογενειακό SUV/Crossover Nissan Qashqai, το ιδιόμορφο Nissan Juke, αλλά και το κατεξοχήν αυτοκίνητο πόλης της εταιρίας, Nissan Micra.

Τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Nissan

  • Nissan Micra
  • Nissan Juke
  • Nissan Qashqai
  • Nissan Navara

Αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Nissan με τη Spotawheel

Με ένα μεταχειρισμένο Nissan από τη Spotawheel θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος! Εκτός από την κορυφαία ποιότητα που θα διαπιστώσεις στα ελεγμένα αυτοκίνητα, με 7 ημέρες δικαίωμα επιστροφής και 5 χρόνια εγγύηση, μπορείς να είσαι πραγματικά σίγουρος για την επιλογή σου!

Σου βρίσκουμε το αυτοκίνητο που ονειρεύεσαι!
Ασφαλές, ελεγμένο και να ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σου
Πες μας τι ψάχνεις