Αγόρασε με δόσεις:

Προκαταβολή

Η μικρότερη δυνατή προκαταβολή είναι 0€

Η μεγαλύτερη δυνατή προκαταβολή είναι 15000€

Μηνιαία Δόση

Η μικρότερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 100€

Η μεγαλύτερη δυνατή μηνιαία δόση είναι 1000€

Δες αυτοκίνητα

Γιατί Spotawheel

Εώς 5 χρόνια εγγύηση

Μείνε ξέγνοιαστος με την κορυφαία εγγύηση της αγοράς

200+ Σημεία Ελέγχου Με γραπτή αναφορά

Ελεγμένα από έμπειρους τεχνικούς με γραπτή αναφορά

7 ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής

100% επιστροφή χρημάτων ή δωρεάν αντικατάσταση

Δυνατότητα Χρηματοδότησης

Σχεδίασε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει με εώς 72 δόσεις

Ανέπαφη Αγορά

Aπό την άνεση του σπιτιού με δωρεάν παράδοση πανελλαδικά

Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Nissan Qashqai

Το Qashqai είναι το αυτοκίνητο που έθεσε τη βάση για την crossover κατηγορία, η οποία αργότερα μετεξελίχθηκε σε must στην σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία, με την “πίτα” να αυξάνεται δραματικά κάθε χρόνο και όλο και περισσότεροι “παίχτες” να ζητάνε την προτίμηση του κοινού. Οι πωλήσεις στα 10 χρόνια καριέρας του έχουν ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια, ενώ μόνο στην Ελλαδά κυκλοφορούν περί τις 50.000.

Δύο γενιές και ισάριθμες αναβαθμίσεις αργότερα, το Qashqai παραμένει το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο της κατηγορίας και αποτελεί την πλέον παραδοσιακή λύση όταν κάποιος αναζητά μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Γιατί Qashqai;

Η γκάμα των κινητήρων είναι πολύ δύσκολο να μην ικανοποιήσει τις ανάγκες του μέσου αγοραστή. Σύνολα βενζίνης, ατμοσφαιρικά και μη, πετρελαιοκινητήρες εστιασμένοι στη χαμηλή κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων, χώροι, ποιότητα και πολύ καλή οδική συμπεριφορά συνθέτουν το παζλ των πλεονεκτημάτων του μεσαίου Nissan.

Nissan Qashqai 1ης γενιάς (2007-2014)

Χρονολογίες παραγωγής: 2007,2008,2009 (facelift),2010,2011,2012,2013,2014

Με το Qashqai η Nissan εγκαινίασε το εργοστάσιό της στην Αγγλία, έχοντας το καύχημα πως ήταν ένα από τα ελάχιστα μοντέλα μη Ευρωπαίου κατασκευαστή που σχεδιάζεται, εξελίσσεται και παράγεται στην Γηραιά Ήπειρο.

Οι ευρωπαϊκοί προσανατολισμοί γίνονται ξεκάθαροι από τα διαθέσιμα μοτέρ. Ο 1600αρης ατμοσφαιρικός των 115 ίππων κατέχει την μερίδα του λέοντος στα μεταχειρισμένα, όμως δεν είναι λίγα τα Qashqai (ειδικά στην επαρχία) που φέρουν τον 1.5 dCi της Renault. Αρχικά με 100 και κατόπιν με 110 ίππους, ο ντιζελοκινητήρας διακρίνεται για την φειδωλή του όρεξη σε καύσιμο (5.9 λίτρα/100 χλμ μέση τιμή). Ο βενζινοκινητήρας με τη σειρά του δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, ωστόσο τα 5 κιλά λιγότερης ροπής αποτυπώνονται στα 8 λίτρα/100 χλμ. Ο 2λιτρος των 140 ίππων ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα του μοντέλου, όμως τα υψηλά πάγια έξοδα περιόρισαν τις πωλήσεις και ως εκ τούτου η διαθεσιμότητά του στα μεταχειρισμένα είναι στα όρια του ελάχιστου.

Ο 1.6 βρίσκεται ως επί το πλείστον με το χειροκίνητο 5αρι, ωστόσο αν ψάξεις μπορεί να εντοπίσεις κάποιο με το κιβώτιο μεταβαλλόμενης σχέσης CVT. Το ίδιο ισχύει και για τον ντίζελ. 6 ταχύτητες συναντάμε στα 2λιτρα μοτέρ, με το πετρελαίου να αποδίδει επίσης 140 ίππους αλλά σχεδόν τη διπλή ροπή (36 αντί 19 κιλών). Η τετρακίνηση είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδυασμούς, με τα μοτέρ των 2 λίτρων να είναι αυτά που επιλέγονται περισσότερο.

Η έκδοση Acenta είναι η πιο καλοπουλημένη και έχει 6 αεροσάκους, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και προαιρετικά ESP. Στάνταρ γίνεται στην κορυφαία Techna, όπως και τα πλαϊνά σκαλοπάτια (προαιρετικά στην Accenta), τα δερμάτινα καθίσματα και ο αυτόματος κλιματισμός.

Το 2011 υπέστη αισθητική και μηχανική ανανέωση, με τον νέο ντίζελ των 1.6 λίτρων και 130 ίππων να αντικαθιστά τον 2λιτρο ατμοσφαιρικό. Το εμπρός μέρος απέκτησε την κλασική μάσκα Nissan, τα φωτιστικά σώματα έγιναν περισσότερο "σχιστοειδή" και σκούρυναν, ο προφυλακτήρας "έντυσε" με περίβλημα τους προβολείς ομίχλης και παρουσιάστηκαν νέες ζάντες 17 ίντσων.

To Qashqai+2 αποτελεί την περισσότερο πολυμορφική βερσιόν του μεσαίου crossover, προσθέτοντας 13.5 εκατοστά στο μήκος και 2 θέσεις στον χώρο των επιβατών. Καταργήθηκε το 2013 και αντικαταστάθηκε από την αντίστοιχη έκδοση του X-Trail.

Nissan Qashqai 2ης γενιάς (2014-Σήμερα)

Χρονολογίες παραγωγής: 2014,2015,2016,2017,2018 (facelift)

Η συνέχεια του Qashqai αναμφίβολα χαρακτηρίζεται από την εμφάνισή του. Όμορφο, διαθέτει ισχυρές καμπύλες, καθαρές γραμμές και περίπλοκες λεπτομέρειες, ενώ το ανασηκωμένο καπό με τις μυώδεις λεπτομέρειες στα άκρα και πάνω από τους θόλους γίνονται αισθητές στο μάτι του οδηγού. Σήμα κατατεθέν έγιναν αμέσως τα LED φώτα ημέρας που διαθέτουν όλα τα μοντέλα, ενώ ορισμένες εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με full LED, αντί Xenon.

Οι διαστάσεις του αυξήθηκαν, έτσι το μήκος του είναι 4.380 mm. (+47), το πλάτος του 1.806 (+20 mm.), ενώ το ύψος του έχει χάσει 15 mm. φτάνοντας τα 1.590. Ωστόσο, παρά τη μείωση σε ύψος, τα εμπρός και πίσω περιθώρια για τα κεφάλια των επιβατών έχουν αυξηθεί κατά 10 mm, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η υπερυψωμένη θέση οδήγησης. Τα παραπάνω εκατοστά μαζί με το μακρύ μεταξόνιο των 2.646 mm. έχουν θετικές επιπτώσεις στους χώρους για τα γόνατα των επιβατών, αλλά και στο χώρο αποσκευών, αφού πλέον φτάνει τα 430 λίτρα (από 410), ενώ αν αναδιπλωθούν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων μπορεί να χωρέσει μέχρι 1.598 λίτρα.

Μηχανικά, το Qashqai MK2 είναι διαθέσιμο με τρία κινητήρια σύνολα. Ένα βενζίνης και δύο πετρελαίου. Oι ντίζελ επιλογές απαρτίζονται από τους συνήθεις 1.5 και 1.6 dCi, απόδοσης 110 και 130 ίππων αντίστοιχα. Το μοτέρ βενζίνης είναι ο νέος υπερτροφοδοτούμενος 1.2 DiG-T, που παράγει 115 ίππους. Η κατανάλωση κυμαίνεται στα 7 λίτρα/100 χλμ και είναι κοντά στο 1.5 λίτρο παραπάνω από αυτά που ζητάνε οι dCi, ενώ οι επιδόσεις βρίσκονται λίγο κάτω από τον 1.5 και αρκετά πίσω από τον 1.6. Η τετρακίνηση διατίθεται πλέον μόνο με τον μεγάλο πετρελαιοκινητήρα.

Στο εσωτερικό ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά, τόσο από πλευράς ποιότητας υλικών, όσο και σχεδιασμού. Ξεχωρίζει η οθόνη αφής 6 ιντσών στην κεντρική κονσόλα και εντυπωσιάζουν οι χώροι, ιδιαίτερα αυτοί για μικροαντικείμενα.

Φέτος είχαμε την ανανέωση της 2ης γενιάς. Οι εξωτερικές αλλαγές αφορούν κυρίως στο εμπρός μέρος, που έχει μια πιο σύγχρονη και τονισμένη εκδοχή της μάσκας “V-motion”, πιο έντονες πτυχές στο καπό, νέο προφυλακτήρα και βελτιωμένους στην όψη και την απόδοση προβολείς. Ελαφρές αλλαγές έχουν επίσης τα πίσω φώτα κι ο πίσω προφυλακτήρας, και οι τροχοί είναι νέας σχεδίασης.

Η καμπίνα του αναβαθμισμένου Qashqai έχει μια ελαφρώς πιο premium αίσθηση χάρη στο νέο, μεγαλύτερο τιμόνι με το πεπλατυσμένο κάτω μέρος, στα πιο ποιοτικά υλικά και στα νέα, μεγαλύτερα και πιο άνετα καθίσματα Monoform. Οι θέσεις για μικροπράγματα μέσα στην καμπίνα είναι αρκετές και πρακτικές. Πρακτικό είναι και το πορτμπαγκάζ, με το διαιρούμενο δάπεδο που επιτρέπει 18 διαφορετικές διαμορφώσεις.

Ακόμα και το βασικό Qashqai δεν είναι καθόλου φτωχό. Από την έκδοση Energy λείπουν μόνο ο αυτόματος κλιματισμός και οι αλουμινένιες ζάντες του λείπουν, τα οποία είναι στάνταρ στην επόμενη έκδοση Acenta. Η N-Connecta πέρα από το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης με την οθόνη αφής 7”, έχει και το πακέτο Safety Shield με τα 6 ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας (ESP, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα διατήρησης λωρίδας κλπ).

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Nissan Qashqai;

Το Nissan Qashqai είναι το SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα. Κάτι που μόνο τυχαίο δε μπορεί να θεωρηθεί, αφού πρόκειται για ένα ευρύχωρο όχημα με καλή ποιότητα κατασκευής και τελευταία τεχνολογία.

Μάθε περισσότερα για το Qashqai και τους ανταγωνιστές του, εδώ.

Είναι αξιόπιστο το Nissan Qashqai;

Το Nissan Qashqai μοιράζεται μηχανικά μέρη (κινητήρες κ.α.) με άλλα μοντέλα της Ιαπωνικής εταιρείας, κάτι που σημαίνει ότι η αξιοπιστία του είναι δοκιμασμένη.

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου Qashqai μπορεί να αποδεχθεί περίπλοκη. Στη Spotawheel, εκτός από τον γραπτό τεχνικό έλεγχο, προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων και εγγύηση έως 5 ετών. Δες περισσότερα εδώ.

Είναι πρακτικό το Nissan Qashqai;

Το Nissan Qashqai είναι ένα ευρύχωρο πρακτικό SUV με 5 πόρτες και 430 λίτρα χώρου αποσκευών. Επιπλέον, οι διαστάσεις του διευκολύνουν την καθημερινή οδήγηση και κάνουν την μετακίνηση στην πόλη και το παρκάρισμα μία αρκετά εύκολη υπόθεση.

Μπορώ να αγοράσω ένα Nissan Qashqai με δάνειο;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε Nissan Qashqai έως 12 ετών, αρκεί αυτό να μην ανήκει σε ιδιώτη. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Δες περισσότερα για το δάνειο και τη χρηματοδότηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εδώ.

Ποια είναι η μέση κατανάλωση ενός Nissan Qashqai;

Η μέση κατανάλωση των δημοφιλέστερων κινητήρων του Nissan Qashai είναι:

  • 3.8lt/100km για το 1.5dci πετρελαιοκίνητο
  • 4.6lt/100km για το 1.6dci πετρελαιοκίνητο
  • 5.6lt/100km για το 1.2 βενζινοκίνητο

Τι είναι η έκδοση Tekna του Nissan Qashqai;

Η έκδοση Tekna του Nissan Qashqai, αφορά μία περισσότερο πολυτελή έκδοση του SUV. Συνοδεύεται από διαφορετικές ζάντες, λεπτομέρειες με δέρμα κ.α.

Άλλες εκδόσεις του Qashqai είναι η “N-Connecta”, που αφορά περισσότερο την τεχνολογία και την πρακτικότητα, η “Visia” για τη βασική έκδοση, και η “Accenta” για τη μεσαία κατηγορία.

Το Nissan Qashqai είναι τετρακίνητο;

Αν και στις περισσότερες εκδόσεις του το Nissan Qashqai προσφέρεται ως προσθιοκίνητο, υπάρχει και δυνατότητα για κίνηση και στους 4 τροχούς. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να βρεθεί ως έξτρα μόνο στην πετρελαιοκίνητη έκδοση των 1.600 κυβικών.

Εάν δεν είσαι σίγουρος εάν χρειάζεσαι ή όχι την τετρακίνηση, δες εδώ.

5 year warranty

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
120
22

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή