Με διεθνείς διακρίσεις, που μπορείς να εμπιστευτείς
Financial Times 2021
Λίστα Financial Times 2021 No. 1 στην Ελλάδα
Νο. 39 στην Ευρώπη στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες
Global Endeavor Network
Global Endeavor Network Μέλος του διεθνούς δικτύου εταιρειών

Γιατί να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Seat

Από το 1990 μέχρι και σήμερα, η ισπανική SEAT αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ομίλου Volkswagen. Τα μοντέλα που στελεχώνουν τη μεγάλη γκάμα διαθέτουν ίδιους κινητήρες και ίδια ποιότητα κατασκευής με εκείνα της «μαμάς» VW, ωστόσο ξεχωρίζουν διακριτά, κυρίως λόγω του δυναμικού τους design αλλά και της προσιτής τους τιμής.

Αν και η SEAT δεν προσδιορίζεται από το πρεστίζ που έχουν τα ομόσταυλα γερμανικά μοντέλα, η μεγάλη της γκάμα όμως, η ποιοτική κατασκευή και το ανταγωνιστικό κόστος απόκτησης, σίγουρα είναι στοιχεία που την κατατάσσουν ανάμεσα στις πιο value-for-money επιλογές που μπορείς να κάνεις σήμερα!

Τα μοντέλα που πρωτοστατούν εμπορικά εδώ και δεκαετίες είναι το κορυφαίο αυτοκίνητο πόλης SEAT Ibiza και το μικρομεσαίο οικογενειακό SEAT Leon. Πρόσφατα παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά και μοντέλα στις κατηγορίες των Crossover/SUV,  προσφέροντας συνολικά μια ολοκληρωμένη γκάμα από αντίστοιχα, ολοκληρωμένα αυτοκίνητα.

Τα δημοφιλέστερα μοντέλα της SEAT 

  • SEAT Mii
  • SEAT Ibiza
  • SEAT Leon
  • SEAT Ateca

Αγόρασε ένα μεταχειρισμένο SEAT με τη Spotawheel

Με ένα μεταχειρισμένο SEAT από τη Spotawheel θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος! Εκτός από την κορυφαία ποιότητα που θα διαπιστώσεις στα ελεγμένα αυτοκίνητα, με 7 ημέρες δικαίωμα επιστροφής και 5 χρόνια εγγύηση, μπορείς να είσαι πραγματικά σίγουρος για την επιλογή σου!

Γιατί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Seat; ;

Η Seat είναι μία από τις καλύτερες επιλογές σχέσης-απόδοσης και διαθέτει αυτοκίνητα κατάλληλα για καθημερινή οδήγηση, εύκολα στη χρήση με εξαιρετικούς και αποδοτικούς κινητήρες και χαμηλό κόστος συντήρησης. Είναι θυγατρική του Ομίλου Volkswagen, ενσωματώνοντας τη γερμανική ποιότητα και τελευταία τεχνολογία.

Είναι αξιόπιστα τα Seat; ;

Η Seat είναι σε γενικές γραμμές μία αξιόπιστη εταιρεία. Παρόλα αυτά, η αγορά ενός μεταχειρισμένο Seat μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, καθώς πολλά εξαρτώνται από την χρήση, τη συντήρηση και την προηγούμενη ιδιοκτησία του.

Στη Spotawheel, εκτός από τον γραπτό τεχνικό έλεγχο, προσφέρουμε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων και εγγύηση έως 5 ετών. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ.

Τι σημαίνει το όνομα της Seat; ;

Το όνομα της Seat αποτελείται από τα αρχικά του Sociedad Española Automóviles de Turismo, που σημαίνει Ισπανική Εταιρεία Τουριστικών Αυτοκινήτων. Ξεκίνησε ως κρατική ισπανική εταιρεία που εισήγαγε αυτοκίνητα σε τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Ισπανία. Κάτι που άλλαξε στην πορεία των χρόνων, οδηγώντας την ισπανική εταιρεία να χαράξει τη δική της γραμμή.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Seat; ;

Η Seat περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα μοντέλων, αποτελούμενη κυρίως από καθημερινά και πρακτικά αυτοκίνητα. Για παράδειγμα, τα Seat “Ibiza” και “Mii” είναι μικρά αυτοκίνητα που προσφέρουν ασφάλεια και ευκολία στην καθημερινή κίνηση στην πόλη.

Το “Leon” είναι ένα hatchback με αυξημένους χώρους για την κατηγορία του, ενώ στα δημοφιλή μοντέλα της Seat θα βρεις το MPV “Altea”, το sedan “Toledo” and και το SUV “Ateca”.

Τα Seat είναι Ισπανικά ή Γερμανικά; ;

Αν και ξεκίνησε ως μία αμιγώς ισπανική εταιρεία αυτοκινήτων, η Seat από το 1990 ανήκει στον όμιλο Volkswagen, ενσωματώνοντας γερμανική ποιότητα, τεχνολογία ενώ μοιράζεται κινητήρες και μηχανικά μέρη με άλλες μάρκες του ομίλου VW, όπως η Volkswagen και η Audi.

Μπορώ να αγοράσω με δάνειο ένα Seat; ;

Μπορείς να αγοράσεις με δάνειο οποιοδήποτε Seat  έως 12 ετών, αρκεί αυτό να μην ανήκει σε ιδιώτη. Μπορείς να επιλέξεις τη δόση που σου ταιριάζει καλύτερα, καθορίζοντας τόσο την προκαταβολή όσο και τη διάρκεια του δανείου. Ανακάλυψε περισσότερα για το δάνειο και τη χρηματοδότηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εδώ.

Ποιοι είναι οι επίσημοι αντιπρόσωποι της Seat στην Ελλάδα; ;

H επίσημη εισαγωγική της Seat στην Ελλάδα είναι η: Seat Τεχνοκαρ Α.Ε.

Μερικοί από τους επίσημους εμπορικούς αντιπροσώπους της Seat στην Ελλάδα είναι: Βελμαρ (Αθήνα & Creta), Μακρής (Αθήνα), Ωτολουξ (Αθήνα), Μπενής (Χαλκίδα), Σουβλέρης (Θεσσαλονίκη), Κατάκης (Θεσσαλονίκη), Viokar Plus (Κιλκίς), Σταρένιος (Ρέθυμνο), Βενέρης (Ηράκλειο), Autolinea - Κουλουρας (Ιωάννινα), Καρούτας (Τρίκαλα), Γαϊτανας (Λαμία), Ξενάκης (Ρόδος), Ψωμάς (Μυτιλήνη), Καρύδη (Κέρκυρα).

5 year warranty

ΧΡΟΝΙΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ

Εως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!
Τι άλλο να ζητήσεις σε ένα μεταχειρισμένο;

Μάθε περισσότερα
8

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η συνέχιση της πλοήγησης θεωρείται ως αποδοχή των cookies

Αποδοχή