Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Mitsubishi

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Mitsubishi; ;

Η Mitsubishi είναι μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες, με τα αυτοκίνητά της να είναι γνωστά για την αξιοπιστία τους και την αντοχή τους στον χρόνο, ενώ είναι εύκολα στην οδήγηση και προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Διαθέτει ποικιλία στα μοντέλα της, με τα πιο γνωστά της να αποτελούνται από αυτοκίνητα πόλης και SUV.

Είναι αξιόπιστα τα Mitsubishi; ;

Η Mitsubishi θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες αυτοκινητοβιομηχανίες, με τα αυτοκίνητά της να φημίζονται για την αντοχή τους στον χρόνο. Ωστόσο, η αγορά ενός μεταχειρισμένου Mitsubishi χρειάζεται προσοχή, αφού πολλά εξαρτώνται από την προηγούμενη χρήση και συντήρησή του.

Στη Spotawheel, εκτός από τον γραπτό τεχνικό έλεγχο, προσφέρουμε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων και εγγύηση έως 5 ετών.

Μπορώ να αγοράσω με δάνειο ένα Mitsubishi; ;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε Mitsubishi  έως 12 ετών, αρκεί αυτό να μην ανήκει σε ιδιώτη. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Όρισε τη δόση που θες και ανακάλυψε αυτοκίνητα  με τον υπολογιστή δόσης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Mitsubishi; ;

Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Mitsubishi είναι το Lancer, το οποίο αν και ξεκίνησε ως ένα καθαρόαιμο οικογενειακό sedan, πλέον είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ως hatchback. Η Mitsubishi είναι γνωστή για τα SUV, με το Outlander να είναι το πιο δημοφιλές, ενώ το Pajero είναι το πιο σκληροτράχηλο, απευθυνόμενο τον απαιτητικό οδηγό. Το Asx είναι ένα μικρομεσαίο Crossover, ιδανικό για την καθημερινότητα.

Η Mitsubishi παράγει και αυτοκίνητα πόλης όπως το Colt αλλά και το Space Star που είναι και το μικρότερο μοντέλο της, ιδανικό για μετακίνηση μέσα στην πόλη.

Ποιοι είναι οι επίσημοι αντιπρόσωποι της Mitsubishi στην Ελλάδα; ;

H επίσημη εισαγωγική της Mitsubishi στην Ελλάδα είναι η: Αφοι Σαρακάκη Α.Ε.

Μερικοί από τους επίσημους εμπορικούς αντιπροσώπους της Mitsubishi στην Ελλάδα είναι: Σαρακάκης (Αθήνα & Θεσσαλονίκη), Mobility (Αθήνα), Σωτηρόπουλος (Αθήνα), Μπενης (Χαλκίδα), Στεφάνου (Λάρισα), Ματσικα (Βόλος), Τσιμόπουλος (Κοζάνη), Τσολακίδης (Σέρρες), Ευστρατίου (Ξάνθη), Καλλιγας (Ρόδος), Λελεκάκη (Κρήτη), Μαυρομάτης (Ρέθυμνο), Ατσαλάκης (Χανιά).
5 year warranty

ΧΡΟΝΙΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
7

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή